Yeni Sunucu yerine Yeni seviye veya bir eklenti güncellemesi bekliyorum !!!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: Toutestalle
Re: Yeni Sunucu yerine Yeni seviye veya bir eklenti güncellemesi bekliyorum !!!
Kesinlikle yeni sunucu lazım deponuzda olan milyonlarca madenlerden bıktık..
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
yeni sunucuyu zor getirdik 1000 iq arkadaşlar beğenmiyorlar yeni bölge 69 seviye istiyor vay behattihumayun yazdı: ↑19 Tem 2024 14:23 200 iq : 49 seviye xp çarpanını 0 yapın
400 iq : grup bölgeleri yaratıklarını 40 seviye yapın böylelikle 49'da xp kazanamayız
500 iq : huzursuzluğumu karaköy giriş görevine bağlayın
1000 iq : bunlara gerek yok direkt yeni bölge 69 seviye getirin
![]()
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
sormayın coştular yine reisler dd yeni bölge yoldaymış kesin bilgiAGRESIF yazdı: ↑19 Tem 2024 14:32yeni sunucuyu zor getirdik 1000 iq arkadaşlar beğenmiyorlar yeni bölge 69 seviye istiyor vay behattihumayun yazdı: ↑19 Tem 2024 14:23 200 iq : 49 seviye xp çarpanını 0 yapın
400 iq : grup bölgeleri yaratıklarını 40 seviye yapın böylelikle 49'da xp kazanamayız
![]()
![]()

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
hattihumayun yazdı: ↑19 Tem 2024 14:23 200 iq : 49 seviye xp çarpanını 0 yapın
![]()
Zor be üstad oyunun durumu ortada aktif olarak oynayan kişiler neyin ne olduğunu az çok kestirebiliyor, bu haliyle gittiği yere kadar yapacak bişey yok
ben forum acemisiyim.Kendi isteklerimi dile getirdim.Eğer bir kusur varsa affola.BLITZKRIEG yazdı: ↑19 Tem 2024 10:00Başlıkta ve iletinde kullandığın üslup acaip irrite edici. Ünlemler falan. Birisi çıkıp "sen kimsin birader?" dese haklı.hage84 yazdı: ↑19 Tem 2024 03:07 Ne gerekiyorsa yapmalısınız belli bir süre kapatın oyunu ..
Seviye geliştirebilmek için ne gerekli ise yapmalısınız ..
Aynı şeyleri tekrar yapmaktan kim zevk alacak ..
tekrar söylemeye gerek yok..yeni sunucu yerine seviye bekliyorum bekliyoruz ..!!!
Destek bekliyorum bekliyoruz !!!
Bir isteğin bir rican varsa, böyle dile getirilmez.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
Siz kimsiniz de, benim adima yorum yapiyorsunuz merak ettim. Bu konuyla alakali bin kere aciklama yapildi. Yeni eklenti olmayacak, olmasin da zaten.hage84 yazdı: ↑19 Tem 2024 03:07 Ne gerekiyorsa yapmalısınız belli bir süre kapatın oyunu ..
Seviye geliştirebilmek için ne gerekli ise yapmalısınız ..
Aynı şeyleri tekrar yapmaktan kim zevk alacak ..
tekrar söylemeye gerek yok..yeni sunucu yerine seviye bekliyorum bekliyoruz ..!!!
Destek bekliyorum bekliyoruz !!!
Yeni sunucudan biz zevk alacagiz. Yeterliyse cevap hadi herkes isine bakmaya devam etsin arkadaslar, forumu boyle anlamsiz konularla mesgul etmeyelim.
Şımarık bir üslubun var ama şunu anlamanız gerekiyor. Yeni sunucu konusuna bakarsanız sürekli alta gittikçe "upp..." yazarak yukarıda tutmaya çalıştım. Diğer arkadaşlarda konuyu açan arkadaşta elinden geleni yaptı. Sağolsun orti bizi duydu ve dediğimizi yaptı. Belki de bu sunucuyu açmak için zor bir sürece girdi bunu anlamayıp daha da fazlasını istemek şımarıklıktır.
Şuan bize bir imkan sunuldu. Eğer bu yeni sunucu tutar ve Türk Telekom'a dikkat çekici bir gelir sunulursa (çok zor biliyorum) belki bir ihtimal oyunun önemini kavrayıp geleceği adına serbest bırakacak kararlar alabilirler. Yeni sunucu konusu defalarca açıldı ama son konunun bir farkı vardı belki de bunu anlamak gerekiyordur.
Şuan bize bir imkan sunuldu. Eğer bu yeni sunucu tutar ve Türk Telekom'a dikkat çekici bir gelir sunulursa (çok zor biliyorum) belki bir ihtimal oyunun önemini kavrayıp geleceği adına serbest bırakacak kararlar alabilirler. Yeni sunucu konusu defalarca açıldı ama son konunun bir farkı vardı belki de bunu anlamak gerekiyordur.
...