Eski oyuncu olarak oyunu bırakmış olarak yeni sunucuya bizde yorum yapmak istedik.
Anladığımız kadarıyla karaköy sunucusu gelecek ve sıfırdan oynamak isteyenler orda ikv oynayacak.
Bizim önerimiz tam olarak bu değildi kopyayı hileyi destekleyen biri değilim fakat oyun bu haldeyken üstüne yeni alışverişsiz çemberlitaş gibi takı hız ayakkabı düşen bir grup bölgesi istiyorduk
Yeni sunucuda millet bir oynar iki oynar sonra sıkılır eminönünde para harcadığı ful artı ful çarıyla devam eder çünkü oyun reçete maden üretimler o kadar zorki maden safı asla çıkmıyor bos kesimleri kalabalık olacağı için sorun olacak bosun kalması zaten hayatımızı alıyor beklerken madenin başında sabahlayanlar olur
Abi biz bu oyunu çile çekelim diye oynamıyoruzki en azından her sınıfın her karakter oynayabilsin diye çabalıyorduk onca yıl oynamış oyuncular var büyüsünü tılsımını fulleyemiyen.
Bakın benim düşüncem sevgili yöneticiler bu olay oyuncu geri dönüşünü sağlar ama bir zaman sonra insanlar sıkılır ve salar.
Sizin yapmanız gereken ful artı ful çarı olan insanlara karaköyden sonra grup bölgesi getirip yeni takı şaheser üretmeniz
Bunuda görün artık saygılar.
Aşağıdaki linkimdede nasıl olacağını yazdım linkide lütfen ama lütfen okuyun yöneticiler göreceksiniz ileri görüşlüyüm dediğim gibi olcak
https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=173761
Son öneri seneryolar
Re: Son öneri seneryolar
Okumanızı beklerim sayfılarscorper yazdı: ↑05 Tem 2024 10:42 Eski oyuncu olarak oyunu bırakmış olarak yeni sunucuya bizde yorum yapmak istedik.
Anladığımız kadarıyla karaköy sunucusu gelecek ve sıfırdan oynamak isteyenler orda ikv oynayacak.
Bizim önerimiz tam olarak bu değildi kopyayı hileyi destekleyen biri değilim fakat oyun bu haldeyken üstüne yeni alışverişsiz çemberlitaş gibi takı hız ayakkabı düşen bir grup bölgesi istiyorduk
Yeni sunucuda millet bir oynar iki oynar sonra sıkılır eminönünde para harcadığı ful artı ful çarıyla devam eder çünkü oyun reçete maden üretimler o kadar zorki maden safı asla çıkmıyor bos kesimleri kalabalık olacağı için sorun olacak bosun kalması zaten hayatımızı alıyor beklerken madenin başında sabahlayanlar olur
Abi biz bu oyunu çile çekelim diye oynamıyoruzki en azından her sınıfın her karakter oynayabilsin diye çabalıyorduk onca yıl oynamış oyuncular var büyüsünü tılsımını fulleyemiyen.
Bakın benim düşüncem sevgili yöneticiler bu olay oyuncu geri dönüşünü sağlar ama bir zaman sonra insanlar sıkılır ve salar.
Sizin yapmanız gereken ful artı ful çarı olan insanlara karaköyden sonra grup bölgesi getirip yeni takı şaheser üretmeniz
Aşağıdaki linkimdede nasıl olacağını yazdım linkide lütfen ama lütfen okuyun yöneticiler göreceksiniz ileri görüşlüyüm dediğim gibi olcak
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Oyunda geliştirme anlamında bahsettiğin detaylarda çalışma yapabilecek bir ekip ve anladığım kadarıyla türk telekom'dan izin yok.
Şu an yapabilecekleri maksimum bu.
Şu an yapabilecekleri maksimum bu.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
dostum sen haberleri herhalde hiç takip etmiyorsun.
ikv yi geliştiren ekip kapatıldı. sadece 1 kişi var takımda. böyle yeni bölge falan yapmaları mümkün değil.
yeni ekip kurulsa dahi çok zor. eski ekibin geri gelmesi lazım.
ikv yi geliştiren ekip kapatıldı. sadece 1 kişi var takımda. böyle yeni bölge falan yapmaları mümkün değil.
yeni ekip kurulsa dahi çok zor. eski ekibin geri gelmesi lazım.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
scorper yazdı: ↑05 Tem 2024 10:42 Eski oyuncu olarak oyunu bırakmış olarak yeni sunucuya bizde yorum yapmak istedik.
Şöyle düşünelim bu yapılan yeni sunucunun yaratacağı hype belki türk telekom yönetiminde de karşılık bulur ve bu sayede bir ekip kurmaya karar verirler. İstediğiniz şeyler yakın zamanda pek mümkün değil malesef, fakat yeni sunucunun yaratacağı hype ve tt tarafına gelir bu isteğe ön ayak olacağını kesinlikle düşünüyorum.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche