Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

recmivacip yazdı: 10 Tem 2024 10:20 arkadaş ben anlamıyorum. okey hedef 59 level olmak, karaköye girmek, item dizmek, tılsım üretmek, görevleri bitirmek ve bunları gerçekleştirmek ayları ve belki yılları bulacak buna da okey.

peki neden aceleniz var? neden 3-4 ay içerisinde 59 level olup bütün itemleri dizmek her şeyi fulleyip oyunu bitirmeyi hedefliyoruz? her şey koştur koştur olmak zorunda mı? her şeyin bu kadar hızlı olmasını istiyorsak elimizde eminönü sunucusu gibi bir nimet var zaten.

herkes oyunun kralı, tüm tılsımları full, itemleri komple dizmiş olmak zorunda mı? en çok emek gösteren, madenlerde sabahlayan, 3-4 ay ciddi zaman veren insanlar zaten bu bahsettiklerimize ulaşacak böylece eskiden olduğu gibi sunucunun unutulmazları arasına girecekler. bu daha kıymetli değil mi? zaten hızla her şeye ulaşmak için elimizde bir çok sunucu var. bırakalım yeni sunucu da emek sunucusu olsun.

şahsen ben eminönü sunucusunda tılsımları itemleri full hiçbir bölgeden alacağı kalmamış çarlarıma girip 15 dk dolaşıp 20 dk savaşıp çıkmaktan sıkıldım. bomboş eminönü meteor yeraltı meran sokaklarında dolaşmaktan da hicap duyuyorum çünkü bu oyunun en şaşalı zamanlarında da bu oyunu oynuyordum.

yeni sunucuda herkes her istediğine çok çabuk ulaşıp tüm oyunu tüketemeyecek ve bu kıymetli bir kazanım. oyunu aktif kılacak, boş sokakları dolduracak, güncellemeden güncellemeye dokunulmayan madenleri kıymetli kılacak. m.a. gözlük yine 30-40m'lere gelecek ve 1m para kasmak için ben yine karacin mağarasında lif kasıp satmaya çalışacağım. iridyum madeninde beklerken belki yılan kesip urban item düşürüp zengin olurum.

oyundaki her şeyi hemen, 1-2 ay içerisinde çabucak tüketmek zorunda değiliz. ki bunu yapmak istersek imkanımız da varken emek sunucusunda oynadığımız oyundan keyif almak günde 15-20 dk gezinip çıkmaktansa keyif alarak çar kasmak eminim hepimize iyi gelir. çok da dert etmeyin bu kadar, acele etmeye ne gerek var ki? keyif alsak daha iyi.
İşte bütün mesele bu. Oyunda her şeyimiz var artık. Kimimizin onlarca karakteri var, kimilerinin binlerce maden dolu kasaları. Buraya kadar her şey on numara da bir sıkıntı var, yalnızız artık.

Eskiden Eminönü'ndeki Arz sancağından başlayıp Mısır Çarşısına kadar insanların birbirlerini kovaladığı savaşlar vardı. Ya çok iyi hatırlıyorum, Meteor savaşları yüzünden klandan çıkmadan geçemezdin Yeraltı'na ya da Eminönü'ne.

Aradığımız tam olarak bu aslında. Oyun tüketilebilir bir şey. Ulaşabileceğin seviyeler, kazanabileceğin eşyalar vb. Ancak yan yana birkaç arkadaşını da alıp o avuç içi kadar yerlerde savaşmak bambaşka.

Hep söyledim, ben Karaköy eklentisine bir türlü alışamadım. İnsanlar oyunun o kadife dokusunu aldılar ve bir endüstrileşme hareketine soktular. Ya herkes robot gibi robot! Kimsenin birbirinden farkı yok. Herkesin derdi bu kadar eşya basıp charları fullemek değilken, bu oyun daha güzeldi. Şimdi ciddi bir çoğunluk "Halley Asa'sı olmayan adam değildir" kafasında.

M1 üretmek için 5500 vermek evet zor. Ancak M1'e gelene kadar geçilecek onlarca güzel yol var. Onlarca muhabbet var. Sunucunun ilk M1'i için belki 1 yıl geçmesi gerekecek. E olsun? Halley Asa'yı da üretmeyeyim arkadaşım. Bu oyunla çoğumuzun duygusal bir bağı olduğu çok açık. Bunun tamamen eşya odaklı bir hale gelmiş olması ise sadece üzücü.

Ezcümle, efendilik arayan Beyaz Show'a gitsin. Burada ne olacağı belli. :)
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

BLITZKRIEG yazdı: 10 Tem 2024 11:58
recmivacip yazdı: 10 Tem 2024 10:20 arkadaş ben anlamıyorum. okey hedef 59 level olmak, karaköye girmek, item dizmek, tılsım üretmek, görevleri bitirmek ve bunları gerçekleştirmek ayları ve belki yılları bulacak buna da okey.

peki neden aceleniz var? neden 3-4 ay içerisinde 59 level olup bütün itemleri dizmek her şeyi fulleyip oyunu bitirmeyi hedefliyoruz? her şey koştur koştur olmak zorunda mı? her şeyin bu kadar hızlı olmasını istiyorsak elimizde eminönü sunucusu gibi bir nimet var zaten.

herkes oyunun kralı, tüm tılsımları full, itemleri komple dizmiş olmak zorunda mı? en çok emek gösteren, madenlerde sabahlayan, 3-4 ay ciddi zaman veren insanlar zaten bu bahsettiklerimize ulaşacak böylece eskiden olduğu gibi sunucunun unutulmazları arasına girecekler. bu daha kıymetli değil mi? zaten hızla her şeye ulaşmak için elimizde bir çok sunucu var. bırakalım yeni sunucu da emek sunucusu olsun.

şahsen ben eminönü sunucusunda tılsımları itemleri full hiçbir bölgeden alacağı kalmamış çarlarıma girip 15 dk dolaşıp 20 dk savaşıp çıkmaktan sıkıldım. bomboş eminönü meteor yeraltı meran sokaklarında dolaşmaktan da hicap duyuyorum çünkü bu oyunun en şaşalı zamanlarında da bu oyunu oynuyordum.

yeni sunucuda herkes her istediğine çok çabuk ulaşıp tüm oyunu tüketemeyecek ve bu kıymetli bir kazanım. oyunu aktif kılacak, boş sokakları dolduracak, güncellemeden güncellemeye dokunulmayan madenleri kıymetli kılacak. m.a. gözlük yine 30-40m'lere gelecek ve 1m para kasmak için ben yine karacin mağarasında lif kasıp satmaya çalışacağım. iridyum madeninde beklerken belki yılan kesip urban item düşürüp zengin olurum.

oyundaki her şeyi hemen, 1-2 ay içerisinde çabucak tüketmek zorunda değiliz. ki bunu yapmak istersek imkanımız da varken emek sunucusunda oynadığımız oyundan keyif almak günde 15-20 dk gezinip çıkmaktansa keyif alarak çar kasmak eminim hepimize iyi gelir. çok da dert etmeyin bu kadar, acele etmeye ne gerek var ki? keyif alsak daha iyi.
İşte bütün mesele bu. Oyunda her şeyimiz var artık. Kimimizin onlarca karakteri var, kimilerinin binlerce maden dolu kasaları. Buraya kadar her şey on numara da bir sıkıntı var, yalnızız artık.

Eskiden Eminönü'ndeki Arz sancağından başlayıp Mısır Çarşısına kadar insanların birbirlerini kovaladığı savaşlar vardı. Ya çok iyi hatırlıyorum, Meteor savaşları yüzünden klandan çıkmadan geçemezdin Yeraltı'na ya da Eminönü'ne.

Aradığımız tam olarak bu aslında. Oyun tüketilebilir bir şey. Ulaşabileceğin seviyeler, kazanabileceğin eşyalar vb. Ancak yan yana birkaç arkadaşını da alıp o avuç içi kadar yerlerde savaşmak bambaşka.

Hep söyledim, ben Karaköy eklentisine bir türlü alışamadım. İnsanlar oyunun o kadife dokusunu aldılar ve bir endüstrileşme hareketine soktular. Ya herkes robot gibi robot! Kimsenin birbirinden farkı yok. Herkesin derdi bu kadar eşya basıp charları fullemek değilken, bu oyun daha güzeldi. Şimdi ciddi bir çoğunluk "Halley Asa'sı olmayan adam değildir" kafasında.

M1 üretmek için 5500 vermek evet zor. Ancak M1'e gelene kadar geçilecek onlarca güzel yol var. Onlarca muhabbet var. Sunucunun ilk M1'i için belki 1 yıl geçmesi gerekecek. E olsun? Halley Asa'yı da üretmeyeyim arkadaşım. Bu oyunla çoğumuzun duygusal bir bağı olduğu çok açık. Bunun tamamen eşya odaklı bir hale gelmiş olması ise sadece üzücü.

Ezcümle, efendilik arayan Beyaz Show'a gitsin. Burada ne olacağı belli. :)
O dönemlerin item çeşitliliği bile yeter artardı.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
lodosss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen lodosss »

Her şey iyi güzel de bunların boss kaçırma problemini çözmesi lazımdı.Adamlar bir buna çözüm bulamadılar.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

bymehmett yazdı: 09 Tem 2024 12:50 arkadaslar her goruse saygınız olsun ısteyen tabıkı ıstedıgı yerde oynar bızım sevındıgımız nokta oyunda bır gelısme olması , bız oyuncuların ısteklerının karsılanması yanı yenı sunucu acılması , kım oynar kım oynamaz herkesın kendı ıstegıne kalmıs bır durum sonucda

Sevindiğin nokta yine aynı şeyler kral yıllarca bir ejder asa veya ecel getiren için madenin başındamı sabahlayacaksın? Tekrar dediğim gibi ben oyuncuları küstürmek değil büyük geri dönüş için çabalıyorum sevindiğin nokta şöyle olur yeni gözlükler yeni grup bölgesi çift ma bu oyunun eksiklikleri 59 olunca karaköyde gene sıkılmaca saygılar sevgiler
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

lodosss yazdı: 10 Tem 2024 16:12 Her şey iyi güzel de bunların boss kaçırma problemini çözmesi lazımdı.Adamlar bir buna çözüm bulamadılar.
bosslar kaçırılacak , hakirde bombalar patlatılacak , fanatik usta canı 50'ye getirilip grubun yanına çekilecek , GBZ zaten küsermiş gibi kaçıyor sürekli 50'lik çubuk asayla 1 saat uğraşıp zar zor kesecen 5 10 canda kaçacak falan ama bunlar daha 1 sene sonraki sıkıntılar hocam , şimdiden dert etme daha oraya gelene kadar çok var

Kullanıcı avatarı
Tiaportal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Tiaportal »

Ben eskiyi ozledim walla Ağa item olsun olmasın birlik beraberlik olsun toplu görev yapalim kafi
Kullanıcı avatarı
phantomever
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sabra Galy Paidos

Mesaj gönderen phantomever »

lodosss yazdı: 10 Tem 2024 16:12 Her şey iyi güzel de bunların boss kaçırma problemini çözmesi lazımdı.Adamlar bir buna çözüm bulamadılar.
Boss kaçırmayla kimsenin uğraşacağını sanmıyorum en azından 1.5 2 yıl uğraşmazlar. Tonla zorlukla Karaköy’e 1 çar atacaksın o çarını dizeceksin ve boss kaçırma çarları oluşturacaksın muhtemelen söylediğim süreden bile uzun sürer.
PHANTOM , ıPHANTOMı , AVCIxPHANTOM , PHANTQM vesaire

Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Hocam, siz nasıl düşünüyorusnuz bilmiyorum. Ben maden çekmeyi özledim. Gerekirse 3-4 ay sürsün fakat maden çekmenin bir amaca hizmet etmesini çok özledim. O yüzden sabırla bekliyorum.

Veyahutta 0'dan arkadaşlar ile çar kasmanın verdiği heyecanı, Azul'u kesmeyi özledim. O sebeple, tutmasa bile tekrardan bu zevkleri eskisi gibi yaşamayacağımı bilsem de bir nebze olsun alacağım. Hem 2-3 yıl sonra ne olur, ne olmaz belli deil. Böyle güzel bir fırsat varken değerlendirelim.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

boss kacırma işi olmaz arkadaslar cunkı herkes gaffarı kesemeyecek belkı o sunucuda gaffar kesme etkınlıgı bıle görebılırız daha oncelerden yapılmıstı bu 1-2 yıl huzurlu bır ortam olur karakoy ıcın
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Boludanoyuncu yazdı: 11 Tem 2024 09:57 Hocam, siz nasıl düşünüyorusnuz bilmiyorum. Ben maden çekmeyi özledim. Gerekirse 3-4 ay sürsün fakat maden çekmenin bir amaca hizmet etmesini çok özledim. O yüzden sabırla bekliyorum.

Veyahutta 0'dan arkadaşlar ile çar kasmanın verdiği heyecanı, Azul'u kesmeyi özledim. O sebeple, tutmasa bile tekrardan bu zevkleri eskisi gibi yaşamayacağımı bilsem de bir nebze olsun alacağım. Hem 2-3 yıl sonra ne olur, ne olmaz belli deil. Böyle güzel bir fırsat varken değerlendirelim.
Evet maden çekmenin bir anlam ifade etmesi inanılmaz önemli. Gerçekten inanılmaz önemli. Oyun bir amaç veriyordu. Maden kasmazsan da para kazanmak bir anlam ifade ediyordu, başkasından çektiği madeni satın alırsın böylece falan ama gerçek bir amacı vardı oyunu oynamanın
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön