Karaköy Sunucu
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
Karaköy Sunucu
Karaköy sunucusunda başlayacak arkadaşlar sizce kaç ay sonra Çemberlitaş full karakterler görmeye başlarız
Re: Karaköy Sunucu
Aşağı yukarı 2 ay yeterli o da maks yani. Daha ikinci üçüncü gün çözemediğimiz 54. seviye karakterler görürüz bile.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Takıntılı gurmeler hariç çemberlitaş eşyalarını fullemeye çalışan olacağını sanmıyorum. Zaten 10 çemberliye 54 level olacak insanlar.
Kadim hidra pençesinin ne kadar değerli olacağını düşünürsek, gaffarı kesen kişilerin ilk işi karaköye gidip ucuza alaska mor asa ve diğer sınıflar için olan mor silahları üretmek olacak.
Zaten o sırada karaköyden sarı eşyalar düşmeye başlar ve hasarı / şifası / tanklığı yükselen karakterler ya karaköyden devam eder, ya da bir an önce Y2 üretmeye başlayıp holde xeno kasar.
Tabi bahsettiğim süreç 3-4 aylık bir süreç olur.
Kadim hidra pençesinin ne kadar değerli olacağını düşünürsek, gaffarı kesen kişilerin ilk işi karaköye gidip ucuza alaska mor asa ve diğer sınıflar için olan mor silahları üretmek olacak.
Zaten o sırada karaköyden sarı eşyalar düşmeye başlar ve hasarı / şifası / tanklığı yükselen karakterler ya karaköyden devam eder, ya da bir an önce Y2 üretmeye başlayıp holde xeno kasar.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
kk giren kendinden başkasına nasıl mor eşya üretsinturkoxHAMSTER yazdı: ↑16 Tem 2024 23:36 Takıntılı gurmeler hariç çemberlitaş eşyalarını fullemeye çalışan olacağını sanmıyorum. Zaten 10 çemberliye 54 level olacak insanlar.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Heaven1925 yazdı: ↑16 Tem 2024 23:55kk giren kendinden başkasına nasıl mor eşya üretsinturkoxHAMSTER yazdı: ↑16 Tem 2024 23:36 Takıntılı gurmeler hariç çemberlitaş eşyalarını fullemeye çalışan olacağını sanmıyorum. Zaten 10 çemberliye 54 level olacak insanlar.
Diğer sınıflardan kastım şifacı ve savaşçı için olan silah, isimleri aklıma gelmediği için öyle yazdım. Başkalarına silah üretecekler demedim
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Buna istinaden yazmıştım. Diğerinde haklısın katılıyorumturkoxHAMSTER yazdı: ↑17 Tem 2024 00:02
Diğer sınıflardan kastım şifacı ve savaşçı için olan silah, isimleri aklıma gelmediği için öyle yazdım. Başkalarına silah üretecekler demedim![]()
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Karaköy
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
ct karakterleri belki hiç göremeyiz cunkı 1 tur junon 1 tur ct kesıp herkes karakoye atar kendını