Karaköy Sunucusu Hakkında
Re: Karaköy Sunucusu Hakkında
Tiviti gördüm, yalan yok ilk günkü gibi heyecanlandım. 3-5 ay da olsa oynanır.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Belli bir süreye kadar 49 seviye sınırı getirilse sunucunun içerik tüketimi biraz daha uzatılabilir.Diger türlü 1 kere çemberlitaş görevlerini yapan karaköyde item düşürmesi daha mantıklı olacaktır.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
O çt görevini yapması zaten ölüm gibi birşey olacak emin olabilirsin.Xalperxxxx yazdı: ↑04 Tem 2024 10:19 Belli bir süreye kadar 49 seviye sınırı getirilse sunucunun içerik tüketimi biraz daha uzatılabilir.Diger türlü 1 kere çemberlitaş görevlerini yapan karaköyde item düşürmesi daha mantıklı olacaktır.

- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
-
- Acemi Savaşçı
çt için item kasılabilmesi ve kasılan itemlerin bir işe yarıya bilmesi için 49 seviye slotların 54den sonra tecrübe vermemesi gerekiyor eğer verirlerse biz itemleri yapamadan yaptıklarımız çöp olacak gaffarı kesmemiz çok zor olacaktır.
- FuRi0uSS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Sadece zincir görevlerin yapıldığı bir solucan, kadim hidra görmeden junonda tıslanmadan 59 level olmak yeni sunucunun değerini azaltacaktır. Bunun için sınırların yavaş kalktığı oyunculara gelişmeleri için zaman tanındığı bir sunucunun daha iyi olacağı kanaatindeyim.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Çok doğru bir yorum, bende bugün İKV deki Loncamızın WhatsApp grubundan öğrendim ve İKV yi indirdim. Ama bundan bi haber olan birçok eski oyuncu varturkneferi yazdı: ↑04 Tem 2024 08:32 Eski oyuncuların bu durumdan haberdar olması için sistemde kullanıcı adı olarak kayıtlı numaralara tanıtım sms'i atılması gibi bir şey mümkünse daha geniş kitlelere bunu duyurmak daha canlı bir başlangıç yapmamızı sağlar.

doğru bir yere değinmişsin bunu en iyi şekilde duyurmak lazım herkese.turkneferi yazdı: ↑04 Tem 2024 08:32 Eski oyuncuların bu durumdan haberdar olması için sistemde kullanıcı adı olarak kayıtlı numaralara tanıtım sms'i atılması gibi bir şey mümkünse daha geniş kitlelere bunu duyurmak daha canlı bir başlangıç yapmamızı sağlar.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
+1FuRi0uSS yazdı: ↑04 Tem 2024 12:51 Sadece zincir görevlerin yapıldığı bir solucan, kadim hidra görmeden junonda tıslanmadan 59 level olmak yeni sunucunun değerini azaltacaktır. Bunun için sınırların yavaş kalktığı oyunculara gelişmeleri için zaman tanındığı bir sunucunun daha iyi olacağı kanaatindeyim.
Sayın Orti umarım mesajımı görürsünüz, bu yeni sunucuda başlamak zor olacağı için, bossların kapalı bölgede, asa ve zırhın da belirlenen herhangi bosslardan ayrı ayrı düşmesini istiyoruz. Lütfen kulak verin bu önemli bir şey, bu konu hakkında sizinle konuşabilirim gerekirse tavsiye de bulunabilirim, madem yeni sunucu açılıyor lütfen biraz da çemberlitaş havası yaratsın özledik.