Karşılaştığım Sorun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: -.-

Karşılaştığım Sorun

Mesaj gönderen zamanvakti »

Bilgisayarımı yeni aldım sistemi windows 10 , İkv'yi yükledim ama oyundayken 2 3 dakika sonra anında atmaya başlıyor neden olabilir ? plusum yok ondan olabilir mi ya da windows 10 işletim sisteminde oyun iyi mi çalışmıyor acaba ?
yardımcı olabilir misiniz , teşekkür ederim.
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Karşılaştığım Sorun

bir kişi de cevap vermemiş yani... hayat işte..
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

İkv, Windows 10 da optimizasyonu düşük bir şekilde karşılıyor. Sana tavsiyem oyunucu pencere modunda oynayıp,grafikleri düşük bir seviyeye de tutman.
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ejedrogl yazdı: 20 Oca 2023 14:10 İkv, Windows 10 da optimizasyonu düşük bir şekilde karşılıyor. Sana tavsiyem oyunucu pencere modunda oynayıp,grafikleri düşük bir seviyeye de tutman.
Çok teşekkür ederim düşünüp cevap vermeniz beni çok mutlu etti , öyle bir deneyeyim allah razı olsun
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Birde özellikler kısmından uyumluluk ayarını win 8 e ayarlarsan belki bir işe yarayabilir. (öneri)
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

zamanvakti yazdı: 20 Oca 2023 18:07
ejedrogl yazdı: 20 Oca 2023 14:10 İkv, Windows 10 da optimizasyonu düşük bir şekilde karşılıyor. Sana tavsiyem oyunucu pencere modunda oynayıp,grafikleri düşük bir seviyeye de tutman.
Çok teşekkür ederim düşünüp cevap vermeniz beni çok mutlu etti , öyle bir deneyeyim allah razı olsun
Rica ederim dostum.
MetalV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MetalV »

Yeni pc alıyorsun,alırken ilk yüklediğin w10'a uygun olmayan ikv gerçekten bizim Ülke insanın vizyon 0 la

sil sil ikv mi kaldı
Kullanıcı avatarı
styx26
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen styx26 »

zamanvakti yazdı: 18 Oca 2023 23:02 Bilgisayarımı yeni aldım sistemi windows 10 , İkv'yi yükledim ama oyundayken 2 3 dakika sonra anında atmaya başlıyor neden olabilir ? plusum yok ondan olabilir mi ya da windows 10 işletim sisteminde oyun iyi mi çalışmıyor acaba ?
Sürücüleri güncellemeli ve (varsa) programlarını da güncel tutmalısın. Bunun haricinde önerebileceğim şey asistan kullanman olur. Zira w10'da o atmalar ileride çok oluyor :grinning:
Resim
2007-2009
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

istanbulunsesi yazdı: 20 Oca 2023 19:13 Birde özellikler kısmından uyumluluk ayarını win 8 e ayarlarsan belki bir işe yarayabilir. (öneri)
teşekkür ederim sizin önerinizi de deneyeyim diğer arkadaşınkini denedim oyun süremi uzatıyor gibi oluyor ama yine atıyor belli bir zaman sonra sık sık <3
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

styx26 yazdı: 20 Oca 2023 23:58
zamanvakti yazdı: 18 Oca 2023 23:02 Bilgisayarımı yeni aldım sistemi windows 10 , İkv'yi yükledim ama oyundayken 2 3 dakika sonra anında atmaya başlıyor neden olabilir ? plusum yok ondan olabilir mi ya da windows 10 işletim sisteminde oyun iyi mi çalışmıyor acaba ?
Sürücüleri güncellemeli ve (varsa) programlarını da güncel tutmalısın. Bunun haricinde önerebileceğim şey asistan kullanman olur. Zira w10'da o atmalar ileride çok oluyor :grinning:
teşekkür ederim denilen her şeyi denedim ama yine de sık sık hata veriyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön