KRİTİK HATA!!! YARDIM LÜTFEN!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: oyun yüklenirken hata veriyor

Mesaj gönderen Alicavus »

Oyun hatasız olarak çalışmaktadır. Sizlerde nasıl bu hatalar veriyor.
Oyun dosyalarını ve oyunu tamamen kaldırıp temiz bir yükleme yapabilir misiniz?
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
jetLee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jetLee »

Alicavus yazdı: 01 Tem 2024 22:24 Oyun hatasız olarak çalışmaktadır. Sizlerde nasıl bu hatalar veriyor.
oyunu güncel olarak 20. defa sitesinden indirdim denedim gene aynı terhane
seafightes
İskele Babası
İskele Babası

Güncelleme Sonrası Oyun Kritik Hata Veriyor

Mesaj gönderen seafightes »

Merhaba Oyun güncelleme yaptıktan sonra Kritik hata veriyor ve açılmıyor. Oyunu yeniden indirdim yükledim aynı sorun. Tertemiz kurulum yapmama rağmen bu hata var. Bu zamana kadar oynuyodum başına gelen var mı ?
jetLee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jetLee »

Alicavus yazdı: 01 Tem 2024 22:24 Oyun hatasız olarak çalışmaktadır. Sizlerde nasıl bu hatalar veriyor.
ID ve şifre girdikten sonra yükleniyor kısmına girince oyunda krtik bir hata oluştu ! ibaresi alıyor ardından
seafightes
İskele Babası
İskele Babası

Re: Güncelleme Sonrası Oyun Kritik Hata Veriyor

Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)

Windows update yapmıştı acaba sorun windows güncelleme sonrası mı oluştu diye şüphelenmeye başladım.

Resim
Resim

Sistem bilgilerim:
3200 mhz 8x8x8x8 32 GB RAM
sapphire rx 7900 xt nitro+ vapor-x 20GB Ekran Kartı
Ryzen 7 5800x3d
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

seafightes yazdı: 01 Tem 2024 22:58 Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)

Windows update yapmıştı acaba sorun windows güncelleme sonrası mı oluştu diye şüphelenmeye başladım.

Resim
Resim

Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d
Reis bu kadar iyi bir sistemi oyun nasıl kaldırsın aaa :D
seafightes
İskele Babası
İskele Babası

ejedrogl yazdı: 01 Tem 2024 23:13
seafightes yazdı: 01 Tem 2024 22:58 Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)

Resim
Resim

Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d

Klasik işte ne kadar diğer sağlam oyunları oynasak da kopamıyoruz oyundan :tired_face:

Oyuna giriş yapamıyorum Kritik hata sonrası oyunun dosya konumunda crash.dmp dosyası oluşturuyor. Sanırım neden kritik hata verdiğine dair bilgileri burada topluyor. Hiçbir programla açamadım windbg dahil

Resim
dragonstorm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dragonstorm »

seafightes yazdı: 01 Tem 2024 22:33 Merhaba Oyun güncelleme yaptıktan sonra Kritik hata veriyor ve açılmıyor. Oyunu yeniden indirdim yükledim aynı sorun. Tertemiz kurulum yapmama rağmen bu hata var. Bu zamana kadar oynuyodum başına gelen var mı ?
kendini boşuna strese sokup yormuşsun knk sakin ol xD pc ile alakalı sorun yok oyunda sıkıntı var destek ekibi çözüm için çalışıyor düzelecek inşallah
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

seafightes yazdı: 01 Tem 2024 23:20
ejedrogl yazdı: 01 Tem 2024 23:13

Resim
Resim

Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d

Klasik işte ne kadar diğer sağlam oyunları oynasak da kopamıyoruz oyundan :tired_face:

Oyuna giriş yapamıyorum Kritik hata sonrası oyunun dosya konumunda crash.dmp dosyası oluşturuyor. Sanırım neden kritik hata verdiğine dair bilgileri burada topluyor. Hiçbir programla açamadım windbg dahil

Resim
Şu an oyuna girsen bile acayip donmalar ve takılmalar mevcut, maalesef sıkıntılar büyük. Oyun artık beni toprağa gömün diyor.
jetLee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jetLee »

Resim
Resim

Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d
benimde bahsettiğim şey zımbırtı bu işte ya makara kukuri ediyorlar yada umursayan yönetici yok
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön