Kendimce eski oyunculardanım. 26 yaşına geldim ikvde herkes tahmini bu yaşlardadır.
Şimdi sizlere kendimce oyunu düzeltebilecek gerçekten oyun zevkini ve heyecanı düzeltebilecek açıklama öneriler yapmak istiyorum. Değerli yöneticiler dikkate alır almaz ben yinede önerimi yazayım okuyup bir oyuncunun söylediklerine dikkat vermek onlara kalmış.
Kendimce önerilerimdir ve önemli oldugunu kendimce doğru oldugumu düşündüğüm öneriler şunlardır.
Açıklamadan önce herkese sevgiler saygılar tüm olumlu olumsuz yorumlarada saygılar.
Düzeltilmesi gerekenler.
1-Oyun hala yoğun karaköydeki bos kalkım süreleri iflisin kalkma süresi gibi 2 dakikada bir olmalıdır Çünkü gerçekten bir şey atmıyor.
2-Karaköy geldi ama karaköy eksiklikleri mevcut.
Bu eksiklikler yeni bir grup bölgesiyle düzeltilebilir.
3 şey eksik sadece. Karaköy eksiklikleri.
1. Maraton yeni ayakkabı hız. (Bu sayede tüm sınıflara hız kazandırmış olunucak ve daha iyi hale gelicek.
2.Yeni Mor gözlükler (Bu sayede yeni hasar ve hız gözlükleri geldiğinde eskisi gibi çift ma olayı olucak.)
3.Yeni Mor Takılar.
3 şey bu yeni gelen gurup bölgesinde düşürülebilecek.
Bu sayede Hakir daha hızlı kesilicek ve herkes her sınıftan çar açıp oyun zevki daha hızlı hale gelicek.
Ayırmalı şeyler tamamen oyundan kaldırılabilir önerim. Veyahut Npcler tarafından akçeyle satılabilir.
İkv dükkana yeni ürünler gelmeli ve bu sayede ikvde kazanıcak.
İkv dükkana en çok gelir getiricek ve oyuncularında beyeneceği ürünler şunlar olabilir düşünsenize
1-İkv karakter tipi değiştirme hakkı: (Bu özellik sayesinde eski çar açanlar tipini saçma yapıp fakat fullenmiş çarların tipi bu sayede değiştirilebilecek. Bu gerçekten çok kullanılan bir ürün olur eminim)
2.Bazı tılsımlar ve iksirler akçeyle satılabilir npc tarafından. İksirlerin sayısı dahada arttırılabilir 1k 2k şeklinde millet alıştı bali akçeyle satılsın her sınıftan her elementten ayrılmalı şeyler kalksın. Alışverişten verilemesin. Bazı tılsımlar silahlar reçeteler akçeyle satılabilir.
3.Maden toplamadır üretimdir tamamen kalksın.
4.İkv dükkana bir kez hesaba yüklenen +5 yetenek ve yardımcı gibi şeklinde Hesaba yüklenen tek tıkla tüm setleri giyebilecek bir özellik gelsin.
(Bu yapılabilirmi bilmiyorum ama şöyle olucak eğer mümkünse. Makine attıgımız zaman diğer hasardan diğer hasara çeketi cıkar zırhı çıkar vs olduğu için çok uğraştırıyor ve zaman alıyor eğer direk tüm ateş setleri tak veya max setleri tak diye tıklandığında kasadan direk çantaya otomatik giyilme olursa bu gerçekten ikv dükkanda her hesaba yüklemek istenilebilecek bir ürün olur ve çoğu kişide bu ürünü almak için can atar.
Yeni gelicek gurup bölgeside benim önerim denizde geçmesidir.
Bir geminin içinde veya gemiden aşağıya inilen bir denizin içinde çemberlitaş benzeri asit fışkırtan denizaltı yaratıkları olmalı ve çok güzel bir grup bölgesi gelmeli.
Böylelikle benim önerim oyuna can gelmiş olucak ve oyun zevki daha artmış olup oyun kendini toparlayacaktır.
Biliyorum çok uzun yazdım fakat gerçekten bu önerilerim dikkate alınırsa çok güzel olur.
Sadece bir öneri yapmasanızda olur ama en azından bir şey yapılıcaksa ilerde seneler sonra en azından yaparken bunu bir kaydedin.
SEVGİLER SAYGILAR