SORUN ÇÖZÜLDÜ
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
SORUN ÇÖZÜLDÜ
Bir süredir ben de dahil bazı oyuncularda giriş problemi vardı. Bu sorunun kaynağının "büyük hol girişi" meselesinden olduğunu anladım. GBM-0 Teknik Servisi adlı YouTube kanalının büyük hol hatası çözümü videosunda yaptığımız bir takım değişikliklerin ardından yönetimin oyuna güncelleme getirip büyük hol hatasını çözmesi sonrası oyunda problemler oluştu. Her launcher açılışında güncelleme yapıyor ve sunucuya bağlanmıyor, bağlansa bile yükleme ekranında donuyordu. Farklı çözümleri var fakat en iyisi İKV yi tamamen kaldırıp tekrar yüklemek. Aynı sorunu hala yaşayan varsa diye sebebi ve çözümü ile birlikte paylaşmak istedim. İyi forumlar.
İttihad I Arz
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Re: SORUN ÇÖZÜLDÜ
Aslında çok fazla uzaklara gitmemek lazım oyunun bağlı olduğu hedef klasörde launcher ve istanbul dosyasında işaretliyse salt okunur ibaresini kaldırın..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: İttihad I Arz
Belki o şekilde de çözülebilir denemedim fakat benim anlattığım sebepten dolayı sıkıntı yaşayan varsa salt okunuru kaldırmak çözüm olmayabilir.
İttihad I Arz
Aynı sorun bende de oldu oyundayken ekran dondu ben de çıktım oyundan bi daha da girmedi girmeye çalışıyorum bi gündür yükleme ekranında donup kalıyo diğer hesaplarıma girebiliyorum sadece bi hesabım için geçerli sorun ve de diğer sunucularda da giriş yapıyor kendi sunucuma girmeme izin vermiyo sadece yönetim tarafından yapılan bi şey olsa gerek başka açıklaması olamaz silip tekrar kurunca falan da çözlmedi zaten bşka bilgsyrda da giriş yapılamıo ki
Biçok kişi de olan bi sorun karakteri başka hesapa aktarınca düzeltenler var oyun hatası gibi görünüyo olay yani