ikvm yazdı:ben ürettim size şöyle açıklayım çok üstüne düşmeden 3 meran muhafızı 1 buz büyücüsü kestim 4. merana daldım kudretim 9 canı 40 dı öleceğimi sanıp hmn kestiler muhafızı öldüğündede kudretim 13 dü :? canımda 40 peki bunu hint sopasıyla yapabilirmiyiz ?? denemek serbest üstüm full maxdı ama saldırı ve savunmak yok direnç vardı direnci daha çok seviorum saldırı dizmiorum
gel gelelim ashab neden max deilde hasar zehir (büyü hasarı deil dikkat) bu ws için çok ideal olmuş max olsaydı zırh yüzünden hasar dahada çok düşecekdi zehirle düşmemiş oldu bnm sunucumda direnç olarak zehire veren kişi sayısı çok azdır buda bnm tarafımdan bir avantaj sağlamış oluyor.
ilk şifa oko şifa oko da şifacıyı 100 kudretle yendim hint sopasıylada 60 kudretle yenebiliordum 40 kudret avantaj sağlamış oldu bana
asa çok seri vuruor Ben Çok memnunum emde çok süper bir şey suya tek gidiorum karşıma savaşcı çıkarsa sıkıosa su bndeyken dalsın (genellikle dalmıolar) hm çok cn basıor hm ws için ideal bir hasar hmde kudretim çok güsel doluyor
seçim sizin öneri bnm :twisted:
yüzlerce buz büyücüsü kesebilirim oturmadan
hehe ölemi diorsun ya örs ne olcak bizim sunucuda yok yaw item deli oldum eld. vardı biri çöpe attı ceket 1 tane var adam bana gıcık satmıor pant. yok ayak ve takıalrım var böle bi sunucudayım ooooffff offfff
Çantamda 2 den aşağı setle dolaşmadığım için sorun olmuyor giderken ona göre hazırlığımı yaparım
ikvm yazdı:ben ürettim size şöyle açıklayım çok üstüne düşmeden 3 meran muhafızı 1 buz büyücüsü kestim 4. merana daldım kudretim 9 canı 40 dı öleceğimi sanıp hmn kestiler muhafızı öldüğündede kudretim 13 dü :? canımda 40 peki bunu hint sopasıyla yapabilirmiyiz ?? denemek serbest üstüm full maxdı ama saldırı ve savunmak yok direnç vardı direnci daha çok seviorum saldırı dizmiorum
gel gelelim ashab neden max deilde hasar zehir (büyü hasarı deil dikkat) bu ws için çok ideal olmuş max olsaydı zırh yüzünden hasar dahada çok düşecekdi zehirle düşmemiş oldu bnm sunucumda direnç olarak zehire veren kişi sayısı çok azdır buda bnm tarafımdan bir avantaj sağlamış oluyor.
ilk şifa oko şifa oko da şifacıyı 100 kudretle yendim hint sopasıylada 60 kudretle yenebiliordum 40 kudret avantaj sağlamış oldu bana
asa çok seri vuruor Ben Çok memnunum emde çok süper bir şey suya tek gidiorum karşıma savaşcı çıkarsa sıkıosa su bndeyken dalsın (genellikle dalmıolar) hm çok cn basıor hm ws için ideal bir hasar hmde kudretim çok güsel doluyor
hehe ölemi diorsun ya örs ne olcak bizim sunucuda yok yaw item deli oldum eld. vardı biri çöpe attı ceket 1 tane var adam bana gıcık satmıor pant. yok ayak ve takıalrım var böle bi sunucudayım ooooffff offfff
Çantamda 2 den aşağı setle dolaşmadığım için sorun olmuyor giderken ona göre hazırlığımı yaparım
İflisi bile keserim zamanında cevriyeyi kestiğim gibi
İflisi bile keserim zamanında cevriyeyi kestiğim gibi
İflisi kesmek için Kudret den önemli şeyler de var iflisi tek keserken Kudreti sorun etmemen lazım:)Zaten oturabiliyorsun canın da gitmiyor ki şifa basasın
Bu kadar gereksiz bir şaheser olur mu? Şifa için yeri dolduralamayacak bir silah değil,büyü kritik itemi olsaydı çok işe yarardı.Tek avantajı kudret jenerasyonu,hangi şifa meditasyon kullanmıyor acaba...
crow yazdı:Bu kadar gereksiz bir şaheser olur mu? Şifa için yeri dolduralamayacak bir silah değil,büyü kritik itemi olsaydı çok işe yarardı.Tek avantajı kudret jenerasyonu,hangi şifa meditasyon kullanmıyor acaba...
walker85 yazdı:abı asabı bende dıyodum uretılmesı gerek ama yenı gelen ıtemlerı gorunce hıcbı ıse yaramıcanı anladım 3 4 ay sonra asabı 10m den uretılecek
ashabın yerini tutcak olan silah hangisi grup bölgelerinde de şaheser 10m olcak ?
Herkes çok konuşuyor burada istemeyenlere bedavaya Ashab-ı Kehf versen hiç biri hayır demez çoğu konuşan boş konuşuyor İnat kıran'la 11 kudret dolduran bir 49 level Ashab-ı Kehf ile 22 kudret dolduruyor Diğer şifacı 2 dk bekleyim kudretim dolsun diyene kadar Ashab-ı Kehf olan kişi 45 saniye beklemekle yetiniyor. Yeni bölgeden bahsedilmiş peki tamam şöyle düşünün grup bölgesine girilecekse 1 grup ile şifacı lazım ise 2 tane (oturma yoktu unutmayalım bazı yerlerde) adamlar elinde Ashab-ı Kehf olanı mı tercih edecek yoksa elinde inat kıran olan kişiyi mi. Siz ilk önce yeni bölgeye girmek için bir grup arayana kadar elinde Ashab-ı Kehf olan adam çoktan girmiş ve üstünü full İbn-i Sina Cevriye dizmiş olacak.
İyileştirmesine gelince akrep asa aldık diyelim ne olacak kudret doldurması 9,5 ama elinde Ashab-ı Kehf olan bir kişi emin olun oturmasına gerek bile kalmıyor çok rahat bi şekilde can basıyor ve kudret sıkıntısı çekmiyor. Er Meydanı özellikle orada 20 dk süremiz olduğu için savaş mı yapalım kudretin dolmasını mı bekleyelim madem oyun oynuyoruz bunları da düşünmeliyiz.
Gelgelelim son olarak Hasar(Zehir) Kehf'i kıyaslamak gerekirse ilk kıyaslayacağımız şey Gürz olur hiç unutmayalım ki Gürz hala tazeliğini koruyor ve en iyi vs'lik itemdir ama Kehf vs'de hem ona göre vuruşlarda daha fazla ve bi yandanda kudret sağlıyor. Ben bilgilerimi paylaşmak istedim şu saatten sonra düşüncesi olan arkadaş varsa bu yazdıklarımı gözönünde bulundurmalıdır. Elimde olduğu için bu bilgileri vermek istedim
VeniVidiVici GeldimGördümYendim
AhooAhoooÖrgülüxjeruslema MclarenassssMcxskandalÖrgülüxalemci JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)