Son öneri seneryolar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Son öneri seneryolar

Mesaj gönderen scorper »

Eski oyuncu olarak oyunu bırakmış olarak yeni sunucuya bizde yorum yapmak istedik.

Anladığımız kadarıyla karaköy sunucusu gelecek ve sıfırdan oynamak isteyenler orda ikv oynayacak.

Bizim önerimiz tam olarak bu değildi kopyayı hileyi destekleyen biri değilim fakat oyun bu haldeyken üstüne yeni alışverişsiz çemberlitaş gibi takı hız ayakkabı düşen bir grup bölgesi istiyorduk

Yeni sunucuda millet bir oynar iki oynar sonra sıkılır eminönünde para harcadığı ful artı ful çarıyla devam eder çünkü oyun reçete maden üretimler o kadar zorki maden safı asla çıkmıyor bos kesimleri kalabalık olacağı için sorun olacak bosun kalması zaten hayatımızı alıyor beklerken madenin başında sabahlayanlar olur

Abi biz bu oyunu çile çekelim diye oynamıyoruzki en azından her sınıfın her karakter oynayabilsin diye çabalıyorduk onca yıl oynamış oyuncular var büyüsünü tılsımını fulleyemiyen.

Bakın benim düşüncem sevgili yöneticiler bu olay oyuncu geri dönüşünü sağlar ama bir zaman sonra insanlar sıkılır ve salar.

Sizin yapmanız gereken ful artı ful çarı olan insanlara karaköyden sonra grup bölgesi getirip yeni takı şaheser üretmeniz

Bunuda görün artık saygılar.

Aşağıdaki linkimdede nasıl olacağını yazdım linkide lütfen ama lütfen okuyun yöneticiler göreceksiniz ileri görüşlüyüm dediğim gibi olcak

https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=173761
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Son öneri seneryolar

Mesaj gönderen scorper »

scorper yazdı: 05 Tem 2024 10:42 Eski oyuncu olarak oyunu bırakmış olarak yeni sunucuya bizde yorum yapmak istedik.

Anladığımız kadarıyla karaköy sunucusu gelecek ve sıfırdan oynamak isteyenler orda ikv oynayacak.

Bizim önerimiz tam olarak bu değildi kopyayı hileyi destekleyen biri değilim fakat oyun bu haldeyken üstüne yeni alışverişsiz çemberlitaş gibi takı hız ayakkabı düşen bir grup bölgesi istiyorduk

Yeni sunucuda millet bir oynar iki oynar sonra sıkılır eminönünde para harcadığı ful artı ful çarıyla devam eder çünkü oyun reçete maden üretimler o kadar zorki maden safı asla çıkmıyor bos kesimleri kalabalık olacağı için sorun olacak bosun kalması zaten hayatımızı alıyor beklerken madenin başında sabahlayanlar olur

Abi biz bu oyunu çile çekelim diye oynamıyoruzki en azından her sınıfın her karakter oynayabilsin diye çabalıyorduk onca yıl oynamış oyuncular var büyüsünü tılsımını fulleyemiyen.

Bakın benim düşüncem sevgili yöneticiler bu olay oyuncu geri dönüşünü sağlar ama bir zaman sonra insanlar sıkılır ve salar.

Sizin yapmanız gereken ful artı ful çarı olan insanlara karaköyden sonra grup bölgesi getirip yeni takı şaheser üretmeniz

Aşağıdaki linkimdede nasıl olacağını yazdım linkide lütfen ama lütfen okuyun yöneticiler göreceksiniz ileri görüşlüyüm dediğim gibi olcak

Okumanızı beklerim sayfılar
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyunda geliştirme anlamında bahsettiğin detaylarda çalışma yapabilecek bir ekip ve anladığım kadarıyla türk telekom'dan izin yok.

Şu an yapabilecekleri maksimum bu.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

dostum sen haberleri herhalde hiç takip etmiyorsun.
ikv yi geliştiren ekip kapatıldı. sadece 1 kişi var takımda. böyle yeni bölge falan yapmaları mümkün değil.
yeni ekip kurulsa dahi çok zor. eski ekibin geri gelmesi lazım.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

scorper yazdı: 05 Tem 2024 10:42 Eski oyuncu olarak oyunu bırakmış olarak yeni sunucuya bizde yorum yapmak istedik.

Şöyle düşünelim bu yapılan yeni sunucunun yaratacağı hype belki türk telekom yönetiminde de karşılık bulur ve bu sayede bir ekip kurmaya karar verirler. İstediğiniz şeyler yakın zamanda pek mümkün değil malesef, fakat yeni sunucunun yaratacağı hype ve tt tarafına gelir bu isteğe ön ayak olacağını kesinlikle düşünüyorum. :blush:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

“Genel Etkileşim” sayfasına dön