Sıfırdan

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
teqgar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: binsekizyüzseksenbir

Sıfırdan

Mesaj gönderen teqgar »

Merhaba arkadaşlar, hedeflediğim bir durum mevcut benle aynı düşüncede olup birlikte oynamak ilerlemek isteyen bir ekip kurmak istiyorum. Boş bir sunucuda 1 levelden itibaren 5-6 kişi birlikte ilerleyebileceğimiz bir kadro kurmak istiyorum. Sadece yanımıza tılsım setlerimizi alarak dışarıdan başka bir kaynak almayarak boş bir sunucuda her şeyimizi kendimiz geliştirerek ilerlemek keyifli olabileceğini düşünmekteyim. Eskisi gibi arttırıcı alıp maden çekmek veya gaffar çt kenan farmlarını zevkine değil de gerçekten ihtiyaç için farmlayıp bir üst grup bölgesine geçmek gibi düşünceler içerisindeyim. Benle aynı fikirde olup, zamanı mevcut olan kişiler ulaşım sağlarsa sevinirim hali hazırda zaten kendi aramızda 4-5 kişi mevcut olan bir ekibiz katılımlar sağlanırsa daha sağlıklı bir lonca ortamı oluşturabiliriz. İletişimi buranın forumu üzerinden sağlayabilirsiniz başka bir ulaşım adresi vererek konuyu kapattırmıyorum. Keyifli forumlar dilerim.
Jackue
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Sıfırdan

Mesaj gönderen Jackue »

Güzel bir düşünce hep isteğim vardı ama ekip bulamıyordum. Ben de katılırım seve seve ekibe
Kullanıcı avatarı
teqgar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen teqgar »

Jackue yazdı: 04 May 2024 07:29 Güzel bir düşünce hep isteğim vardı ama ekip bulamıyordum. Ben de katılırım seve seve ekibe
Yeni sunucu açılmayınca alternatif bir çözüm oldu ':)
Kullanıcı avatarı
teqgar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen teqgar »

Sorun olur mu bilmiyorum fakat discord.gg/liven üzerinden iletişim kurabiliriz çok sık forum takibi yapamamaktayım.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

yeni serverda yaparız
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

sıfırdan char kasma kadar mutluluk veren birşey yok bom boş bir sunucuda 6 kişilik bir ekip ile harika işler yapılabilir yardımsız desteksız , eö den 1 karakter maden iksir asa zırh reçetesi taşınıp orada güzel vakitler geçirmek gibisi yok güzel günlerdi.
Kullanıcı avatarı
teqgar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen teqgar »

bymehmett yazdı: 04 May 2024 12:41 sıfırdan char kasma kadar mutluluk veren birşey yok bom boş bir sunucuda 6 kişilik bir ekip ile harika işler yapılabilir yardımsız desteksız , eö den 1 karakter maden iksir asa zırh reçetesi taşınıp orada güzel vakitler geçirmek gibisi yok güzel günlerdi.
Sadece tılsım madenleri de kendimiz çekme taraftarıyım ben aktif bir kitle oluşturduğumuzda gerekli arttırıcıları çekeceğim zaten yani diğer türlü madenleri de aktarırsak bir anlam ifade etmeyecektir pek fazla
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

Yaş grubu oyun yaşı gibi yükseldiği için , böyle çalışıp bu kadar madeni toplamak ciddi bir süre vakit alıyor , çalışan insanların böyle bir vakti olmadığı için sahsi fikrimdir iyi forumlar
teqgar yazdı: 04 May 2024 14:41
bymehmett yazdı: 04 May 2024 12:41 sıfırdan char kasma kadar mutluluk veren birşey yok bom boş bir sunucuda 6 kişilik bir ekip ile harika işler yapılabilir yardımsız desteksız , eö den 1 karakter maden iksir asa zırh reçetesi taşınıp orada güzel vakitler geçirmek gibisi yok güzel günlerdi.
Sadece tılsım madenleri de kendimiz çekme taraftarıyım ben aktif bir kitle oluşturduğumuzda gerekli arttırıcıları çekeceğim zaten yani diğer türlü madenleri de aktarırsak bir anlam ifade etmeyecektir pek fazla
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

Heaven1925 yazdı: 04 May 2024 10:03 yeni serverda yaparız
ne zaman? :')
Kullanıcı avatarı
teqgar