Sıfırdan
- teqgar
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: binsekizyüzseksenbir
Sıfırdan
Merhaba arkadaşlar, hedeflediğim bir durum mevcut benle aynı düşüncede olup birlikte oynamak ilerlemek isteyen bir ekip kurmak istiyorum. Boş bir sunucuda 1 levelden itibaren 5-6 kişi birlikte ilerleyebileceğimiz bir kadro kurmak istiyorum. Sadece yanımıza tılsım setlerimizi alarak dışarıdan başka bir kaynak almayarak boş bir sunucuda her şeyimizi kendimiz geliştirerek ilerlemek keyifli olabileceğini düşünmekteyim. Eskisi gibi arttırıcı alıp maden çekmek veya gaffar çt kenan farmlarını zevkine değil de gerçekten ihtiyaç için farmlayıp bir üst grup bölgesine geçmek gibi düşünceler içerisindeyim. Benle aynı fikirde olup, zamanı mevcut olan kişiler ulaşım sağlarsa sevinirim hali hazırda zaten kendi aramızda 4-5 kişi mevcut olan bir ekibiz katılımlar sağlanırsa daha sağlıklı bir lonca ortamı oluşturabiliriz. İletişimi buranın forumu üzerinden sağlayabilirsiniz başka bir ulaşım adresi vererek konuyu kapattırmıyorum. Keyifli forumlar dilerim.
Re: Sıfırdan
Güzel bir düşünce hep isteğim vardı ama ekip bulamıyordum. Ben de katılırım seve seve ekibe
- teqgar
- İskele Babası
Sorun olur mu bilmiyorum fakat discord.gg/liven üzerinden iletişim kurabiliriz çok sık forum takibi yapamamaktayım.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
yeni serverda yaparız
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
sıfırdan char kasma kadar mutluluk veren birşey yok bom boş bir sunucuda 6 kişilik bir ekip ile harika işler yapılabilir yardımsız desteksız , eö den 1 karakter maden iksir asa zırh reçetesi taşınıp orada güzel vakitler geçirmek gibisi yok güzel günlerdi.
- teqgar
- İskele Babası
Sadece tılsım madenleri de kendimiz çekme taraftarıyım ben aktif bir kitle oluşturduğumuzda gerekli arttırıcıları çekeceğim zaten yani diğer türlü madenleri de aktarırsak bir anlam ifade etmeyecektir pek fazla
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Yaş grubu oyun yaşı gibi yükseldiği için , böyle çalışıp bu kadar madeni toplamak ciddi bir süre vakit alıyor , çalışan insanların böyle bir vakti olmadığı için sahsi fikrimdir iyi forumlar
ne zaman?
- teqgar
- İskele Babası
Yani hiç bir zaman