Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahim92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.

Mesaj gönderen ibrahim92 »

ejedrogl yazdı: 16 Mar 2023 16:33
ibrahim92 yazdı: 16 Mar 2023 11:24
ejedrogl yazdı: 16 Mar 2023 01:39 Piyasanın bu şekilde düşmesi lazım,ban yemek istemiyorsanız,bu mecburi. Yoksa kimse ticaret yapamıyor,ban yerim korkusuyla. En sağlıklısı piyasanın düşmesi olacaktır.

Ayrıca,madem oyuna aykırı bu rakamlar, yönetim neden silmiyor,ban atmak çözüm değil. Çünkü adam emeği ile düşürdüğü ürünü piyasa gereği o adetlere satıyor ve banlanıp mağdur oluyor. Bence absürt rakamlı maden,iksir,bono vs. silinmesi gerekir.
He kardeş ben haftamı ayırcam met 23 üreticem 10k iksire vercem adam ya reel paraya satıcak yada daha fazla iksire satıcak öyle bişi yok bide kopyanın önüne geçsinler önce benim takasla aldığım malın peşine düşeceklerine
İyi dostum milyon iksire sat ban ye senin tercihin. Kopyanın önüne geçebilecek bir donanım sahibi yazılımcı yok ekip de,oyun yıllardır böyle,yapacak bir şey yok.
Biraderim o zaman ben gideyim şimdi avukatla savcılığa oyunu doğru şekilde yönetilemiyor diye eksiklerini para ticaretinin yapıldığı dc sunucularını göstereyim. oyunun kapanması için elimden ne gelirse yapayım istersen ?

Kopyayı ben başlatmadım, hileyi ben yapmadım reçete düşürüyoruz 100k iksir teklif ediliyor hayır diyebilir misin? dersen elinde ila iksir vardır. eöde 50k iksire met 21 satılıyordu o insanları blokladılar şimdi blok alan insanlar şuan oyunu bırakıyorlar. loncamızdan 10 hesap bloklandı. hiç birimiz hile veya kopyaya bulaşmadık kopya mal almak suç ise alışverişi kapatsınlar?
o zaman oyunun anlamı kaldımı? milyon iksiri basanları değil alanları blok ye diye uyarmanda çok ikiyüzlüce.
Kullanıcı avatarı
celo66510
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Andere Liga

Mesaj gönderen celo66510 »

Oyun zaten 4-5 yıldır sorunlu idi. Karaköy genişlemesi çıkana kadar oyuncu sayısı ortalama idi ama Karaköy güncellemesinden sonra hatalar arttı ve düzeltilmedi bu yüzden oyuncu kaybı arttı. Tabi Sobee Studio departmanı 2018 yılında kapatıldı. Şuan da bu oyunun her hangi bir geliştirme departmanı yada şirketi bulunmuyor. Sadece Türk Telekom çalışanı bazı kişiler galiba sunucuları açık tutuyor.
3D MODELLEME VE PROGRAMLAMA

TASARIM ÇALIŞMALARIM;
LinkedIn
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Cheteenx yazdı: 14 Mar 2023 22:25 Sunuculara yapılan saldırılar sebebiyle belli bir süre sadece plus alanlar oyuna giricektir. Sayın Muhammed abi açıklama yaptı Haberler içeriğinde olması lazım bakabilirsin.
Ne gibi saldırılar? Olay ne
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
klanbasvurusu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen klanbasvurusu »

Esadullah yazdı: 16 Mar 2023 23:29
Cheteenx yazdı: 14 Mar 2023 22:25 Sunuculara yapılan saldırılar sebebiyle belli bir süre sadece plus alanlar oyuna giricektir. Sayın Muhammed abi açıklama yaptı Haberler içeriğinde olması lazım bakabilirsin.
SALDIRILARI ORTİ VE AHİEVRAN ÖNLEDİ. İKİSİ GÜNDE 2 SAAT UYKU İLE HİLECİLERE KARŞI MÜCADAHALE VEREREK İŞLERİNİ BİTİRDİLER.
BU OYUNA PEŞKEŞ ÇEKEN HERKES BİR GÜN HAZİNSON İLE KARŞILACAK.

MuhammeD = MeD
Sinan = Si

SiMeD olarak bu işi bitirdiler.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

klanbasvurusu yazdı: 17 Mar 2023 20:54
SALDIRILARI ORTİ VE AHİEVRAN ÖNLEDİ. İKİSİ GÜNDE 2 SAAT UYKU İLE HİLECİLERE KARŞI MÜCADAHALE VEREREK İŞLERİNİ BİTİRDİLER.
BU OYUNA PEŞKEŞ ÇEKEN HERKES BİR GÜN HAZİNSON İLE KARŞILACAK.

MuhammeD = MeD
Sinan = Si

SiMeD olarak bu işi bitirdiler.
Harika bir ekipmiş gerçekten 😂
cambazahmet35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cambazahmet35 »

Kardeşim sen bu kafayla fazla yaşamazsın bir ufak uyandiriyim seni
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

vokalanestezii yazdı: 12 Mar 2023 12:45 Merak ettiğim bir konu var sizce oyunun şuan aktif oyuncu sayısı kaçtır? Sizlerin fikirlerini öğrenmek istedim.

1 sence önce kaçtı?

Karaköy geldiği dönemde kaçtı?

Tahminlerinizi merak ediyorum.
viewtopic.php?t=171609
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cheteenx »

Sen bilmesende olur anlayacağını sanmıyorum kapasiten düşük.
Eski nefer Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Cheteenx yazdı: 18 Mar 2023 22:55
Sen bilmesende olur anlayacağını sanmıyorum kapasiten düşük.
Geçmişten kalma bir yara görüyorum.. ateşin içini kavurduğu bir tavuk görüyorum.. ayna karşısında ağlayan bir velet görüyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Vallahi ne diyeyim ki,koskoca şirket,bir tane oyun için çalışabilecek yazılımcı almıyorsa ve bunu gerek görmüyorsa,bizim elimizden ne gelir ki, Şu oyunun bu halde olmasının en büyük sebebi,TT'dır. Marka değerini zedelemekten hoşlanan başka bir şirket daha görmedim ben. Bir tane yazılımcının maaşını ödeyemeyecek kadar cimri bir şirkete ne diyebiliriz ki,inanın yeni yazılımcı alcağız oyuna,ama yazılımcının maaşını ikv oyuncularından alınacak deseler,bu kitle onu bile kabul ederdi.Yazık diyorum gerçekten,çok yazık.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön