Ben hayatımda böyle boş bir konu görmedim. Öyle bir konu düşünün ki hileli oyunun devam etmesini desteklesin (sözde desteklemiyorum diyerek), zaten yeni sunucuda hile olduğu an radikal kararlar alınmalı ki direkt olarak engellenmeli.
Ayrıca ne kadar da kolaya alışmışsınız, MMORPG dediğin oyun zaten emek ister ve tabi ki zor olacak. Elde ettiğin itemleri öyle herkes kolayca elde etmemeli ki kazandığın şeylerin bir kıymeti olsun. Aşırı boş bir konu olmuş, sana Eminönü sunucusunda bol hileli oyunlar, Karaköy sunucusuna gelip de sakın vaktini harcama boşver.
Zannetmiyorum başlıkta toplanıyoruz..
- APRICITAS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Salvatore Brothers
Re: Zannetmiyorum başlıkta toplanıyoruz..
- APRICITAS
istanbulunsesi yazdı: ↑07 Tem 2024 00:05 Çok alakasız ve anlamsız bir konu olmuş maalesef. Böylesine de ilk defa rastladım. 'Yeni sunucu gelmesin'![]()
Arkadaşlar oyun komple sıfırdan başlamıyor veya tüm sunucular kapatılmıyor. Az sakin...
Arkadaşlar sayın gm yöneticiler size sesleniyorum konu başlığımı beğenmediyseniz kaldırabilirsiniz alınmam ben gelmesin demedim olumlu ve olumsuz yönlerini eleştirmek istedim yoksa bende geri dönüşü çok isterim bundan sonrada asla yorum yazmıyorum konu başlığımı silebilirsiniz iyi oyunlar @orti @ikv
Sonunda yorum yazmaman gerektiğini anlaman çok güzel oldu. Sen eleştirmek istemedin, yazdığın yazıları en baştan oku. Oyuna tekrar dönecek olan bir kişi senin yazılarını okuyup vazgeçtiyse bu oyuna zarar verdin. Güle gülescorper yazdı: ↑07 Tem 2024 10:46 Arkadaşlar sayın gm yöneticiler size sesleniyorum konu başlığımı beğenmediyseniz kaldırabilirsiniz alınmam ben gelmesin demedim olumlu ve olumsuz yönlerini eleştirmek istedim yoksa bende geri dönüşü çok isterim bundan sonrada asla yorum yazmıyorum konu başlığımı silebilirsiniz iyi oyunlar @orti @ikv
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
bu konuyu açan kişi gitsin "Sanalika" oynasın
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
herkesin zannettıgını baskaları zanetmedıgıne göre kımın ne zannettıgı pek onemlı degıl