Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
100 milyon iksir uretirsen ban yemiyorsun bir milyon alınca yiyorsun 100m üretilirken neredeydin edemezler mi adama
- kayseriyamula38
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Sn.GM AhiEvran, söylediğiniz tarih çerçevesinde ayın 12 ila 14 ü arasında karakterlerin açılacağını belirtmiştiniz, lakin ayın 15 i oldu hala ne bir açıklama yaptınız ne de karakterlerde açılma söz konusu. Nedir nasıldır nasıl olacaktır, dört gözle bekliyorum karakterleri açmanızı veyahutta ban yiyen karakterler hakkında bir açıklama yapmanızı.

-
- Salgın Koruyucusu
evet bende aynı sekılde bekliyorum tarih yazıp tarihe uymamak nekadar etik ? bence bi blokta yönetim hak ediyorkayseriyamula38 yazdı: ↑15 Mar 2023 00:33 Sn.GM AhiEvran, söylediğiniz tarih çerçevesinde ayın 12 ila 14 ü arasında karakterlerin açılacağını belirtmiştiniz, lakin ayın 15 i oldu hala ne bir açıklama yaptınız ne de karakterlerde açılma söz konusu. Nedir nasıldır nasıl olacaktır, dört gözle bekliyorum karakterleri açmanızı veyahutta ban yiyen karakterler hakkında bir açıklama yapmanızı.![]()
![]()
-
- Sahaf Yardımcısı
o zaman açılacak diyen yok o zaman ban attık diyorlar yanlış anladınız
Çok saçma bir olay bu kadar insanları ümitlendirip ortada bırakmak hakları değil..Crashcoolman yazdı: ↑15 Mar 2023 00:50evet bende aynı sekılde bekliyorum tarih yazıp tarihe uymamak nekadar etik ? bence bi blokta yönetim hak ediyorkayseriyamula38 yazdı: ↑15 Mar 2023 00:33 Sn.GM AhiEvran, söylediğiniz tarih çerçevesinde ayın 12 ila 14 ü arasında karakterlerin açılacağını belirtmiştiniz, lakin ayın 15 i oldu hala ne bir açıklama yaptınız ne de karakterlerde açılma söz konusu. Nedir nasıldır nasıl olacaktır, dört gözle bekliyorum karakterleri açmanızı veyahutta ban yiyen karakterler hakkında bir açıklama yapmanızı.![]()
![]()
Kul Kaderini Yaşar, Bahtına Ne Çıkarsa
VesaiRe#IeIÖleneKadarImI 
beyler iyi okuyun o tarihler arası bloklananlar inceleme altında açılış tarihi verilmedi.AntizmKyx yazdı: ↑15 Mar 2023 02:19Çok saçma bir olay bu kadar insanları ümitlendirip ortada bırakmak hakları değil..Crashcoolman yazdı: ↑15 Mar 2023 00:50evet bende aynı sekılde bekliyorum tarih yazıp tarihe uymamak nekadar etik ? bence bi blokta yönetim hak ediyorkayseriyamula38 yazdı: ↑15 Mar 2023 00:33 Sn.GM AhiEvran, söylediğiniz tarih çerçevesinde ayın 12 ila 14 ü arasında karakterlerin açılacağını belirtmiştiniz, lakin ayın 15 i oldu hala ne bir açıklama yaptınız ne de karakterlerde açılma söz konusu. Nedir nasıldır nasıl olacaktır, dört gözle bekliyorum karakterleri açmanızı veyahutta ban yiyen karakterler hakkında bir açıklama yapmanızı.![]()
![]()
-
- Salgın Koruyucusu
o tarih aralıgında kontrol edilcek kontrol sonucunda banlancaksa banlancak banlanmıcaksa eski haline devam edicek anlamına gelir kontrol tarihi geçtiibrahim92 yazdı: ↑15 Mar 2023 04:13beyler iyi okuyun o tarihler arası bloklananlar inceleme altında açılış tarihi verilmedi.AntizmKyx yazdı: ↑15 Mar 2023 02:19Çok saçma bir olay bu kadar insanları ümitlendirip ortada bırakmak hakları değil..Crashcoolman yazdı: ↑15 Mar 2023 00:50evet bende aynı sekılde bekliyorum tarih yazıp tarihe uymamak nekadar etik ? bence bi blokta yönetim hak ediyorkayseriyamula38 yazdı: ↑15 Mar 2023 00:33 Sn.GM AhiEvran, söylediğiniz tarih çerçevesinde ayın 12 ila 14 ü arasında karakterlerin açılacağını belirtmiştiniz, lakin ayın 15 i oldu hala ne bir açıklama yaptınız ne de karakterlerde açılma söz konusu. Nedir nasıldır nasıl olacaktır, dört gözle bekliyorum karakterleri açmanızı veyahutta ban yiyen karakterler hakkında bir açıklama yapmanızı.![]()
![]()
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Terk İ Diyar
Yav kardeşim açıklama yapsanıza 12-14 arası ban attınız bir kaç hesap açılmış oyunda kişilerin ben oyuna giriyorum yükleme ekranın yarısında sunucuyla bağlantı kesildi çünkü hesabınız bloke oldu diyor yani kaç gün yediğim belirsiz bune kardeşim açıklama yapın açıklama açılan hesaplar içinde kapanan hesaplar içinde
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Terk İ Diyar
Başta ben olmak üzere herkes sebepsiz yere askıya alınan hesaplar hakkında açıklama bekliyor 12-14-2023 Arası Tarihinde askıya alınmış hesaplar var kopya yapmaktan değil ticaretten aldıklarımız ile askıya alındık ne kadar ban yediğim bile gözükmüyor tıcket ID yok yükleme ekranına giriyor yarıda bağlantı kesildi hesabınız bloke olmuştur diyor ne zaman açılacak bu hesaplar veya açılmayacak ? ona göre 0 dan başlayalım 2- gündür Form başında konu beklemekten bıkmış durumdayız, Teşekkürker.

Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
Oyun ilk açıldığından belli oynayan biri olarak bu kopya olayları daha öncede oldu bonoları kaldırıp buna çözüm bu şekilde buldunuz. Biz emek verip zamanımızı ayırdığımız bu oyunda sadece olanlar emektarlara oluyor maalesef oyuna tekrar başladım hesaplarımı Anka Sunucusundan alıp beyazköşk sunucusuna taşıdım 1 lvl hesap kasmaya başladım nostalji olsun dedim 30 lvl oldum hesabıma tılsımlarımı aktardım. Ve bu 12 14 arası blok yerimi almış bulunmaktayım asıl sorum şu olacak yıllardır oyunda kopya sorunu var ve siz oyunculara suç atıyorsunuz açığınızı kapatmak için bir çaba gösterilmiyor insan oğlu aç gözlü siz izin veriyorsunuz kullanmalarına onlarda kullanıyor bunun olayını emektarlardan çıkarmayın