Karaköy Sunucusu Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Karaköy Sunucusu Hakkında

Mesaj gönderen Bubyo »

Tiviti gördüm, yalan yok ilk günkü gibi heyecanlandım. 3-5 ay da olsa oynanır.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Xalperxxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xalperxxxx »

Belli bir süreye kadar 49 seviye sınırı getirilse sunucunun içerik tüketimi biraz daha uzatılabilir.Diger türlü 1 kere çemberlitaş görevlerini yapan karaköyde item düşürmesi daha mantıklı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Xalperxxxx yazdı: 04 Tem 2024 10:19 Belli bir süreye kadar 49 seviye sınırı getirilse sunucunun içerik tüketimi biraz daha uzatılabilir.Diger türlü 1 kere çemberlitaş görevlerini yapan karaköyde item düşürmesi daha mantıklı olacaktır.
O çt görevini yapması zaten ölüm gibi birşey olacak emin olabilirsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

hayırlı uğurlu olsun. emeklerin için teşekkürler ORTİ.
Soldierblue
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Soldierblue »

çt için item kasılabilmesi ve kasılan itemlerin bir işe yarıya bilmesi için 49 seviye slotların 54den sonra tecrübe vermemesi gerekiyor eğer verirlerse biz itemleri yapamadan yaptıklarımız çöp olacak gaffarı kesmemiz çok zor olacaktır.
Kullanıcı avatarı
FuRi0uSS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen FuRi0uSS »

Sadece zincir görevlerin yapıldığı bir solucan, kadim hidra görmeden junonda tıslanmadan 59 level olmak yeni sunucunun değerini azaltacaktır. Bunun için sınırların yavaş kalktığı oyunculara gelişmeleri için zaman tanındığı bir sunucunun daha iyi olacağı kanaatindeyim.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

turkneferi yazdı: 04 Tem 2024 08:32 Eski oyuncuların bu durumdan haberdar olması için sistemde kullanıcı adı olarak kayıtlı numaralara tanıtım sms'i atılması gibi bir şey mümkünse daha geniş kitlelere bunu duyurmak daha canlı bir başlangıç yapmamızı sağlar.
Çok doğru bir yorum, bende bugün İKV deki Loncamızın WhatsApp grubundan öğrendim ve İKV yi indirdim. Ama bundan bi haber olan birçok eski oyuncu var
Resim
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

turkneferi yazdı: 04 Tem 2024 08:32 Eski oyuncuların bu durumdan haberdar olması için sistemde kullanıcı adı olarak kayıtlı numaralara tanıtım sms'i atılması gibi bir şey mümkünse daha geniş kitlelere bunu duyurmak daha canlı bir başlangıç yapmamızı sağlar.
doğru bir yere değinmişsin bunu en iyi şekilde duyurmak lazım herkese.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

FuRi0uSS yazdı: 04 Tem 2024 12:51 Sadece zincir görevlerin yapıldığı bir solucan, kadim hidra görmeden junonda tıslanmadan 59 level olmak yeni sunucunun değerini azaltacaktır. Bunun için sınırların yavaş kalktığı oyunculara gelişmeleri için zaman tanındığı bir sunucunun daha iyi olacağı kanaatindeyim.
+1
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Sayın Orti umarım mesajımı görürsünüz, bu yeni sunucuda başlamak zor olacağı için, bossların kapalı bölgede, asa ve zırhın da belirlenen herhangi bosslardan ayrı ayrı düşmesini istiyoruz. Lütfen kulak verin bu önemli bir şey, bu konu hakkında sizinle konuşabilirim gerekirse tavsiye de bulunabilirim, madem yeni sunucu açılıyor lütfen biraz da çemberlitaş havası yaratsın özledik.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön