Karaköy Sunucusu Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Karaköy Sunucusu Hakkında

Mesaj gönderen turkneferi »

Biz oyuncuların taleplerini dikkate aldığınız için teşekkürler. Herkese hayırlı olsun umarım eski tadı alabiliriz. Ayrıca herkese açık grup bölgelerini kaldırmanız çok güzel keşke büyük holdeki yaratık sayılarını da eski haline getirseniz. Sıfırdan başlanan bir sunucu için azaltılmış sayı ile tılsım elde etmek çok zor olacak. Ek olarak sunucu kapasitesi maximum düzeyde tutulabilirse çok güzel olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Karaköy Sunucusu Hakkında

Çemberlitaş eşyaları kısa sürede değersizleşeceği için birçok kişi zincir görevini tamamlamak dışında grup bölgelerini kullanmayacağını düşünüyorum. Kalabalık gruplar halinde sarı efsunlu eşyalar için vakit harcamak daha cazip gelecektir. Bunun için grup bölgelerindeki yaratıkların canlarında bir düzenleme yapılması vb. düzenlemelere gidilmesi bence daha sağlıklı olacaktır. Belki de karaköy olmayan eski stu'suz Çemberlitaş oynanan dönemden bir sunucu daha uzun ömürlü olacaktır. Aktarım yasaklanması dışında sunucu aktif edilmeden önce önerilerin alındığı bir konu açılması ve bunlardan mümkün ve makul olanların hayata geçirilmesi bu yeni başlangıcı daha değerli kılacağını düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

turkneferi yazdı: 04 Tem 2024 08:16 Çemberlitaş eşyaları kısa sürede değersizleşeceği için birçok kişi zincir görevini tamamlamak dışında grup bölgelerini kullanmayacağını düşünüyorum. Kalabalık gruplar halinde sarı efsunlu eşyalar için vakit harcamak daha cazip gelecektir. Bunun için grup bölgelerindeki yaratıkların canlarında bir düzenleme yapılması vb. düzenlemelere gidilmesi bence daha sağlıklı olacaktır. Belki de karaköy olmayan eski stu'suz Çemberlitaş oynanan dönemden bir sunucu daha uzun ömürlü olacaktır. Aktarım yasaklanması dışında sunucu aktif edilmeden önce önerilerin alındığı bir konu açılması ve bunlardan mümkün ve makul olanların hayata geçirilmesi bu yeni başlangıcı daha değerli kılacağını düşünüyorum.
Gaffar kesilmesi en zor Boss olacak minimum 3 4 ay sonra kesileceğini söyleyebilirim.
Resim
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Mesaj gönderen vespalia »

Karaköy kapatılsın 49 devam edelim gibi bir durum mevcut oyun çerçevesinde imkanı yok.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Parlementxx yazdı: 04 Tem 2024 08:21
turkneferi yazdı: 04 Tem 2024 08:16 Çemberlitaş eşyaları kısa sürede değersizleşeceği için birçok kişi zincir görevini tamamlamak dışında grup bölgelerini kullanmayacağını düşünüyorum. Kalabalık gruplar halinde sarı efsunlu eşyalar için vakit harcamak daha cazip gelecektir. Bunun için grup bölgelerindeki yaratıkların canlarında bir düzenleme yapılması vb. düzenlemelere gidilmesi bence daha sağlıklı olacaktır. Belki de karaköy olmayan eski stu'suz Çemberlitaş oynanan dönemden bir sunucu daha uzun ömürlü olacaktır. Aktarım yasaklanması dışında sunucu aktif edilmeden önce önerilerin alındığı bir konu açılması ve bunlardan mümkün ve makul olanların hayata geçirilmesi bu yeni başlangıcı daha değerli kılacağını düşünüyorum.
Gaffar kesilmesi en zor Boss olacak minimum 3 4 ay sonra kesileceğini söyleyebilirim.
Haklısın ilk zamanlarında bir yarış vardı gaffarı kesebilmek için. O zamanlar yeraltı efsunları tam kişiler bile zorlanmıştı bu yüzden açık grup bölgelerini kaldırmaları daha mantıklı geldi.
vespalia yazdı: 04 Tem 2024 08:24 Karaköy kapatılsın 49 devam edelim gibi bir durum mevcut oyun çerçevesinde imkanı yok.
En basitinden emektar ekibin emeğine saygıdan kalması gerektiğine ben de katılıyorum. Benim isteğim mantıklı mantıksız tüm fikirlerin alınması ve bunların çoğunluğun kararına göre mümkün olanların hayata geçirilmesi.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Eski oyuncuların bu durumdan haberdar olması için sistemde kullanıcı adı olarak kayıtlı numaralara tanıtım sms'i atılması gibi bir şey mümkünse daha geniş kitlelere bunu duyurmak daha canlı bir başlangıç yapmamızı sağlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Bence artık son hamle olacak bu. Ölmüş olan oyunu bir nebzede olsa bir süre daha gişe bağlı şekilde yaşamasına olanak sağlayacak. O yüzden bence tadını çıkartalım.

Buradan oyunculara kulak vererek son isteği yerine getiren tek kişilik dev kadroya teşekkür ediyorum.

Ve bu hamleyi bekleyen oyuncuların %99'una da hayırlı olsun diyorum.

O zaman 'son dans' vakti... :)
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Keşke fresh server diye tabir edilen, aktarımların kapalı olduğu herkesin yeniden başladığı bir sunucu açsaydınız. Sancak sunucusunun adını değiştirmekten farkı yok bu yaptığınızın. Nasıl bir etki yapacağını düşündüğünüzü bilmiyorum ama umarım istediğiniz etkiyi yapar.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

xReNaRDox yazdı: 04 Tem 2024 08:53 Keşke fresh server diye tabir edilen, aktarımların kapalı olduğu herkesin yeniden başladığı bir sunucu açsaydınız. Sancak sunucusunun adını değiştirmekten farkı yok bu yaptığınızın. Nasıl bir etki yapacağını düşündüğünüzü bilmiyorum ama umarım istediğiniz etkiyi yapar.
Açıklamada aktarımların kapalı olduğu, sancak Sunucusu silinmeden önce oradakilerin karakterini eski sunuculardan birisine aktarma imkanı verildiği yazıyor. Yani karaköy sunucusunda herkes sıfırdan başlayacak dışardan karakter getirilemeyecek.
Resim
Kullanıcı avatarı
ReaListGangsta
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ReaListGangsta »

xReNaRDox yazdı: 04 Tem 2024 08:53 Keşke fresh server diye tabir edilen, aktarımların kapalı olduğu herkesin yeniden başladığı bir sunucu açsaydınız. Sancak sunucusunun adını değiştirmekten farkı yok bu yaptığınızın. Nasıl bir etki yapacağını düşündüğünüzü bilmiyorum ama umarım istediğiniz etkiyi yapar.
Anlaman be ama gardas sen ? Fresh bir sunucu , iceride karakter yok . Sifirdan aciyorsun ,oraya aktarim kapali ama orada carini 59 yapip baska sunucuya atabiliyorsun ama oraya kimse gelmicek

“Genel Etkileşim” sayfasına dön