Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Twist
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.

Mesaj gönderen Twist »

Bu fare olma, her şeye tek atma hilesi ne ara nerden çıktı? Birileri oyunun kodlarını mı çaldı da değiştirdi bu tarz şeylerin nasıl işlediğini bilmediğimden soruyorum aydınlatabilecek var mı?
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: I Boss I

Mesaj gönderen Theboss »

Twist yazdı: 22 Mar 2023 01:33 Bu fare olma, her şeye tek atma hilesi ne ara nerden çıktı? Birileri oyunun kodlarını mı çaldı da değiştirdi bu tarz şeylerin nasıl işlediğini bilmediğimden soruyorum aydınlatabilecek var mı?
Pek bilgi sahibi değilim açıkçası , en sağlıklı cevabı oyun yöneticilerinden alabiliriz diye düşünüyorum(Nasıl işlediği veya nerden kaynaklandığı vb.)
Crashcoolman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Crashcoolman »

Theboss yazdı: 22 Mar 2023 01:10 Herkese selam ve saygılar arkadaşlar,

Son zamanlarda yaşanan sıkıntıdan her birimiz muzdaribiz , sürekli geriye saran bir oyun , sürekli kapanan sunucular gibi sorunlar örnek olarak verilebilir. Yetkililerden ricam oyunun gidişatı ve geleceğiyle ilgili oyunculara bilgi verilmesidir. Eğer oyunun ilerisi görünmüyorsa bile oyunculara bildirmesidir.

İstanbul Kıyamet Vakti , benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği bir oyun. Şu hallerini görmek beni cidden üzüyor, beni üzdüğü gibi eminim tüm oyuncuları ve yöneticileri de üzüyordur.

Bahsettiğim gibi günü kurtarmak gibi basit bir yazı yazıp geçmek yerine, Yöneticilerimizi cidden oyunun karşılaştığı sorun ve İKV'nin ilerisi ile ilgili detaylı bir bilgi vermeye davet ediyorum.

Saygılarımla.
söylemek istediklerimize tercuman olmuş arkadaşımız
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Durumu düzeltmek için 2 dev alıp kopyayı da geri sarmayı da çözerdiniz, yapmadınız. Oyun motorunun eski olması bunları düzeltmeye engel değil. Biz de eski programlar kullanıyoruz sorun olduğunda ilgili ekibe derdimizi aktarıp geliştirmeler alıyoruz. (adamxsaatx1000 hesabı) çözümsüz değil yani sadece hikaye okuyorsunuz. Sunucu sabahtan akşama kadar yıl sonuna kadar kapalı kalsın, çözümü sağlamadıktan sonra hile yapanlarda sunucuyu çökertenlerde burada bekliyor olacak bir yere gitmiyorlar.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
kahredenyillar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kahredenyillar »

Şu bir gerçek ki online olan oyunların malesef ki dosyaların kopyalanmasına,erişilmesine ve içerik değiştirilmesine izin verilen bir mecradır. Bu da demek oluyor ki yazılım bilgisine sahip olan biriyseniz eğer ve eski programlamayla hala oyunu devam ettirip, yeni gelecek olan haritaları,bossları eski dosyanın içine ekleyip oyunu aynı şekilde sisteme yükleyip oyunculara indirtirseniz çok rahat bir şekilde bu durumu lehine çevirirler. Farkettiyseniz eğer; kullanıcı kılavuzlarında oyun mühendisliği yapmak yasal yollarla çözülecektir tarzında ibaresi olur online oyunlarda. Ama sanal vizyon o kadar ilerledi ki artık boş ve kimseye ait olmayan anonim gmail,outlook hesapları dahil bulunabiliyor. Aslında daha da geriye gidecek olursak çemberlitaş zamanları yıl 2014 ya da 2015 de iken eminönü sunucusunda biri vardı. Meteor da arz olarak lodosların ç.tye girdiği yere gelip hasar yemeden bizleri kesiyordu. Yıl 2023 olunca birde, artık bu şekilde ya salacaklar oyun devam edecek böyle, ya da çizgiyi çekecekler. Şahsi düşüncem bu yönde
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Theboss »

Crashcoolman yazdı: 22 Mar 2023 04:26
Theboss yazdı: 22 Mar 2023 01:10 Herkese selam ve saygılar arkadaşlar,

Son zamanlarda yaşanan sıkıntıdan her birimiz muzdaribiz , sürekli geriye saran bir oyun , sürekli kapanan sunucular gibi sorunlar örnek olarak verilebilir. Yetkililerden ricam oyunun gidişatı ve geleceğiyle ilgili oyunculara bilgi verilmesidir. Eğer oyunun ilerisi görünmüyorsa bile oyunculara bildirmesidir.

İstanbul Kıyamet Vakti , benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği bir oyun. Şu hallerini görmek beni cidden üzüyor, beni üzdüğü gibi eminim tüm oyuncuları ve yöneticileri de üzüyordur.

Bahsettiğim gibi günü kurtarmak gibi basit bir yazı yazıp geçmek yerine, Yöneticilerimizi cidden oyunun karşılaştığı sorun ve İKV'nin ilerisi ile ilgili detaylı bir bilgi vermeye davet ediyorum.

Saygılarımla.
söylemek istediklerimize tercuman olmuş arkadaşımız
Her birimiz çok doluyuz söylediğin gibi, herkes zamanını ve parasını ayırdığı oyunun çok daha iyi bir noktada olmasını istiyor. Umudumuzu kaybetmeyelim hala bekliyorum IKV'nin IKV olmasını
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Theboss »

SikayetVar yazdı: 22 Mar 2023 07:08 Durumu düzeltmek için 2 dev alıp kopyayı da geri sarmayı da çözerdiniz, yapmadınız. Oyun motorunun eski olması bunları düzeltmeye engel değil. Biz de eski programlar kullanıyoruz sorun olduğunda ilgili ekibe derdimizi aktarıp geliştirmeler alıyoruz. (adamxsaatx1000 hesabı) çözümsüz değil yani sadece hikaye okuyorsunuz. Sunucu sabahtan akşama kadar yıl sonuna kadar kapalı kalsın, çözümü sağlamadıktan sonra hile yapanlarda sunucuyu çökertenlerde burada bekliyor olacak bir yere gitmiyorlar.

Evet dostum, aslında oyunun gidişatı ve ilerisi ile ilgili detaylı bir cevap istememin temel sebeplerinden biri de bu . Eğer ki ileri süreçte dahi bu tarz sorunlar aynı sıklık veya daha kötü şekilde olacaksa, kapanmalar ve sunucu sarmaları daha kötüye gidecekse ve beklenene rağmen eski (sorunsuz) haline geri dönmeyecekse aslında bu ciddi bir durum çoğu oyuncu artık vaktini harcamaktan vazgeçebilir. Zaman , geri alınamayacak kadar değerli. Umarım bir yönetici bu sorularımıza bir cevap verir.

Saygılarımla
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Son Zamanlarda Yaşanan Sıkıntılar Hakkında:

Mesaj gönderen Theboss »

kahredenyillar yazdı: 22 Mar 2023 07:39 Şu bir gerçek ki online olan oyunların malesef ki dosyaların kopyalanmasına,erişilmesine ve içerik değiştirilmesine izin verilen bir mecradır. Bu da demek oluyor ki yazılım bilgisine sahip olan biriyseniz eğer ve eski programlamayla hala oyunu devam ettirip, yeni gelecek olan haritaları,bossları eski dosyanın içine ekleyip oyunu aynı şekilde sisteme yükleyip oyunculara indirtirseniz çok rahat bir şekilde bu durumu lehine çevirirler. Farkettiyseniz eğer; kullanıcı kılavuzlarında oyun mühendisliği yapmak yasal yollarla çözülecektir tarzında ibaresi olur online oyunlarda. Ama sanal vizyon o kadar ilerledi ki artık boş ve kimseye ait olmayan anonim gmail,outlook hesapları dahil bulunabiliyor. Aslında daha da geriye gidecek olursak çemberlitaş zamanları yıl 2014 ya da 2015 de iken eminönü sunucusunda biri vardı. Meteor da arz olarak lodosların ç.tye girdiği yere gelip hasar yemeden bizleri kesiyordu. Yıl 2023 olunca birde, artık bu şekilde ya salacaklar oyun devam edecek böyle, ya da çizgiyi çekecekler. Şahsi düşüncem bu yönde
Aslında çoğu oyuncunun, yönetim kısmına aşırı yüklenmesi saçma geliyor bana . Bir/Birkaç oyuncunun haksız kazanç veya ek gelir amacıyla oturup oyunun gidişatını bu kadar etkileyecek ( kötü halde) bir şeye uğraşması o kadar bencilce ki. Maalesef tüm online oyunlardaki gibi rekabet duygusundan çoğu insan bu noktaya evriliyor. Her noktada ve her mecrada güzel bir yönetim kavramını bu kadar vurgularken , bazen insan düşünmeli sen güzel bir insan mısın?

Yani kısaca keşke oyuncularımız da oyunun gidişatını bu kadar önemseseymiş, bu tarz oyunu bozmaya yönelik eylemlerde bulunmazlardı. Asla umudumuzu kaybetmeyelim :) İKV yine ihtişamlı zamanlarına dönecek umarım.

Saygılar
metehan1234
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen metehan1234 »

sunucular yıllardır geri sarıyor,sunucu kapatıp durumu araştırdığınız ve önlem aldığınızı söylüyor ardından 10 gün geçiriyor tekrar sunucu kapatıyorsunuz oyuna tekrar girdiğimizde milyonlarca madeni vs. olan çarlar hala aktif,yasal süreç başlatıldı dediğiniz çocuk youtube'a video atıyor hiç birşey olmadı bana diyor,gerçekten üzücü...
Kullanıcı avatarı
hkursunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hkursunlu »

Maalesef yapılan bir şey yok. Bizleri mağdur etmekten başka. Alınan bi önlem yok. Yapılan bir eleme yok. Kopyacılar olduğu gibi duruyor. Oyunda hala sınırsız iksirle maden tılsım reçete vs alınır diyenler var. Ve sonuç; şuan sunucular kapatıldı ve oyuna bile giremiyoruz. Yöneticiyim diye geçinenlere yazıklar olsun. Oyunu bu hala getirdiler ve her şeye göz yumdular.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön