Reçetelerde ki Madenlerin Kolaylaştırılması Lazım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Reçetelerde ki Madenlerin Kolaylaştırılması Lazım

Mesaj gönderen ikizler92 »

Karaköy bölgesi ilk çıktığında kopyada ortaya çıktığı için herkes kolaylıkla karakterlerini fullemiştir ve çok ciddi bir sorun gözden kaçmıştır.Karaköy Reçetelerde istenilen maden sayıları anormalin ötesinin ötesinden fazla günde 12-15 saat felan oynasan aylarca sürmesi muhtemel madenler isteniyor. Bakın beyler bi asa ve eldiven(halley) üretmeye sadece 20 mikroçip istiyor kopyanın olmayacağı bir ortamda 10 adet mikroçip bulmak 3 ay sürer oda hayvan gibi onlıne olursanız. Komple halley set Dizmek için 64 tane sibiryalı lazım bakın beyler ben eski madencilerdenim yeri geliyor gece 12 den sabah güncelleme saatine kadar maden dönüyorum 1 tane sibiryalı çıkmadan sabahladığım günler biliyorum ve düşünün sıfır rekabet ortamında sadece benim maden döndüğüm bir ortamdan bahsediyorum. 1000 tanede 1 felan çıkıyor ortalama. Diğer madenleri felan saymıyorum ve tekrar edıyorum 0 rekabet ortamında günde yaklaşık 7 8 saat online sürecinde ben 1 ayda 20 sibiryalı çekemiyordum. Full rekabet ortamında 64 tane sibiryalıyı çekmek heralde bi 3 yıl sürer :grinning: elbette zor olmalı elbette kolay olmamalı ama bu zorluk seviyesi aşırı ötesi. Zaten mmorg oyunların son yıllarda bitme noktasına gelmesinin en büyük sebebi bu zorluklar olmuştur yeni nesil artık bir item üretmek için aylarca online kalmak istemiyor bir anca önce savaşa dahil olmak istiyor bundan dolayı LOL gibi oyunlara yöneldi insanlar. Ayrıca maden dönmeyip parayla almayı teklif edenler olacak ancak şunu söyliyim muhtemelen 1 sibiryalı 100m 1 koni çiçeği 50 m 1 mıkroçip 500 m felan olacaktır bu paralar inanın kolay elde edilemez bono hilesinden önce bilenler bilir 100m bile kasmak için belinizi felan bırakmanız lazım. Tılsım madenlerini felanda daha saymadım Oda ayrı bir olay.

Kafamda yaptığım çok basit bir matematikle size net ve emin olarak söylüyorum tam takım bir büyücü dizmek tılsımlarıyla halley anu setiyle günde 10 12 saat aktif olan oyunda ki bütün çakallıkları bilen birisi ancak ve ancak 2028 e kadar felan anca dizer charını.

Hatta şunuda ekliyim çoğu oyuncu kendini karaköye bile 1 senede zor atacak ilk gaffar kesimi 2 ayı bile bulabilir çok ciddi rekabet ortamı olacak yüzüne bakmadığımız itemler şaheser konumuna çıkacak.
Kısacası tılsım ve karaköy reçetelerinde istenilen madenlerin 1/4 ne hatta 1/8 ne kadar düşmesi lazım yoksa çok oyuncu kaybedilir.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Reçetelerde ki Madenlerin Kolaylaştırılması Lazım

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bu da demek oluyor ki mavi itemlar, sarı itemlar çok değerli olacak. Olay karakteri en güçlü hale getirmek değil ki, poşet açarken heyecanlanmak. Bu da özlediğimiz İKV'ye yakın bir deneyim sağlayacaktır.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

49 yapıp kadimi kesip salarız , boşa 4-5 yıl ömür çürütmeye gerek yok , hoş diyelim yaptın sonrası koca bir boşluk , bildiğin uzay boşluğuna düşüyorsun ,yine dizecen boşta bekleyecek değişen bir şey olmadı ki
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

hattihumayun yazdı: 07 Tem 2024 23:49 49 yapıp kadimi kesip salarız , boşa 4-5 yıl ömür çürütmeye gerek yok , hoş diyelim yaptın sonrası koca bir boşluk , bildiğin uzay boşluğuna düşüyorsun ,yine dizecen boşta bekleyecek değişen bir şey olmadı ki
Bu şekilde bakarsak, her oyunun sonrası uzay boşluğu.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Bubyo yazdı: 07 Tem 2024 23:56
hattihumayun yazdı: 07 Tem 2024 23:49 49 yapıp kadimi kesip salarız , boşa 4-5 yıl ömür çürütmeye gerek yok , hoş diyelim yaptın sonrası koca bir boşluk , bildiğin uzay boşluğuna düşüyorsun ,yine dizecen boşta bekleyecek değişen bir şey olmadı ki
pk pvp haritası olur oyunlarda , binbir tane event olur , burada ne yapacan en fazla karaköy bankada oturup adam gelmesini bekleyecen o da eğer klana girerlerse , hiç mi ikv dışında mmorpg görmedin hacı :grin:
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

hattihumayun yazdı: 07 Tem 2024 23:59
Bubyo yazdı: 07 Tem 2024 23:56
pk pvp haritası olur oyunlarda , binbir tane event olur , burada ne yapacan en fazla karaköy bankada oturup adam gelmesini bekleyecen o da eğer klana girerlerse , hiç mi ikv dışında mmorpg görmedin hacı :grin:
ee diyelim ki binbir tane event oldu pvp haritası oldu, sonra ? sonrası kocaman bir boşluk. daha derin bir düşünce ortaya attın sandım, benim hatam.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

ikizler92 yazdı: 07 Tem 2024 22:35 ...
Kısacası tılsım ve karaköy reçetelerinde istenilen madenlerin 1/4 ne hatta 1/8 ne kadar düşmesi lazım yoksa çok oyuncu kaybedilir.
Hocam, itemlerin düştüğünü unutmamanız lazım. Zırh ve asanın üretimi zorlayıcı olacaktır. Tek çözüm. Zırh ve asanında düşüyor olmasına imkan vermek olacaktır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön