Ashab-ı Keyf

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ashab-ı Keyf

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

ikvm yazdı:
1EngiN1 yazdı:
ikvm yazdı:ben ürettim size şöyle açıklayım çok üstüne düşmeden 3 meran muhafızı 1 buz büyücüsü kestim 4. merana daldım kudretim 9 canı 40 dı öleceğimi sanıp hmn kestiler muhafızı öldüğündede kudretim 13 dü :? canımda 40 peki bunu hint sopasıyla yapabilirmiyiz ?? denemek serbest üstüm full maxdı ama saldırı ve savunmak yok direnç vardı direnci daha çok seviorum saldırı dizmiorum

gel gelelim ashab neden max deilde hasar zehir (büyü hasarı deil dikkat) bu ws için çok ideal olmuş max olsaydı zırh yüzünden hasar dahada çok düşecekdi zehirle düşmemiş oldu bnm sunucumda direnç olarak zehire veren kişi sayısı çok azdır buda bnm tarafımdan bir avantaj sağlamış oluyor.

ilk şifa oko şifa oko da şifacıyı 100 kudretle yendim hint sopasıylada 60 kudretle yenebiliordum 40 kudret avantaj sağlamış oldu bana

asa çok seri vuruor ;) Ben Çok memnunum emde çok süper bir şey suya tek gidiorum karşıma savaşcı çıkarsa sıkıosa su bndeyken dalsın (genellikle dalmıolar) hm çok cn basıor hm ws için ideal bir hasar hmde kudretim çok güsel doluyor

seçim sizin öneri bnm :twisted:

yüzlerce buz büyücüsü kesebilirim oturmadan :D
hehe ölemi diorsun ya örs ne olcak :) bizim sunucuda yok yaw item deli oldum eld. vardı biri çöpe attı ceket 1 tane var adam bana gıcık satmıor pant. yok ayak ve takıalrım var böle bi sunucudayım ooooffff offfff

Çantamda 2 den aşağı setle dolaşmadığım için sorun olmuyor :) giderken ona göre hazırlığımı yaparım :)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

bi dene o zaman bakalım videoyuda çek
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

1EngiN1 yazdı:
ikvm yazdı:
1EngiN1 yazdı:
ikvm yazdı:ben ürettim size şöyle açıklayım çok üstüne düşmeden 3 meran muhafızı 1 buz büyücüsü kestim 4. merana daldım kudretim 9 canı 40 dı öleceğimi sanıp hmn kestiler muhafızı öldüğündede kudretim 13 dü :? canımda 40 peki bunu hint sopasıyla yapabilirmiyiz ?? denemek serbest üstüm full maxdı ama saldırı ve savunmak yok direnç vardı direnci daha çok seviorum saldırı dizmiorum

gel gelelim ashab neden max deilde hasar zehir (büyü hasarı deil dikkat) bu ws için çok ideal olmuş max olsaydı zırh yüzünden hasar dahada çok düşecekdi zehirle düşmemiş oldu bnm sunucumda direnç olarak zehire veren kişi sayısı çok azdır buda bnm tarafımdan bir avantaj sağlamış oluyor.

ilk şifa oko şifa oko da şifacıyı 100 kudretle yendim hint sopasıylada 60 kudretle yenebiliordum 40 kudret avantaj sağlamış oldu bana

asa çok seri vuruor ;) Ben Çok memnunum emde çok süper bir şey suya tek gidiorum karşıma savaşcı çıkarsa sıkıosa su bndeyken dalsın (genellikle dalmıolar) hm çok cn basıor hm ws için ideal bir hasar hmde kudretim çok güsel doluyor

hehe ölemi diorsun ya örs ne olcak :) bizim sunucuda yok yaw item deli oldum eld. vardı biri çöpe attı ceket 1 tane var adam bana gıcık satmıor pant. yok ayak ve takıalrım var böle bi sunucudayım ooooffff offfff

Çantamda 2 den aşağı setle dolaşmadığım için sorun olmuyor :) giderken ona göre hazırlığımı yaparım :)
İflisi bile keserim zamanında cevriyeyi kestiğim gibi :D
Deep !
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MasTR »

SuRReNDeR yazdı:
1EngiN1 yazdı:
ikvm yazdı:
1EngiN1 yazdı:

İflisi bile keserim zamanında cevriyeyi kestiğim gibi :D

İflisi kesmek için Kudret den önemli şeyler de var iflisi tek keserken Kudreti sorun etmemen lazım:)Zaten oturabiliyorsun canın da gitmiyor ki şifa basasın :)
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
crow
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen crow »

Bu kadar gereksiz bir şaheser olur mu? Şifa için yeri dolduralamayacak bir silah değil,büyü kritik itemi olsaydı çok işe yarardı.Tek avantajı kudret jenerasyonu,hangi şifa meditasyon kullanmıyor acaba...
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

crow yazdı:Bu kadar gereksiz bir şaheser olur mu? Şifa için yeri dolduralamayacak bir silah değil,büyü kritik itemi olsaydı çok işe yarardı.Tek avantajı kudret jenerasyonu,hangi şifa meditasyon kullanmıyor acaba...

Ben kullanmıyorum
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

ashabı alınca medi bırakdım şifa çemberine yöneldim
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen walker85 »

abı asabı bende dıyodum uretılmesı gerek ama yenı gelen ıtemlerı gorunce hıcbı ıse yaramıcanı anladım 3 4 ay sonra asabı 10m den uretılecek
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

walker85 yazdı:abı asabı bende dıyodum uretılmesı gerek ama yenı gelen ıtemlerı gorunce hıcbı ıse yaramıcanı anladım 3 4 ay sonra asabı 10m den uretılecek

ashabın yerini tutcak olan silah hangisi grup bölgelerinde de şaheser 10m olcak ?
Kullanıcı avatarı
JeRuSaLeMa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen JeRuSaLeMa »

Herkes çok konuşuyor burada istemeyenlere bedavaya Ashab-ı Kehf versen hiç biri hayır demez çoğu konuşan boş konuşuyor İnat kıran'la 11 kudret dolduran bir 49 level Ashab-ı Kehf ile 22 kudret dolduruyor Diğer şifacı 2 dk bekleyim kudretim dolsun diyene kadar Ashab-ı Kehf olan kişi 45 saniye beklemekle yetiniyor. Yeni bölgeden bahsedilmiş peki tamam şöyle düşünün grup bölgesine girilecekse 1 grup ile şifacı lazım ise 2 tane (oturma yoktu unutmayalım bazı yerlerde) adamlar elinde Ashab-ı Kehf olanı mı tercih edecek yoksa elinde inat kıran olan kişiyi mi. Siz ilk önce yeni bölgeye girmek için bir grup arayana kadar elinde Ashab-ı Kehf olan adam çoktan girmiş ve üstünü full İbn-i Sina Cevriye dizmiş olacak.

İyileştirmesine gelince akrep asa aldık diyelim ne olacak kudret doldurması 9,5 ama elinde Ashab-ı Kehf olan bir kişi emin olun oturmasına gerek bile kalmıyor çok rahat bi şekilde can basıyor ve kudret sıkıntısı çekmiyor. Er Meydanı özellikle orada 20 dk süremiz olduğu için savaş mı yapalım kudretin dolmasını mı bekleyelim madem oyun oynuyoruz bunları da düşünmeliyiz.

Gelgelelim son olarak Hasar(Zehir) Kehf'i kıyaslamak gerekirse ilk kıyaslayacağımız şey Gürz olur hiç unutmayalım ki Gürz hala tazeliğini koruyor ve en iyi vs'lik itemdir ama Kehf vs'de hem ona göre vuruşlarda daha fazla ve bi yandanda kudret sağlıyor. Ben bilgilerimi paylaşmak istedim şu saatten sonra düşüncesi olan arkadaş varsa bu yazdıklarımı gözönünde bulundurmalıdır. Elimde olduğu için bu bilgileri vermek istedim
Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim

Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

“Şifacı” sayfasına dön