Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.
- rifathankalin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Whitechocolate
Re: Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.
Bir dönemler oyunu sahipsiz hissettiğim için ne kadar isyan naraları atmış olsamda belli bir yerden sonra bazı gerçekleri kabul etmek gerektiğini fark ettim. Bu oyun benim için ilkokul, lise, üniversite dönemim; edinilen onlarca arkadaşlık, gerçek hayata taşınmış dostluklar, birbirinden değerli onlarca anı. Yarın öbür gün kapanıp sıfırlara birlere karışsan bile her daim güzel anacağım seni İstanbul Kıyamet Vakti. Kattığı her şey için yapımında ve sürdürülmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim!
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul' da sen bu savaşın neresinde duruyorsun?
Hayır daha o kadar da bitmedi. Tamam belki yeni bir şeyler olmayacağı kesin ama kapanmadıkrifathankalin yazdı: ↑21 Mar 2023 16:28 Bir dönemler oyunu sahipsiz hissettiğim için ne kadar isyan naraları atmış olsamda belli bir yerden sonra bazı gerçekleri kabul etmek gerektiğini fark ettim. Bu oyun benim için ilkokul, lise, üniversite dönemim; edinilen onlarca arkadaşlık, gerçek hayata taşınmış dostluklar, birbirinden değerli onlarca anı. Yarın öbür gün kapanıp sıfırlara birlere karışsan bile her daim güzel anacağım seni İstanbul Kıyamet Vakti. Kattığı her şey için yapımında ve sürdürülmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim!
- rifathankalin
- Salgın Koruyucusu
TOLGARDA yazdı: ↑21 Mar 2023 20:39Hayır daha o kadar da bitmedi. Tamam belki yeni bir şeyler olmayacağı kesin ama kapanmadıkrifathankalin yazdı: ↑21 Mar 2023 16:28 Bir dönemler oyunu sahipsiz hissettiğim için ne kadar isyan naraları atmış olsamda belli bir yerden sonra bazı gerçekleri kabul etmek gerektiğini fark ettim. Bu oyun benim için ilkokul, lise, üniversite dönemim; edinilen onlarca arkadaşlık, gerçek hayata taşınmış dostluklar, birbirinden değerli onlarca anı. Yarın öbür gün kapanıp sıfırlara birlere karışsan bile her daim güzel anacağım seni İstanbul Kıyamet Vakti. Kattığı her şey için yapımında ve sürdürülmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim!
Kepenkler kapanana kadar buradayız, henüz bir yere gittiğimiz yok. (:
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul' da sen bu savaşın neresinde duruyorsun?
Yaklaşık 2 ay önce Youtube'de bir video izlemiştim. Türk Telekom'un İKV'yi tekrardan yaptırma gibi bir düşüncesinin olması kesin olmamakla birlikte tabii. Yetkili kişilerden mi bu açıklama yoksa şehir efsanesi tadında birilerinin çıkıp böyle bir şeyi ortaya atması mıdır bilemem. Eğer gerçekten böyle bir şey olursa efsane bir oyun bizi bekliyor demektir. 
- rifathankalin
- Salgın Koruyucusu
[/b]
Gel vefasız, gel vicdansız; çağırmazdım acil olmasa. (:
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: I Boss I
Herkese selam ve saygılar arkadaşlar,
Son zamanlarda yaşanan sıkıntıdan her birimiz muzdaribiz , sürekli geriye saran bir oyun , sürekli kapanan sunucular gibi sorunlar örnek olarak verilebilir. Yetkililerden ricam oyunun gidişatı ve geleceğiyle ilgili oyunculara bilgi verilmesidir. Eğer oyunun ilerisi görünmüyorsa bile oyunculara bildirmesidir.
İstanbul Kıyamet Vakti , benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği bir oyun. Şu hallerini görmek beni cidden üzüyor, beni üzdüğü gibi eminim tüm oyuncuları ve yöneticileri de üzüyordur.
Bahsettiğim gibi günü kurtarmak gibi basit bir yazı yazıp geçmek yerine, Yöneticilerimizi cidden oyunun karşılaştığı sorun ve İKV'nin ilerisi ile ilgili detaylı bir bilgi vermeye davet ediyorum.
Saygılarımla.
Son zamanlarda yaşanan sıkıntıdan her birimiz muzdaribiz , sürekli geriye saran bir oyun , sürekli kapanan sunucular gibi sorunlar örnek olarak verilebilir. Yetkililerden ricam oyunun gidişatı ve geleceğiyle ilgili oyunculara bilgi verilmesidir. Eğer oyunun ilerisi görünmüyorsa bile oyunculara bildirmesidir.
İstanbul Kıyamet Vakti , benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği bir oyun. Şu hallerini görmek beni cidden üzüyor, beni üzdüğü gibi eminim tüm oyuncuları ve yöneticileri de üzüyordur.
Bahsettiğim gibi günü kurtarmak gibi basit bir yazı yazıp geçmek yerine, Yöneticilerimizi cidden oyunun karşılaştığı sorun ve İKV'nin ilerisi ile ilgili detaylı bir bilgi vermeye davet ediyorum.
Saygılarımla.
- chenqsHAN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Konuda cok haklısın.Bence e posta ıle olan gırısler duzenlenerek sistem üzeirnden cep telefonu gırısıne yonlendırılmelı.Sadece telefon onayı ıle gırılır ıse sahte yada trol e postada acılamaz.Ve sıfırdan bence karakter kasılması kapanmalı.Sanmıyorumkı yenı oyuncular var.Hala oyunda eskıden berı oynayan kısıler devam edıp oyunu ayakta tutuyor.Ve yenı karakter acılmasına bır son veırlmelı en azından sıstem oturana kadar.Kesınıkle cep telefonu onayı ıle gırıs olmalıkı kımın ne oldugu bellı olsun.Oyunu cakallardan arındırmak ıcın sadece bor onerı bu
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: I Boss I
Bu oyuna sırf destek için akçe çeken tanıdıklarım var. Her birimizin bir cevap almak hakkıdır.chenqsHAN yazdı: ↑22 Mar 2023 01:14 Konuda cok haklısın.Bence e posta ıle olan gırısler duzenlenerek sistem üzeirnden cep telefonu gırısıne yonlendırılmelı.Sadece telefon onayı ıle gırılır ıse sahte yada trol e postada acılamaz.Ve sıfırdan bence karakter kasılması kapanmalı.Sanmıyorumkı yenı oyuncular var.Hala oyunda eskıden berı oynayan kısıler devam edıp oyunu ayakta tutuyor.Ve yenı karakter acılmasına bır son veırlmelı en azından sıstem oturana kadar.Kesınıkle cep telefonu onayı ıle gırıs olmalıkı kımın ne oldugu bellı olsun.Oyunu cakallardan arındırmak ıcın sadece bor onerı bu
İstanbul Kıyamet Vakti, modern oyunlardan biri değil bu bir gerçek ve bu oyunu bu kadar özel yapan şey de bu herkes senelerini verdi bu oyuna. Şimdi basit bir soru bu oyuna yeni başlamış biri olsanız, 5 seviye kasıyorsunuz ve oyun sarıyor 1. seviyeye dönüyorsunuz ve bu döngü sürekli gün içinde tekrarlanıyor siz bu oyunu cidden oynar mısınız ?
8 tılsım durumunu kapatılıp , kopya muhabbetinin hala kapatılmaması nasıl bir durum?
Eskiden oyuncuların istek ve önerilerine daha çok kulak verdiğinizi düşünüyorum. Ve tekrardan rica ediyorum.
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ , kapanacak mı ? Düzelecek mi ? Bu oyunun geleceği/ilerisi nedir ?
- chenqsHAN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Sıstemden yonetım bır baslık acıyor ve o baslık gunlerce orada kalıyor .İnsanlara reel paralar yatırıyor ve oyun o reel paralar sayesınde ayakta.Insanlar yatırdıgı paraların hakkını bı sekılde almak ıstıyor.Oyunda ne oluyorsa dısarıya sızan bılgıler yuzunden oluyor bence.Yonetım işi 1 kısıde kalmadı dıye dusunuyorum.Kimı destege alsalar köstek oluyor.Kapatılacaksa da kapatılsın ınsanlar en azından paralarını bosa harcamasınlar.Bir an önce bence oyunculra bılgı akısı saglanmalı.