Bilgisayarımı yeni aldım sistemi windows 10 , İkv'yi yükledim ama oyundayken 2 3 dakika sonra anında atmaya başlıyor neden olabilir ? plusum yok ondan olabilir mi ya da windows 10 işletim sisteminde oyun iyi mi çalışmıyor acaba ?
yardımcı olabilir misiniz , teşekkür ederim.
Karşılaştığım Sorun
- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
Karşılaştığım Sorun
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
- zamanvakti
- Cin Avcısı
Re: Karşılaştığım Sorun
bir kişi de cevap vermemiş yani... hayat işte..
İkv, Windows 10 da optimizasyonu düşük bir şekilde karşılıyor. Sana tavsiyem oyunucu pencere modunda oynayıp,grafikleri düşük bir seviyeye de tutman.
- zamanvakti
- Cin Avcısı
Çok teşekkür ederim düşünüp cevap vermeniz beni çok mutlu etti , öyle bir deneyeyim allah razı olsun
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Birde özellikler kısmından uyumluluk ayarını win 8 e ayarlarsan belki bir işe yarayabilir. (öneri)
Rica ederim dostum.zamanvakti yazdı: ↑20 Oca 2023 18:07Çok teşekkür ederim düşünüp cevap vermeniz beni çok mutlu etti , öyle bir deneyeyim allah razı olsun
Yeni pc alıyorsun,alırken ilk yüklediğin w10'a uygun olmayan ikv gerçekten bizim Ülke insanın vizyon 0 la
sil sil ikv mi kaldı
sil sil ikv mi kaldı
Sürücüleri güncellemeli ve (varsa) programlarını da güncel tutmalısın. Bunun haricinde önerebileceğim şey asistan kullanman olur. Zira w10'da o atmalar ileride çok oluyorzamanvakti yazdı: ↑18 Oca 2023 23:02 Bilgisayarımı yeni aldım sistemi windows 10 , İkv'yi yükledim ama oyundayken 2 3 dakika sonra anında atmaya başlıyor neden olabilir ? plusum yok ondan olabilir mi ya da windows 10 işletim sisteminde oyun iyi mi çalışmıyor acaba ?
yardımcı olabilir misiniz , teşekkür ederim.

2007-2009
- zamanvakti
- Cin Avcısı
teşekkür ederim sizin önerinizi de deneyeyim diğer arkadaşınkini denedim oyun süremi uzatıyor gibi oluyor ama yine atıyor belli bir zaman sonra sık sıkistanbulunsesi yazdı: ↑20 Oca 2023 19:13 Birde özellikler kısmından uyumluluk ayarını win 8 e ayarlarsan belki bir işe yarayabilir. (öneri)
- zamanvakti
- Cin Avcısı
teşekkür ederim denilen her şeyi denedim ama yine de sık sık hata veriyor.styx26 yazdı: ↑20 Oca 2023 23:58Sürücüleri güncellemeli ve (varsa) programlarını da güncel tutmalısın. Bunun haricinde önerebileceğim şey asistan kullanman olur. Zira w10'da o atmalar ileride çok oluyorzamanvakti yazdı: ↑18 Oca 2023 23:02 Bilgisayarımı yeni aldım sistemi windows 10 , İkv'yi yükledim ama oyundayken 2 3 dakika sonra anında atmaya başlıyor neden olabilir ? plusum yok ondan olabilir mi ya da windows 10 işletim sisteminde oyun iyi mi çalışmıyor acaba ?
yardımcı olabilir misiniz , teşekkür ederim.![]()