Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sheker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: FellowShip

Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim

Mesaj gönderen Sheker »

Benim hesapları açmışlar .. Herhangi bir eskik yok gibi..İlgileniyorlar demekki :)
Göster
Resim Resim

Bir Saniyesine Bile Hakim Olamadıgımız , Hükmedemediginiz Bir Hayat İçin Bir Dünya İçin Bu Kadar Fırıldak Olmanıza Gerek Yok..
Kullanıcı avatarı
ibrahim92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ibrahim92 »

Crashcoolman yazdı: 15 Mar 2023 06:57
ibrahim92 yazdı: 15 Mar 2023 04:13
AntizmKyx yazdı: 15 Mar 2023 02:19
Crashcoolman yazdı: 15 Mar 2023 00:50
kayseriyamula38 yazdı: 15 Mar 2023 00:33 Sn.GM AhiEvran, söylediğiniz tarih çerçevesinde ayın 12 ila 14 ü arasında karakterlerin açılacağını belirtmiştiniz, lakin ayın 15 i oldu hala ne bir açıklama yaptınız ne de karakterlerde açılma söz konusu. Nedir nasıldır nasıl olacaktır, dört gözle bekliyorum karakterleri açmanızı veyahutta ban yiyen karakterler hakkında bir açıklama yapmanızı. :( :ok_hand:
evet bende aynı sekılde bekliyorum tarih yazıp tarihe uymamak nekadar etik ? bence bi blokta yönetim hak ediyor
Çok saçma bir olay bu kadar insanları ümitlendirip ortada bırakmak hakları değil..
beyler iyi okuyun o tarihler arası bloklananlar inceleme altında açılış tarihi verilmedi.
o tarih aralıgında kontrol edilcek kontrol sonucunda banlancaksa banlancak banlanmıcaksa eski haline devam edicek anlamına gelir kontrol tarihi geçti
Biraderim 12- 14 mart arası blok atıldı sadece o hesapları inceleme tarihi daha sonrası.Hesaplar inceleme altında açılış tarihi VE-RİL-ME-Dİ. Bizde bekliyoruz. 2 hesabım gitti 3 full çar 7 tane takı seti set reçeteler tılsımlar hol madeni ve karışık madenler iksirler. hile-kopya ile alakam yok.
batu3509
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen batu3509 »

DAHA 1 KERE KOPYA YAPMIŞLIĞIM YOK NASIL YAPILIR BILMEM BÜTÜN OYUN IKSIRLE TICARET YAPIYORDU BIZDE OYLE YAPTIK! BU MUDUR SUC! BU SUC BIZIM MI SIZIN MI? AÇIN SU BLOGU .. BıqRevenqe ve AuqmentıN (EMINONU) .
EĞER Kİ KOPYA VEYA KURAL DIŞI BİR HAREKET TESPİT EDERSENİZ KARAKTERLERI HESAPLA BİRLİKTE SİLİN SAYGI DUYACAĞIM.
batu3509
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen batu3509 »

GERÇİ BİRAZDAN MESAJI SİLERLER. HAK YEMEK HOŞLARINA GİDİYOR O AKÇE PARALARINI ÖDÜCEKSİNİZ HAKKIMI SIZE YEDİRMEYECEĞİM YAPMADIKLARIMLA SUCLANMAKTAN BIKTIM.SIKAYET EDECEGIM GEREKEN BİRİMLERE.
Kullanıcı avatarı
AntizmKyx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AntizmKyx »

batu3509 yazdı: 15 Mar 2023 19:01 GERÇİ BİRAZDAN MESAJI SİLERLER. HAK YEMEK HOŞLARINA GİDİYOR O AKÇE PARALARINI ÖDÜCEKSİNİZ HAKKIMI SIZE YEDİRMEYECEĞİM YAPMADIKLARIMLA SUCLANMAKTAN BIKTIM.SIKAYET EDECEGIM GEREKEN BİRİMLERE.

Yav hocam ben 4 ay boyunca girmediğim hesap farklı sunuculardaki karakterlerim kapandı neymiş ayın 12sinde ban yiyen hesaplar açılmayacak olup ayın 13 ünde ban yiyen hesaplar açılacaktır diyorlar ne kadar saçma hesaplar elinizde kopya yapılmışsa bakarsınız bu kadar mı zor bi insan nispeden yapılıyor gibi davranıyorlar insanın zoruna gidiyor. Ha şunuda ek geçeyim kuklacı sunucusunda hesabım yok karakterim yok o sunucu bile kapalı :)) Yönetimdeki insanlar keyfi hesap kapatıyorlar gibime geliyor çünkü neden? Ayın 13 ünde ban yiyen hesaplar açılıyorda 12 sinde yiyenler neden açılmıyor bunun hikmeti nedir bunu Yönetimden istiyorum velakin 3 4 çapulcuya bişey edemiyorlar güçleri bizlere geçiyor.. Hesaplarımın hepsininde plusu en az 6 7 aylıktır. 2025 e kadar banlı duracak o kadar parayı hobidi gırtlak mı edeceksiniz eğerki açmazsanız bende gerekli mercilere gideceğim bu bir tehdit değil kullanıcı sözleşmesinde yer alıyor ben aksini söylemiyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim. :+1: :+1: :raised_hand:

Kapanan Sunucular..

Meran
Teşkilat
Beyaz köşk
Kul Kaderini Yaşar, Bahtına Ne Çıkarsa

B-) VesaiRe#IeIÖleneKadarImI B-)
Kullanıcı avatarı
ibrahim92
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ibrahim92 »

AntizmKyx yazdı: 15 Mar 2023 19:41
batu3509 yazdı: 15 Mar 2023 19:01 GERÇİ BİRAZDAN MESAJI SİLERLER. HAK YEMEK HOŞLARINA GİDİYOR O AKÇE PARALARINI ÖDÜCEKSİNİZ HAKKIMI SIZE YEDİRMEYECEĞİM YAPMADIKLARIMLA SUCLANMAKTAN BIKTIM.SIKAYET EDECEGIM GEREKEN BİRİMLERE.

Yav hocam ben 4 ay boyunca girmediğim hesap farklı sunuculardaki karakterlerim kapandı neymiş ayın 12sinde ban yiyen hesaplar açılmayacak olup ayın 13 ünde ban yiyen hesaplar açılacaktır diyorlar ne kadar saçma hesaplar elinizde kopya yapılmışsa bakarsınız bu kadar mı zor bi insan nispeden yapılıyor gibi davranıyorlar insanın zoruna gidiyor. Ha şunuda ek geçeyim kuklacı sunucusunda hesabım yok karakterim yok o sunucu bile kapalı :)) Yönetimdeki insanlar keyfi hesap kapatıyorlar gibime geliyor çünkü neden? Ayın 13 ünde ban yiyen hesaplar açılıyorda 12 sinde yiyenler neden açılmıyor bunun hikmeti nedir bunu Yönetimden istiyorum velakin 3 4 çapulcuya bişey edemiyorlar güçleri bizlere geçiyor.. Hesaplarımın hepsininde plusu en az 6 7 aylıktır. 2025 e kadar banlı duracak o kadar parayı hobidi gırtlak mı edeceksiniz eğerki açmazsanız bende gerekli mercilere gideceğim bu bir tehdit değil kullanıcı sözleşmesinde yer alıyor ben aksini söylemiyorum.

Kapanan Sunucular..

Meran
Teşkilat
Beyaz köşk
Biraderim aynen katılıyorum, bloklu hesapta plus bitti tekrar aldım herhangi silinmeye karşı sürekli alacağım. açılmazsa ve blok sebebi net şekilde söylenmezse farklı durumlarla karşı karşıya kalacaklar. Ben hile veya kopya yapmadım, umarım bu durumu bir an evvel düzeltirler. yoksa savcılığa vericem 50k akçe çektim 14 aydır oyna dönüş yaptım ve günde 2 saat kadar aktif kalıyorum oynama sebebimiz lonca olarak boss kesmek ve ticaret. loncamdan 10 hesap blok aldı hiç birimiz hile ve kopya olaylarına bulaşmadık. Sunucu değişip klan savaşlarına başlacağımız zamanda loncaya balyoz gibi darbe atıldı. Tılsım satarak iksir almak reçete satarak iksir almak suç ise OYUNU KA-PA-TIN elektrik yakmasın milli servet. Eğer blok cezaları kalıcı olursa oyunun kapatılması için her türlü yasal hakkımı kullanacağım. Bu tehdit değildir.
Kullanıcı avatarı
AntizmKyx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AntizmKyx »

AntizmKyx yazdı: 15 Mar 2023 19:41

Kapanan Sunucular..

Meran
Teşkilat
Beyaz köşk

AHİEVRAN Bey buna bir açıklama yapacak mısınız? @AhiEvran
Kul Kaderini Yaşar, Bahtına Ne Çıkarsa

B-) VesaiRe#IeIÖleneKadarImI B-)
canplyz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen canplyz »

Yeni üyelik aldığım hesabımı kapadınız bir çok karakterimin itemleri tılsımları o hesabımın içerisindeydi ben yalnızca bilgi istiyorum hesaptan hesaba aktarımlarda blok mu yiyeceğiz ben zamanında akçe ile aldığım herşeyi emeklerimin hesabını kimden soracağım bir çok hesabımı sunucu aktarımı yaptım ve elim gerçekten bomboş kaldı illegal yapanların peşine düşerken emektarların hepsine zarar veriyorsunuz gerçekten çok ayıp ve terbiyesizce blok yediğimde inceleme sonuçlarını maile isteriz ama yok bişiy demeden blok hiç bir açıklamada yok kaç gün geçti aradan yöntemleriniz çok saçma oyuncu kaybı yaşamaya devam ediyorsunuz oyunu ellemeseniz daha iyi her ellediğinizde daha kötü sonuçlar elde ediyorsunuz. Niçin bloklarınız hesabımı bilgisiyle yazın tek ricam bu
SisliKurbaga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SisliKurbaga »

Biz 4 arkadaş geçen sene oyuna tekrar başlamıştık 1 ay olmadan ban yedim. Ne küfür ettim, ne bir hile kullandım. 1 hafta bekledim ÇT görevleri için tam karaköye geldik ban yedim. Ben ban yiyince arkadaşlar da oyunu bıraktı. İşin kötü kısmı niye ban yedim bilmiyorum ve banım her gün bir sonraki güne atacak şekilde atılmış. Bir kere banı kaldırtmayı başardım ama ertesi gün yine banladılar. Gerçekten bu kadar iş bilmezlik olmaz.
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Game Of Karaköy

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

Tek suçum 300 liraya 8 çeşit iksir almaktı yaa . Resmen hem 300 liram hem de karakterim banlandı. 8 gündür büyücü karakterim banlı. Oyunda yaptığım tek faaliyet slot kesip düşük seviye çift efsunlu İrem kasmaktı.

Ne bir kopyalama girişimim var ne de fare gibi saçma sapan hileleri denedim. Sadece gerçek para verip iksir aldığım için karakterim banlandı. 8 gündür inceleme mi yapılıyor gerçekten bilmiyorum ama suçumuzu söyleseler en azından.
Eminönü: onix - onixx - oonix

“Genel Etkileşim” sayfasına dön