Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın
Re: Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın
Eğer droplar artmazsa konuyu açan arkadaşın da karaköyü bırakıp eminönünde oynayacağını tahmin ediyorum. Çift maden artırıcıya 10000 küsür akçe bayılıp ardından sadece m1'in kondriti için 5500 akçe verdiğinde görecem ben bu arkadaşı.
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
1 aylık maden arttırıcılar da 1300 akçeydi zam gelmiş 1600 küsür olmuş , aylık 3200 akçeden en az düzenli aralıksız fire vermeden kaytarmadan tatil yapmadan 2 yıl arttırıcı almaları lazım , 4-5 ay m1 malz 5-6 ay m23 malzi desen , karaköy zaten droplar felaket ötesi düşük Allah'ın sevgili kuluysan 500 GBZ'de 1 tane ayakkabı zar zor alırsın , mecburen karaköy'ü de komple üretecek , asa zırh hariç diğer her parçayı da 4'er aydan say
forumdaki emekçi zorluk seven kardeşler harbiden bu kez İKV'ye doyacaklar , çok uzun bir macera onları bekliyor
-
- Acemi Savaşçı
Hocam fevzi item set dizdin diyelim.Bende sana soruyorum ne yapacaksın o setiGerilim yazdı: ↑07 Tem 2024 10:54 Arkadaş çözüm basit. Yeni sunucu açıldığında sunucuya GELME. Tüm itemlerin, tılsımların ve madenlerin tüm karakterlerde full olduğu sunucuda rakip klan üyesi kesmek için karaköyde dolaş dur. Biz bakırı çekeriz, meranda fevzi item düşürmeye çalışırız. Senin gelmemen oyunun hayrına olur.
-
- Acemi Savaşçı
Girilir bakılır keyfe keder 59 levele çar kasılır maksimum insanların yapacağı şey budur.Hepimiz eski günlerdeki gibi heyecan aksiyon rekabet falan bekliyoruz ama maalesef İKV için bu mümkün olmayacak hiç bir zaman bunu kabul edin artık.Arkadaşlarında söylediği gibi sadece 3 4 tılsım için minimum 2 bin tl gibi bir akçe harcamanız olacaktır.Kaç ay veya yılınız gider orası ayrı muamma vesselam herkesin fikrinede saygı duyuyorum fakat Isırgan tohumu başında beklemeler iridyum başında sabahlamalar cevriye sultan karakürk gibi boslara grup toplamalar bu heyecanlar bitti hiç bir zaman yaşanmayacak bunu kabullenin lütfen
Yeni sunucuya rekabet olacağını düşünüyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- phantomever
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabra Galy Paidos
PHANTOM , ıPHANTOMı , AVCIxPHANTOM , PHANTQM vesaire
Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
- phantomever
- Salgın Koruyucusu
Jadeit , xeno ve diğer hol madenlerini kasması zor değil tek zorluk oluşturacak maden kondrit diye düşünüyorum. GBZ'de yaşadığın problem sanırım sana denk gelmiş 20 25 kesimde ayakkabılarını fulleyen kişiler de tanıyorum. Asa zırh konusunda problem oluşturacak bir kaç maden var evet ama 12-15 kişilik ekip ile altından kalkılamayacağını düşünmüyorum. 12-15 arası emekçi loncadaşımla yeni sunuda olacağız, madende yarışılamaz kişiler çoğuhattihumayun yazdı: ↑09 Tem 2024 20:461 aylık maden arttırıcılar da 1300 akçeydi zam gelmiş 1600 küsür olmuş , aylık 3200 akçeden en az düzenli aralıksız fire vermeden kaytarmadan tatil yapmadan 2 yıl arttırıcı almaları lazım , 4-5 ay m1 malz 5-6 ay m23 malzi desen , karaköy zaten droplar felaket ötesi düşük Allah'ın sevgili kuluysan 500 GBZ'de 1 tane ayakkabı zar zor alırsın , mecburen karaköy'ü de komple üretecek , asa zırh hariç diğer her parçayı da 4'er aydan say
forumdaki emekçi zorluk seven kardeşler harbiden bu kez İKV'ye doyacaklar , çok uzun bir macera onları bekliyor![]()
Emekçiler için bahsettiğiniz güzel düşünce için ayrıca teşekkür ederim. İyi forumlar , iyi oyunlar dilerim.
- phantomever
- Salgın Koruyucusu
İKV hariç çoğu MMORPG'de düşük seviye item, maden başında insanlar deliler gibi bekliyor ve diğer çoğu oyunda halley asa muadili silahlar pekte ucuz olmayan hatta uçuk denecek fiyatlara satılıyor.ersenmogul yazdı: ↑09 Tem 2024 21:30 Girilir bakılır keyfe keder 59 levele çar kasılır maksimum insanların yapacağı şey budur.Hepimiz eski günlerdeki gibi heyecan aksiyon rekabet falan bekliyoruz ama maalesef İKV için bu mümkün olmayacak hiç bir zaman bunu kabul edin artık.Arkadaşlarında söylediği gibi sadece 3 4 tılsım için minimum 2 bin tl gibi bir akçe harcamanız olacaktır.Kaç ay veya yılınız gider orası ayrı muamma vesselam herkesin fikrinede saygı duyuyorum fakat Isırgan tohumu başında beklemeler iridyum başında sabahlamalar cevriye sultan karakürk gibi boslara grup toplamalar bu heyecanlar bitti hiç bir zaman yaşanmayacak bunu kabullenin lütfen
Kopya muhabbeti olmasaydı eğer muhtemelen aynı durum İKV için de geçerli olacaktı, Loncam ile ortak akçe çekip 2-3-5 binin altından kalkamayacak değiliz. Tüm loncadaşlarım aşağı yukarı iyi bir işe sahip gerek yurtiçi gerek yurtdışında. Vereceğimiz emeklerde cabası olacak ama biz bu durumdan zevk alacak mıyız, bence önemli olan da bu.
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: İttihad I Arz
Arkadaş bu nasıl bir kafa yapısı..ersenmogul yazdı: ↑09 Tem 2024 21:30 Girilir bakılır keyfe keder 59 levele çar kasılır maksimum insanların yapacağı şey budur.Hepimiz eski günlerdeki gibi heyecan aksiyon rekabet falan bekliyoruz ama maalesef İKV için bu mümkün olmayacak hiç bir zaman bunu kabul edin artık.Arkadaşlarında söylediği gibi sadece 3 4 tılsım için minimum 2 bin tl gibi bir akçe harcamanız olacaktır.Kaç ay veya yılınız gider orası ayrı muamma vesselam herkesin fikrinede saygı duyuyorum fakat Isırgan tohumu başında beklemeler iridyum başında sabahlamalar cevriye sultan karakürk gibi boslara grup toplamalar bu heyecanlar bitti hiç bir zaman yaşanmayacak bunu kabullenin lütfen
Yani sen bu fikirde olabilirsin ve bundan dolayı oynamayabilirsin ama niye bu yazıyı yazma gereksinimi hissediyorsun.. Heyecanlanan insanlar varsa niye "bunu kabullenin lütfen" diyorsun. Amaç ne ?
Bırak kabullensinler veya kabullenmesinler bu seni niye bu kadar ilgilendiriyor veya sen kabullenin dedin diye kabullenelim mi ?
Bu yazıdan çıkarın nedir, amacın nedir, heyecanlanan niye heyecanlanmasın, heyecanlanmayan adam zaten oynamayacaktır ki oynamayacak olan adam niye yeni sunucu hakkında yorum yapsın ?
Nereden tutsan elinde kalıyor arkadaş..
Art niyetlisiniz hiç boşa laga luga yapıp kafa ütülemeyin. "Ben oynamıycam arkadaş" diyip çekip gidin.
İttihad I Arz
- recmivacip
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
arkadaş ben anlamıyorum. okey hedef 59 level olmak, karaköye girmek, item dizmek, tılsım üretmek, görevleri bitirmek ve bunları gerçekleştirmek ayları ve belki yılları bulacak buna da okey.
peki neden aceleniz var? neden 3-4 ay içerisinde 59 level olup bütün itemleri dizmek her şeyi fulleyip oyunu bitirmeyi hedefliyoruz? her şey koştur koştur olmak zorunda mı? her şeyin bu kadar hızlı olmasını istiyorsak elimizde eminönü sunucusu gibi bir nimet var zaten.
herkes oyunun kralı, tüm tılsımları full, itemleri komple dizmiş olmak zorunda mı? en çok emek gösteren, madenlerde sabahlayan, 3-4 ay ciddi zaman veren insanlar zaten bu bahsettiklerimize ulaşacak böylece eskiden olduğu gibi sunucunun unutulmazları arasına girecekler. bu daha kıymetli değil mi? zaten hızla her şeye ulaşmak için elimizde bir çok sunucu var. bırakalım yeni sunucu da emek sunucusu olsun.
şahsen ben eminönü sunucusunda tılsımları itemleri full hiçbir bölgeden alacağı kalmamış çarlarıma girip 15 dk dolaşıp 20 dk savaşıp çıkmaktan sıkıldım. bomboş eminönü meteor yeraltı meran sokaklarında dolaşmaktan da hicap duyuyorum çünkü bu oyunun en şaşalı zamanlarında da bu oyunu oynuyordum.
yeni sunucuda herkes her istediğine çok çabuk ulaşıp tüm oyunu tüketemeyecek ve bu kıymetli bir kazanım. oyunu aktif kılacak, boş sokakları dolduracak, güncellemeden güncellemeye dokunulmayan madenleri kıymetli kılacak. m.a. gözlük yine 30-40m'lere gelecek ve 1m para kasmak için ben yine karacin mağarasında lif kasıp satmaya çalışacağım. iridyum madeninde beklerken belki yılan kesip urban item düşürüp zengin olurum.
oyundaki her şeyi hemen, 1-2 ay içerisinde çabucak tüketmek zorunda değiliz. ki bunu yapmak istersek imkanımız da varken emek sunucusunda oynadığımız oyundan keyif almak günde 15-20 dk gezinip çıkmaktansa keyif alarak çar kasmak eminim hepimize iyi gelir. çok da dert etmeyin bu kadar, acele etmeye ne gerek var ki? keyif alsak daha iyi.
peki neden aceleniz var? neden 3-4 ay içerisinde 59 level olup bütün itemleri dizmek her şeyi fulleyip oyunu bitirmeyi hedefliyoruz? her şey koştur koştur olmak zorunda mı? her şeyin bu kadar hızlı olmasını istiyorsak elimizde eminönü sunucusu gibi bir nimet var zaten.
herkes oyunun kralı, tüm tılsımları full, itemleri komple dizmiş olmak zorunda mı? en çok emek gösteren, madenlerde sabahlayan, 3-4 ay ciddi zaman veren insanlar zaten bu bahsettiklerimize ulaşacak böylece eskiden olduğu gibi sunucunun unutulmazları arasına girecekler. bu daha kıymetli değil mi? zaten hızla her şeye ulaşmak için elimizde bir çok sunucu var. bırakalım yeni sunucu da emek sunucusu olsun.
şahsen ben eminönü sunucusunda tılsımları itemleri full hiçbir bölgeden alacağı kalmamış çarlarıma girip 15 dk dolaşıp 20 dk savaşıp çıkmaktan sıkıldım. bomboş eminönü meteor yeraltı meran sokaklarında dolaşmaktan da hicap duyuyorum çünkü bu oyunun en şaşalı zamanlarında da bu oyunu oynuyordum.
yeni sunucuda herkes her istediğine çok çabuk ulaşıp tüm oyunu tüketemeyecek ve bu kıymetli bir kazanım. oyunu aktif kılacak, boş sokakları dolduracak, güncellemeden güncellemeye dokunulmayan madenleri kıymetli kılacak. m.a. gözlük yine 30-40m'lere gelecek ve 1m para kasmak için ben yine karacin mağarasında lif kasıp satmaya çalışacağım. iridyum madeninde beklerken belki yılan kesip urban item düşürüp zengin olurum.
oyundaki her şeyi hemen, 1-2 ay içerisinde çabucak tüketmek zorunda değiliz. ki bunu yapmak istersek imkanımız da varken emek sunucusunda oynadığımız oyundan keyif almak günde 15-20 dk gezinip çıkmaktansa keyif alarak çar kasmak eminim hepimize iyi gelir. çok da dert etmeyin bu kadar, acele etmeye ne gerek var ki? keyif alsak daha iyi.