SORUN ÇÖZÜLDÜ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İttihad I Arz

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Mesaj gönderen Suminat »

Bir süredir ben de dahil bazı oyuncularda giriş problemi vardı. Bu sorunun kaynağının "büyük hol girişi" meselesinden olduğunu anladım. GBM-0 Teknik Servisi adlı YouTube kanalının büyük hol hatası çözümü videosunda yaptığımız bir takım değişikliklerin ardından yönetimin oyuna güncelleme getirip büyük hol hatasını çözmesi sonrası oyunda problemler oluştu. Her launcher açılışında güncelleme yapıyor ve sunucuya bağlanmıyor, bağlansa bile yükleme ekranında donuyordu. Farklı çözümleri var fakat en iyisi İKV yi tamamen kaldırıp tekrar yüklemek. Aynı sorunu hala yaşayan varsa diye sebebi ve çözümü ile birlikte paylaşmak istedim. İyi forumlar.
İttihad I Arz
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Re: SORUN ÇÖZÜLDÜ

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Aslında çok fazla uzaklara gitmemek lazım oyunun bağlı olduğu hedef klasörde launcher ve istanbul dosyasında işaretliyse salt okunur ibaresini kaldırın..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Suminat »

xLuCaGox yazdı: 02 Mar 2024 13:49 Aslında çok fazla uzaklara gitmemek lazım oyunun bağlı olduğu hedef klasörde launcher ve istanbul dosyasında işaretliyse salt okunur ibaresini kaldırın..
Belki o şekilde de çözülebilir denemedim fakat benim anlattığım sebepten dolayı sıkıntı yaşayan varsa salt okunuru kaldırmak çözüm olmayabilir.
İttihad I Arz
Canavardo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Canavardo »

Aynı sorun bende de oldu oyundayken ekran dondu ben de çıktım oyundan bi daha da girmedi girmeye çalışıyorum bi gündür yükleme ekranında donup kalıyo diğer hesaplarıma girebiliyorum sadece bi hesabım için geçerli sorun ve de diğer sunucularda da giriş yapıyor kendi sunucuma girmeme izin vermiyo sadece yönetim tarafından yapılan bi şey olsa gerek başka açıklaması olamaz silip tekrar kurunca falan da çözlmedi zaten bşka bilgsyrda da giriş yapılamıo ki
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Suminat »

O sunucudaki hesabının blok yemiş olma ihtimali yüksek
İttihad I Arz
Canavardo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Canavardo »

Biçok kişi de olan bi sorun karakteri başka hesapa aktarınca düzeltenler var oyun hatası gibi görünüyo olay yani

“Genel Etkileşim” sayfasına dön