Zannetmiyorum başlıkta toplanıyoruz..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Zannetmiyorum başlıkta toplanıyoruz..

Mesaj gönderen umutirakerrr »

scorper yazdı: 06 Tem 2024 12:41
SonunaKadar yazdı: 06 Tem 2024 12:35 Yıllarımı vermiş biri olarak onca emeğim söz konusu, full karakterlerim vs varken neden böyle sacma bir sunucuda sıfırdan başlayayım ? girerim takılır çıkarım o ayrı ama vakit harcamam çar dizmeye vs. gereksiz boş bir güncelleme haberi yada yenilik...

Bende bunu anlatmaya çalışıyordum teşekkür ederim :) herkes bir zaman sonra sıkılacak ve garantisi varmı yani yeni sunucu emek sunucusumu olacak yani? Bence grup bölgesi eğer imkanlar dahilinde olabiliyorsa gelsin çemberlitaş gibi yeni takı setleri hız ayakkabılar ve gözlükler çift maraton yani en azından bu gelirse karakterler hız kazanmış olur şifacı ve büyücüler için büyük rahatlık olur alışveriştede aktarılmayacağı için hileciler bile bir şey yapamaz en azından o grup bölgesindeki setleri tamamlayanlar klan savaşına devam ederler. Oyuncular geri dönmek isteyenler sırf merakından tekrar başlarlar inanın ikv şu anki haliyle bile harika zaten emeğiyle oynayanlar bir şekilde gene oynuyorlar hile bile yıkamıyor oyunu bu yeni sunucu aynen şuna benziyor 2 tane sığınak 2 tane migrat 2 tane çt 🤣🤣
Ya kardeşim ne alakası var ya herkes sıkılacak diye yenilik olmasın ben 30 yaşında adamım 2006dan beri az çok oynuyorum bir insan sevdiği birseyden sadece yenilik olmazsa sıkılır gereksiz bir olumsuz hava yayma çabanız bence artniyetli ben bunu kabul etmiyorum
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

umutirakerrr yazdı: 06 Tem 2024 14:30
scorper yazdı: 06 Tem 2024 12:41
SonunaKadar yazdı: 06 Tem 2024 12:35 Yıllarımı vermiş biri olarak onca emeğim söz konusu, full karakterlerim vs varken neden böyle sacma bir sunucuda sıfırdan başlayayım ? girerim takılır çıkarım o ayrı ama vakit harcamam çar dizmeye vs. gereksiz boş bir güncelleme haberi yada yenilik...

Bende bunu anlatmaya çalışıyordum teşekkür ederim :) herkes bir zaman sonra sıkılacak ve garantisi varmı yani yeni sunucu emek sunucusumu olacak yani? Bence grup bölgesi eğer imkanlar dahilinde olabiliyorsa gelsin çemberlitaş gibi yeni takı setleri hız ayakkabılar ve gözlükler çift maraton yani en azından bu gelirse karakterler hız kazanmış olur şifacı ve büyücüler için büyük rahatlık olur alışveriştede aktarılmayacağı için hileciler bile bir şey yapamaz en azından o grup bölgesindeki setleri tamamlayanlar klan savaşına devam ederler. Oyuncular geri dönmek isteyenler sırf merakından tekrar başlarlar inanın ikv şu anki haliyle bile harika zaten emeğiyle oynayanlar bir şekilde gene oynuyorlar hile bile yıkamıyor oyunu bu yeni sunucu aynen şuna benziyor 2 tane sığınak 2 tane migrat 2 tane çt 🤣🤣
Ya kardeşim ne alakası var ya herkes sıkılacak diye yenilik olmasın ben 30 yaşında adamım 2006dan beri az çok oynuyorum bir insan sevdiği birseyden sadece yenilik olmazsa sıkılır gereksiz bir olumsuz hava yayma çabanız bence artniyetli ben bunu kabul etmiyorum
Olumsuz hava yaymıyorum ileriye yönelik düşünüyorum sadece düşünemezmiyim? Kardeşim olaki oynadın aradan 1 yıl geçti biri bir bug buldu tüm emekler heba oldu aynı şeyi söyleyebilcenmi keyif alabiliyorum diyebilecekmisin bunu anlatmaya çalışıyorum ne art niyetinden bahsediyorsun buraya düşüncemizi tahminimizi yazamayacakmıyız? Bunun önüne geçmek için geri dönüş sağlam olması için grup bölgesi ve bostan düşürülen itemler olsun diyorum üretim o kadar zorduki zamanında karaköy başlamadan sordular herkes üretim olsun dedi oyuncular yapamadı sonra böyle şeyler patlak verdi ben bayanıyla erkeğiyle yeni bölüm büyük geri dönüş isterim bu şekilde değil saygılar :)
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Mesaj gönderen vespalia »

Youtube'da hile videoları paylaşan benim hocam. Hileciler hileciler diyip durmazsan sevinirim, yeni sunucuyu sonuna kadar destekliyoruz bu zamana kadar oyunda bulduğumuz açıkları ikv ekibine ilettiğimiz gibi, yine açıklara denk gelirsek ileteceğimizden şüpheniz olmasın. Siz oyununuza bakın işinize geliyorsa oynayın, gelmiyorsa oynamayın. Bir MMORPG oyunda ticaret dönmek zorunda, Karaköy sunucuda bunu geri getirecek.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

vespalia yazdı: 06 Tem 2024 14:36 Youtube'da hile videoları paylaşan benim hocam. Hileciler hileciler diyip durmazsan sevinirim, yeni sunucuyu sonuna kadar destekliyoruz bu zamana kadar oyunda bulduğumuz açıkları ikv ekibine ilettiğimiz gibi, yine açıklara denk gelirsek ileteceğimizden şüpheniz olmasın. Siz oyununuza bakın işinize geliyorsa oynayın, gelmiyorsa oynamayın. Bir MMORPG oyunda ticaret dönmek zorunda, Karaköy sunucuda bunu geri getirecek.

Tamam yeni sunucu gelsin bir şey dediğim yok düşüncelerimi paylaştım bir ürün çıktığında olumluda olsa olumsuzda olsa yorum yapılmazmı bende düşüncelerimi korkularımı dile getirmek için yazdım saygıdeğer yöneticiler okur okumaz onların takdiri yoksa ben oynamıyorum oyunu zaten bıraktım inşallah hayırlısı olur ne diyeyim birdahada öneri sunmuyorum yazmıyorumda nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar 🤷🏻‍♂️
Kullanıcı avatarı
rembrandt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen rembrandt »

Oyun bakıldığında ücretsiz, yalnız yeni sunucuda plussuzlar belli bir saatten sonra oyuna giremeyecek. :D
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Yeni sunucu gelecekse Karaköy değil 49. seviye sınırı ile hol genişletme paketi de dahil olacak şekilde gelmeli. Aksi taktirde itemsiz takısız hasarsız bi şekilde Karaköy'e giriş yapmak epey bir zorlayacak ve zaman alacaktır.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Çok alakasız ve anlamsız bir konu olmuş maalesef. Böylesine de ilk defa rastladım. 'Yeni sunucu gelmesin' 😅

Arkadaşlar oyun komple sıfırdan başlamıyor veya tüm sunucular kapatılmıyor. Az sakin...
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: İttihad I Arz

Mesaj gönderen Suminat »

Zaten ÖLMÜŞ bir oyuna.. oyuncuların yoğun isteği, baskısı, umudu, hayali, diretişi, pes etmeyişi ve forumda açılan onlarca konu ile bir yenilik geliyor.. ve hala bazı boş beyinli Türkçe konuşmaktan dahi aciz elemanlar bunu eleştiriyor. Neymiş fikrini SUNUYORMUŞMUŞ. Oyuna gönül verdiysen gelen yenilik hakkında fikir önerisinde bulun, git de ki "49 seviye sınırı olmalıydı vb.."
Oyunu bıraktım diyor ve gelen yeniliğe karşı milletin hevesini kırıyor.
BOŞ TENEKELİĞİN LÜZUMU YOK.
İttihad I Arz
Kullanıcı avatarı
Producer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Producer »

Maden başında sabahlayan gözü kara neferleri hafife alıyorsunuz :relaxed:
Resim
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

1 milyon maden varken neden bakır çekeyim ??? Yeni sunucu değil sunucu aktarımına karşı çıkacaktınız . Yok öyle beleşçilik

“Genel Etkileşim” sayfasına dön