KRİTİK HATA!!! YARDIM LÜTFEN!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: KRİTİK HATA!!! YARDIM LÜTFEN!
Wifi den dolayı çok düşüyor. Kablo ile hiç düşmüyordum. Ondan olabilir.
ethernet ile bağlanıyorum hocam. ayrıyetten problem düşme problemi değil. id&şifre yazdıktan sonra yükleniyor ekranında atıyor oyundan. kritik hata uyarısı veriyorManTheBoundaries yazdı: ↑29 Haz 2024 20:22 Wifi den dolayı çok düşüyor. Kablo ile hiç düşmüyordum. Ondan olabilir.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ban yiyince bu dediğiniz oluyor.
Re: oyun yüklenirken hata veriyor
o kadar kişi vardı başlayacak... ben de 3 gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum.. yazık
hocam ilk defa oynayacağım.. ban yeme durumu falan söz konusu değil.
- VeniceSANCAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Row
[*][*]Merhaba,
https://www.youtube.com/watch?v=ZZXgBNdfPa0
Ekte bırakmış olduğum linkde çözümü mevcut detaylıca uygularsan sorunun çözülecektir.
Keyifli forumlar dilerim...
RowxVeNiCe - Sancak
https://www.youtube.com/watch?v=ZZXgBNdfPa0
Ekte bırakmış olduğum linkde çözümü mevcut detaylıca uygularsan sorunun çözülecektir.
Keyifli forumlar dilerim...
RowxVeNiCe - Sancak
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
Merhaba arkadaşlar,
Şeklinde bir yanıt aldım.Değerli Oyuncumuz,
Konuyla ilgili teknik ekiplerimiz bilgilendirilmiş olup, gerekli çalışmalar devam etmektedir.
İyi oyunlar dileriz.
extravator yazdı: ↑30 Haz 2024 13:26 Merhaba arkadaşlar,Şeklinde bir yanıt aldım.Değerli Oyuncumuz,
Konuyla ilgili teknik ekiplerimiz bilgilendirilmiş olup, gerekli çalışmalar devam etmektedir.
İyi oyunlar dileriz.
extravator yazdı: ↑30 Haz 2024 13:26 Merhaba arkadaşlar,Şeklinde bir yanıt aldım.Değerli Oyuncumuz,
İyi oyunlar dileriz.
Re: Oyuna girişte hata*
beko654 yazdı: ↑29 Haz 2024 18:09 aynı hatayı alıyorum dünden beri. oyuna başlayayım dedim paketimi çektim ama oyuna giremiyorumyazılan her şeyi denedim. sistemim yeni, iyi bi sistem. başka hiçbir oyunda herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. id şifre yazdıktan sonra yükleniyor ekranında kritik hata verip oyunu kapatıyor. çözünürlük vs her şeyi denedim. yok mudur bunun çözümü?
İyi oyunlar dileriz.