Oyun hatasız olarak çalışmaktadır. Sizlerde nasıl bu hatalar veriyor.
Oyun dosyalarını ve oyunu tamamen kaldırıp temiz bir yükleme yapabilir misiniz?
KRİTİK HATA!!! YARDIM LÜTFEN!
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: oyun yüklenirken hata veriyor
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
-
- İskele Babası
Güncelleme Sonrası Oyun Kritik Hata Veriyor
Merhaba Oyun güncelleme yaptıktan sonra Kritik hata veriyor ve açılmıyor. Oyunu yeniden indirdim yükledim aynı sorun. Tertemiz kurulum yapmama rağmen bu hata var. Bu zamana kadar oynuyodum başına gelen var mı ?
-
- İskele Babası
Re: Güncelleme Sonrası Oyun Kritik Hata Veriyor
Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)
Windows update yapmıştı acaba sorun windows güncelleme sonrası mı oluştu diye şüphelenmeye başladım.

Sistem bilgilerim:
3200 mhz 8x8x8x8 32 GB RAM
sapphire rx 7900 xt nitro+ vapor-x 20GB Ekran Kartı
Ryzen 7 5800x3d
Windows update yapmıştı acaba sorun windows güncelleme sonrası mı oluştu diye şüphelenmeye başladım.

Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d
Reis bu kadar iyi bir sistemi oyun nasıl kaldırsın aaaseafightes yazdı: ↑01 Tem 2024 22:58 Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)
Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d
-
- İskele Babası
ejedrogl yazdı: ↑01 Tem 2024 23:13Reis bu kadar iyi bir sistemi oyun nasıl kaldırsın aaaseafightes yazdı: ↑01 Tem 2024 22:58 Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)
Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d![]()
Klasik işte ne kadar diğer sağlam oyunları oynasak da kopamıyoruz oyundan
Oyuna giriş yapamıyorum Kritik hata sonrası oyunun dosya konumunda crash.dmp dosyası oluşturuyor. Sanırım neden kritik hata verdiğine dair bilgileri burada topluyor. Hiçbir programla açamadım windbg dahil

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
kendini boşuna strese sokup yormuşsun knk sakin ol xD pc ile alakalı sorun yok oyunda sıkıntı var destek ekibi çözüm için çalışıyor düzelecek inşallahseafightes yazdı: ↑01 Tem 2024 22:33 Merhaba Oyun güncelleme yaptıktan sonra Kritik hata veriyor ve açılmıyor. Oyunu yeniden indirdim yükledim aynı sorun. Tertemiz kurulum yapmama rağmen bu hata var. Bu zamana kadar oynuyodum başına gelen var mı ?
Şu an oyuna girsen bile acayip donmalar ve takılmalar mevcut, maalesef sıkıntılar büyük. Oyun artık beni toprağa gömün diyor.seafightes yazdı: ↑01 Tem 2024 23:20ejedrogl yazdı: ↑01 Tem 2024 23:13Reis bu kadar iyi bir sistemi oyun nasıl kaldırsın aaaseafightes yazdı: ↑01 Tem 2024 22:58 Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)
Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d![]()
Klasik işte ne kadar diğer sağlam oyunları oynasak da kopamıyoruz oyundan![]()
Oyuna giriş yapamıyorum Kritik hata sonrası oyunun dosya konumunda crash.dmp dosyası oluşturuyor. Sanırım neden kritik hata verdiğine dair bilgileri burada topluyor. Hiçbir programla açamadım windbg dahil
![]()
benimde bahsettiğim şey zımbırtı bu işte ya makara kukuri ediyorlar yada umursayan yönetici yokseafightes yazdı: ↑01 Tem 2024 22:58 Güncelleme: 3 farklı hesabımdan giriş yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir ile giriş yapamıyorum oyunun kendisinde bir problem var. Pc yi formatladım directx güncelledim. Bütün driverleri yükledim sorun çözülmedi. Sağ alttaki yüklenme ikonu olan cin bile yüklenmemiş. (Uygulama Yönetici olarak çalıştırıldı)
Sistem bilgilerim:
Ryzen 7 5800x3d