beko654 yazdı: ↑29 Haz 2024 18:09
aynı hatayı alıyorum dünden beri. oyuna başlayayım dedim paketimi çektim ama oyuna giremiyorum yazılan her şeyi denedim. sistemim yeni, iyi bi sistem. başka hiçbir oyunda herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. id şifre yazdıktan sonra yükleniyor ekranında kritik hata verip oyunu kapatıyor. çözünürlük vs her şeyi denedim. yok mudur bunun çözümü?
yetkililere sormak istiyorum, 3 gündür oyununuza giriş yapılmıyor. bakın oyun içi sorundan bahsetmiyorum, giriş yapılmıyor. bu kadar mı umrunuzda değil?
Orti yazdı: ↑01 Tem 2024 18:15
Hesaplarınızı kontrol ederek bu başlık altında son durum hakkında bilgi verebilir misiniz?
Orti bey merhabalar, güncellemeden sonra onlarca kullanıcı aşırı donma/kasalardan şikayetçi. Bunun sebebi ne olabilir? Çözüme kavuşturabilecek misiniz?
Hesaplarınızı kontrol ederek bu başlık altında son durum hakkında bilgi verebilir misiniz?
Merhaba iyi akşamlar hiç bir düzelme yok 1 haftadan uzun süredir bu sıkıntı devam ediyor kimisi wifi ağından dolayı dedi kimisi ekran çözünürlüğü dedi ekran çözünürlüğü oyun ile aynı ethernet'i kablolu kullanıyorum düzeleceği vakit bilgi sahibi ederseniz memnuniyet duyarım
merhaba sonuç elde var sıfır .
An itibari ile sunucular kapalı . arkadaşların bazıları wifi'den kaynaklı dedi ama kablolu bağlanıyoruz.
Forumda başlıca faydalı bilgiler kısmındaki yardımcıları denedik ama yine nafile
Orti yazdı: ↑01 Tem 2024 18:55
Destek formu üzerinden başvuru tipi Üyelik sorunları seçtikten sonra hata aldığınız üyelik bilgisi ve karakter adlarını göndermenizi rica ederiz.
oyuna yeni başlayacaksak ve karakter oluşturmadıysak daha ne yapacağız?