Düzelmesi Gerekenler Boss Kalkım Süresi Oyuncu Yoğunluğu Öneriler.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Düzelmesi Gerekenler Boss Kalkım Süresi Oyuncu Yoğunluğu Öneriler.

Mesaj gönderen scorper »

Herkese merhaba,

Kendimce eski oyunculardanım. 26 yaşına geldim ikvde herkes tahmini bu yaşlardadır.

Şimdi sizlere kendimce oyunu düzeltebilecek gerçekten oyun zevkini ve heyecanı düzeltebilecek açıklama öneriler yapmak istiyorum. Değerli yöneticiler dikkate alır almaz ben yinede önerimi yazayım okuyup bir oyuncunun söylediklerine dikkat vermek onlara kalmış.

Kendimce önerilerimdir ve önemli oldugunu kendimce doğru oldugumu düşündüğüm öneriler şunlardır.

Açıklamadan önce herkese sevgiler saygılar tüm olumlu olumsuz yorumlarada saygılar.

Düzeltilmesi gerekenler.

1-Oyun hala yoğun karaköydeki bos kalkım süreleri iflisin kalkma süresi gibi 2 dakikada bir olmalıdır Çünkü gerçekten bir şey atmıyor.

2-Karaköy geldi ama karaköy eksiklikleri mevcut.

Bu eksiklikler yeni bir grup bölgesiyle düzeltilebilir.

3 şey eksik sadece. Karaköy eksiklikleri.

1. Maraton yeni ayakkabı hız. (Bu sayede tüm sınıflara hız kazandırmış olunucak ve daha iyi hale gelicek.
2.Yeni Mor gözlükler (Bu sayede yeni hasar ve hız gözlükleri geldiğinde eskisi gibi çift ma olayı olucak.)

3.Yeni Mor Takılar.

3 şey bu yeni gelen gurup bölgesinde düşürülebilecek.

Bu sayede Hakir daha hızlı kesilicek ve herkes her sınıftan çar açıp oyun zevki daha hızlı hale gelicek.

Ayırmalı şeyler tamamen oyundan kaldırılabilir önerim. Veyahut Npcler tarafından akçeyle satılabilir.

İkv dükkana yeni ürünler gelmeli ve bu sayede ikvde kazanıcak.

İkv dükkana en çok gelir getiricek ve oyuncularında beyeneceği ürünler şunlar olabilir düşünsenize

1-İkv karakter tipi değiştirme hakkı: (Bu özellik sayesinde eski çar açanlar tipini saçma yapıp fakat fullenmiş çarların tipi bu sayede değiştirilebilecek. Bu gerçekten çok kullanılan bir ürün olur eminim)

2.Bazı tılsımlar ve iksirler akçeyle satılabilir npc tarafından. İksirlerin sayısı dahada arttırılabilir 1k 2k şeklinde millet alıştı bali akçeyle satılsın her sınıftan her elementten ayrılmalı şeyler kalksın. Alışverişten verilemesin. Bazı tılsımlar silahlar reçeteler akçeyle satılabilir.

3.Maden toplamadır üretimdir tamamen kalksın.

4.İkv dükkana bir kez hesaba yüklenen +5 yetenek ve yardımcı gibi şeklinde Hesaba yüklenen tek tıkla tüm setleri giyebilecek bir özellik gelsin.
(Bu yapılabilirmi bilmiyorum ama şöyle olucak eğer mümkünse. Makine attıgımız zaman diğer hasardan diğer hasara çeketi cıkar zırhı çıkar vs olduğu için çok uğraştırıyor ve zaman alıyor eğer direk tüm ateş setleri tak veya max setleri tak diye tıklandığında kasadan direk çantaya otomatik giyilme olursa bu gerçekten ikv dükkanda her hesaba yüklemek istenilebilecek bir ürün olur ve çoğu kişide bu ürünü almak için can atar.

Yeni gelicek gurup bölgeside benim önerim denizde geçmesidir.

Bir geminin içinde veya gemiden aşağıya inilen bir denizin içinde çemberlitaş benzeri asit fışkırtan denizaltı yaratıkları olmalı ve çok güzel bir grup bölgesi gelmeli.

Böylelikle benim önerim oyuna can gelmiş olucak ve oyun zevki daha artmış olup oyun kendini toparlayacaktır.

Biliyorum çok uzun yazdım fakat gerçekten bu önerilerim dikkate alınırsa çok güzel olur.

Sadece bir öneri yapmasanızda olur ama en azından bir şey yapılıcaksa ilerde seneler sonra en azından yaparken bunu bir kaydedin.

SEVGİLER SAYGILAR 😊😊😊😊😊
frknctn05454
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Düzelmesi Gerekenler Boss Kalkım Süresi Oyuncu Yoğunluğu Öneriler.

Mesaj gönderen frknctn05454 »

Kankam selam güzel yazmışsın senin dediğim p2p oyun mantığı parası olan güçlü. Yapacakları tek şey toplanan madenleri ve reçetede olan değerli madenleri tamamen değiştirmek kopyalar ellerinde patlar herkesin. Yeni bir para birimiyle ekonomi yeniden canlanabilir. Grup bölgeleri artık açık bölge olarak da yapıldı. Hakir için de 12 kişilik 6 kişilik gruplar olabilir grup bölgesi gibi. Şuan kullanılan otun motorunun fizibilite sınırı aşıldı. Sunucuların çökme kaynağı budur. Sunucuları resetleyen şuan da Orti var sadece İKV nin arka planında artık ekip olduğunu sanmıyorum. İzlediğim röportajlar sır dolu. Kimse oyun gidişatı ile ilgili bilgi vermiyor. Yıllar önce ayrılan asıl yapımcılar bile tek kelam etmiyor hikayesi hakkında. Tangriss öylece kaldı Migrat Cent arkası öylece kaldı hep yarım kaldı hikayeler. Oyun motoru izin vermiyor daha fazla yüklenmede çöker. Şu an için Karaköy son bölge hatalar buglar laglar düzelmeyecek. Zaten bir açıklama yok orta da sıfıra sıfırız. Oynayan insanlar eski insanlar ya ws ye ya da Karaköy’de takılıyor başka seçenek yok
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

frknctn05454 yazdı: 15 Kas 2022 00:43 Kankam selam güzel yazmışsın senin dediğim p2p oyun mantığı parası olan güçlü. Yapacakları tek şey toplanan madenleri ve reçetede olan değerli madenleri tamamen değiştirmek kopyalar ellerinde patlar herkesin. Yeni bir para birimiyle ekonomi yeniden canlanabilir. Grup bölgeleri artık açık bölge olarak da yapıldı. Hakir için de 12 kişilik 6 kişilik gruplar olabilir grup bölgesi gibi. Şuan kullanılan otun motorunun fizibilite sınırı aşıldı. Sunucuların çökme kaynağı budur. Sunucuları resetleyen şuan da Orti var sadece İKV nin arka planında artık ekip olduğunu sanmıyorum. İzlediğim röportajlar sır dolu. Kimse oyun gidişatı ile ilgili bilgi vermiyor. Yıllar önce ayrılan asıl yapımcılar bile tek kelam etmiyor hikayesi hakkında. Tangriss öylece kaldı Migrat Cent arkası öylece kaldı hep yarım kaldı hikayeler. Oyun motoru izin vermiyor daha fazla yüklenmede çöker. Şu an için Karaköy son bölge hatalar buglar laglar düzelmeyecek. Zaten bir açıklama yok orta da sıfıra sıfırız. Oynayan insanlar eski insanlar ya ws ye ya da Karaköy’de takılıyor başka seçenek yok
Teşekkür ederim güzel sözlerin için anladım yani bir şey yapılırsa oyun tamamen çökecekmi onu anlayamıyorum imkansızmı yani mesela karaköy yapıldıgında oyun neden çökmedi bazen aklıma o geliyor bilmediğim için ama olsa güzel olurdu oyun böyle bile güzel aslında tüm olumsuz şeylere rağmen oyun kendi kendine adaleti sağladı eskiden ulaşamazdık şimdi herkesin her sınıftan çarları var. Bunu aslında kırizi fırsata çevirirsek dediğim öneriler kulak verilirse bir toparlanma yaşanılanilir ama çökecek gibiyse tek çare yeni oyunmu yani? 16 senelik ikv bittimi yani :(
frknctn05454
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen frknctn05454 »

Hakettikleri değeri görmedikleri için oyunu yapan üstadlar bırakıp gitti. Bu kadar oyuncuyu bi nevi yüzüstü bıraktılar ve birde ayrılık naraları atıyorlar forumda. Onu yaptık bunu yaptık diyorlar çözümlenmemiş bir dünya sorun vardı onların zamanında yine bu ikv halkı onları seviyordu.

Oyunun haklarını Türk Telekom salmıyor hem de ilgilenmiyor. Eski ekip teklif yaptı ama kabul etmedi TT, şuan da sunucularla ilgilenen Orti kaldı. Ne yaptığını bilmiyoruz belki uğraşıyordur belki de yeni ekip alınmıştır ve beklenmesi gereken süreç vardır. Forum çok pasif durumda.

Gelişme yok oyun motor sınırları aşıldığı için bu çökmeler fazlasıyla yaşanıyor. Karaköy yapılırken oyun motoru zorlandı hatta sınırı aşıldı. Ekip varken motor sürekli güncelleniyordu devam etselerdi güncel olacaktı. Yeni gelen bir ekip uğraşır mı bilmiyorum. Kimse yok olsaydı bono sorununu çoktan çözerlerdi. Bakıldığında çok seçenek var. Ya güncelleme getirecekler, ya akışına bırakıp akçe alanlardan pasif sermaye kazanacaklar yada kapatacaklar. o yüzden ben de medet ummayı bırakıp zevk alıp vakit geçirmeye baktım.

Ne Pubg gibi ne League Of Legends gibi streslenilenecek bir oyun değil İstanbul Kıyamet Vakti büyük farkı da bu insanlar stres atmak için bunu oynuyor. 9 yıl aradan sonra yeniden başladım o görevleri yapmak ordan oraya koşmak o kadar keyifli ki yani yılların oyuncusu ben bile neyin nerde oldugunu unutmuşum soruyorum nerdeydı diye. Keyif alınıyor. Sıkıldığında girip oynanabilecek saatin ne ara geçtiğini anlamadığımız bir oyun aslında. 51. Level hesap yaptım 4 günde plus + exp arttırıcı vardı tabi. Sadece Eminönünde 1 günde Tüm Boss görevlerimi yaptım. Oyuncular yardım ediyor. Hasarları inanılmaz yüksek ve onlarda oynarken keyif alıyor. Görevlere yardım ederken bile özlemişim şu bölgeyi diyip 3 kere tekrar tekrar girdiğimiz oluyor. Eminönünde yoğunluk diğer sunuculara göre daha fazla gelecek olanlar Eminönünü tercih etmeli yardım bakımından. Asla şuan ticaret yapmıyorum. Gördüğüm madenleri çekiyorum saf çıkarsa kasamda tutuyorum. Birine o var mı bu var mı demiyorum. Adam bana yeni misin? diyor evet diyorum. Ticaret açıp 100 bono vermeye kalkıyor almıyorum. Bunu yaparsam oyunun bir anlamı kalmaz, zevki heyecanı o ritmi yakalayamayız. Sana 59 level asa üretcem diyor istemıyorum. Oyun da olsa zevk almak için oynuyorum bu şekil hareket edersen. Benim gibi zevk alırsın. Hilesiz hurdasız oynadım ve dün gaffardan trans asamı düşürdüm. Junon dan zırhı mı vs aldım. Amaçım suan Gaffar gruplarına girip Çemberlitaş itemleriyle fullenmek.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Yani aslında sadece şunu okuyup bile yapmaya kalksalar oyun yeniden canlanır bu benim eski bir oyuncu olarak önerilerimdir tavsiyelerimdir
Kullanıcı avatarı
ibrahim92
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ibrahim92 »

Kardeşim mantığın güzel. Fikir iyi ancak bunu yapacak güç ve para yok daha kolayı var canları ve hasarları artırarak kenan, junon kopyalanıp ki yaptılar. o bölgeleri 59 seviye haline getirecekler. mor takıları ve maratonu eklicekler o kadar. gözlüklerse dahada basit aynı gözlükleri görünüş değişikliği olmadan 55 seviye diye sadece kk bölgesindeki sancaklardaki kasalara koyacaklar kp ile satılacak. hem mısır tarafı canlanır hemde klan savaşları. basit yapabilir.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

ibrahim92 yazdı: 15 Mar 2023 14:40 Kardeşim mantığın güzel. Fikir iyi ancak bunu yapacak güç ve para yok daha kolayı var canları ve hasarları artırarak kenan, junon kopyalanıp ki yaptılar. o bölgeleri 59 seviye haline getirecekler. mor takıları ve maratonu eklicekler o kadar. gözlüklerse dahada basit aynı gözlükleri görünüş değişikliği olmadan 55 seviye diye sadece kk bölgesindeki sancaklardaki kasalara koyacaklar kp ile satılacak. hem mısır tarafı canlanır hemde klan savaşları. basit yapabilir.
Teşekkür ederim kardeşim desteklediğin için 😊🙏🏻🙏🏻
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Bende yönetim sesimi duydu bu önerilerim tavsiyelerimi dikkate alırlarsa oyunda büyük toparlanma yaşanır ikv dükkana öncelik verilmeli alışveriş bende komple kapatılsın ikv dükkan gibi bir nimetimiz var bizim, 😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Bende yönetim sesimi duydu bu önerilerim tavsiyelerimi dikkate alırlarsa oyunda büyük toparlanma yaşanır ikv dükkana öncelik verilmeli alışveriş bende komple kapatılsın ikv dükkan gibi bir nimetimiz var bizim, 😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

“Genel Etkileşim” sayfasına dön