Karaköy Sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Azrailxkorucu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Karaköy Sunucu

Mesaj gönderen Azrailxkorucu »

Karaköy sunucusunda başlayacak arkadaşlar sizce kaç ay sonra Çemberlitaş full karakterler görmeye başlarız
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Karaköy Sunucu

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Aşağı yukarı 2 ay yeterli o da maks yani. Daha ikinci üçüncü gün çözemediğimiz 54. seviye karakterler görürüz bile.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Takıntılı gurmeler hariç çemberlitaş eşyalarını fullemeye çalışan olacağını sanmıyorum. Zaten 10 çemberliye 54 level olacak insanlar.

Kadim hidra pençesinin ne kadar değerli olacağını düşünürsek, gaffarı kesen kişilerin ilk işi karaköye gidip ucuza alaska mor asa ve diğer sınıflar için olan mor silahları üretmek olacak.

Zaten o sırada karaköyden sarı eşyalar düşmeye başlar ve hasarı / şifası / tanklığı yükselen karakterler ya karaköyden devam eder, ya da bir an önce Y2 üretmeye başlayıp holde xeno kasar.

Tabi bahsettiğim süreç 3-4 aylık bir süreç olur.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

turkoxHAMSTER yazdı: 16 Tem 2024 23:36 Takıntılı gurmeler hariç çemberlitaş eşyalarını fullemeye çalışan olacağını sanmıyorum. Zaten 10 çemberliye 54 level olacak insanlar.

Kadim hidra pençesinin ne kadar değerli olacağını düşünürsek, gaffarı kesen kişilerin ilk işi karaköye gidip ucuza alaska mor asa ve diğer sınıflar için olan mor silahları üretmek olacak.

Zaten o sırada karaköyden sarı eşyalar düşmeye başlar ve hasarı / şifası / tanklığı yükselen karakterler ya karaköyden devam eder, ya da bir an önce Y2 üretmeye başlayıp holde xeno kasar.

kk giren kendinden başkasına nasıl mor eşya üretsin :D
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Heaven1925 yazdı: 16 Tem 2024 23:55
turkoxHAMSTER yazdı: 16 Tem 2024 23:36 Takıntılı gurmeler hariç çemberlitaş eşyalarını fullemeye çalışan olacağını sanmıyorum. Zaten 10 çemberliye 54 level olacak insanlar.

Diğer sınıflardan kastım şifacı ve savaşçı için olan silah, isimleri aklıma gelmediği için öyle yazdım. Başkalarına silah üretecekler demedim 🙂
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

turkoxHAMSTER yazdı: 17 Tem 2024 00:02
Heaven1925 yazdı: 16 Tem 2024 23:55
turkoxHAMSTER yazdı: 16 Tem 2024 23:36 diğer sınıflar için olan mor silahları üretmek olacak.

Diğer sınıflardan kastım şifacı ve savaşçı için olan silah, isimleri aklıma gelmediği için öyle yazdım. Başkalarına silah üretecekler demedim 🙂
Buna istinaden yazmıştım. Diğerinde haklısın katılıyorum :writing_hand:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

ct karakterleri belki hiç göremeyiz cunkı 1 tur junon 1 tur ct kesıp herkes karakoye atar kendını

“Genel Etkileşim” sayfasına dön