Ne gerekiyorsa yapmalısınız belli bir süre kapatın oyunu ..
Seviye geliştirebilmek için ne gerekli ise yapmalısınız ..
Aynı şeyleri tekrar yapmaktan kim zevk alacak ..
tekrar söylemeye gerek yok..yeni sunucu yerine seviye bekliyorum bekliyoruz ..!!!
Destek bekliyorum bekliyoruz !!!
Yeni Sunucu yerine Yeni seviye veya bir eklenti güncellemesi bekliyorum !!!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Yeni Sunucu yerine Yeni seviye veya bir eklenti güncellemesi bekliyorum !!!
Bıktım fizikten on tane yeni yetenek artı 79 seviye gelsin lütfen hep 10 seviye geliyor. biraz değişiklik olsun
- teqgar
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: binsekizyüzseksenbir
Tabi fikrine saygım var hacim fakat, bıktıysan neden oynamakta diretiyorsun esc-oyundan çık kolay bir yol değil miManTheBoundaries yazdı: ↑19 Tem 2024 03:26 Bıktım fizikten on tane yeni yetenek artı 79 seviye gelsin lütfen hep 10 seviye geliyor. biraz değişiklik olsun
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
Gunaydinlar !
Kesinlikle Katildigim bir konu ! Emekleri icin tesekkurler Calisanlarin fakat , Biraz da halk gibi sudunmek gerek, insan istiyor iste . +1 Always !
Kesinlikle Katildigim bir konu ! Emekleri icin tesekkurler Calisanlarin fakat , Biraz da halk gibi sudunmek gerek, insan istiyor iste . +1 Always !
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Başlıkta ve iletinde kullandığın üslup acaip irrite edici. Ünlemler falan. Birisi çıkıp "sen kimsin birader?" dese haklı.hage84 yazdı: ↑19 Tem 2024 03:07 Ne gerekiyorsa yapmalısınız belli bir süre kapatın oyunu ..
Seviye geliştirebilmek için ne gerekli ise yapmalısınız ..
Aynı şeyleri tekrar yapmaktan kim zevk alacak ..
tekrar söylemeye gerek yok..yeni sunucu yerine seviye bekliyorum bekliyoruz ..!!!
Destek bekliyorum bekliyoruz !!!
Bir isteğin bir rican varsa, böyle dile getirilmez.
It is always darkest before the dawn.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Ben zevk alacağım kardeş tekrardan yaparken. Bir daha düşüncelerini herkesim düşünceleriymiş gibi lanse etme olur mu?
Ben sizin kopyayla yaptığınız 50000 iksirle ticaretimi yapmak istemiyorum birader. Sen istiyorsan zevkle eminönüde devam et oyununa.
Yeni eklenti gelirse zaten yeni sunucuya da gelecek.
Ben sizin kopyayla yaptığınız 50000 iksirle ticaretimi yapmak istemiyorum birader. Sen istiyorsan zevkle eminönüde devam et oyununa.
Yeni eklenti gelirse zaten yeni sunucuya da gelecek.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
10 seviye eklenmesinin arkasında ne kadar kritik bir mekanik destek gerektirdiğini Karaköy eklentisiyle hepimiz gördük. İKV malesef birçok anlamda miladını doldurmuş bir oyun. Bu oyun motoru ve temel oyun mekaniklerinin üstüne çıkmaya çalışmak oyuna fayda değil zarar getiriyor.
Bu yüzden İKV'den kimsenin ekstra seviye, yetenek vs. beklediğini sanmıyorum. Bu oyunun ana kitlesi, 2008 yazında ılık bir yaz akşamını hatırlamak istiyor.
Bu yüzden İKV'den kimsenin ekstra seviye, yetenek vs. beklediğini sanmıyorum. Bu oyunun ana kitlesi, 2008 yazında ılık bir yaz akşamını hatırlamak istiyor.
Bu dediğin konu hakkında defalarca açıklama yapıldı . Oyunumuzu bir tarla olarak düşünelim. bir çok yere inşaatlar yapıldı ve arsamızda yer kalmadı lakin karaköy güncellemesiyle birlikte boş kalan ufak bir yerede bir bina dikildi. ki bununda yaşattıgını sorunları gördük . bundan sonra arsanın üstüne herhangi bir yapı yapılması imkansız . hem yerimiz . hemde bunu yapıcak ustalarımız yok. bundan dolayı güzel kardeşim kopyanın vesairenin olmadığı oyuncuların çoğunluğunun talep ettiği yeni sunucu, sıfırdan bir emek sunucu açılması gayet güzel olacak. sana tavsiyem eğer sürekli güncelleme gelicek bir oyun arıyorsan yanlış adrestesin .
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Yeni açılacak sunucuda oynayan oyuncuların maddi ne manevi destekleriyle birlikte yeni bir atılım ileride yapılabilir diye düşünüyorum. Temiz bir sunucuda oyun oynayıp zaman geçirmek hepimize iyi gelecektir. İleride olası bir oyun motoru değişikliğinde zaten hesaplarımız oraya aktarılır ve hiçbir şey kaybetmeyiz 
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Mevcut durum da bunların olması mümkün değil. Yeni sunucunun gelmesi bile büyük sürpriz.
Arkadaşlar oyun motoru,o kadar sıkıntılı ki ve yeterli teknik ekip olmadığı için, oyun da küçük bir değişiklik yapıldığın da bile başka hatalarla karşılaşıyoruz. Bu şartlar altın da ancak bu kadar oluyor.
Arkadaşlar oyun motoru,o kadar sıkıntılı ki ve yeterli teknik ekip olmadığı için, oyun da küçük bir değişiklik yapıldığın da bile başka hatalarla karşılaşıyoruz. Bu şartlar altın da ancak bu kadar oluyor.