adimihatirla yazdı: ↑21 Nis 2022 00:05
oyuncu kitlesi akıl almaz derecede mantıksız tipler. o kadar garipler ki oyunda madenin değerinin kalmayacağını bile farkedemiyorlar. en geç bir aya oyunda madenle hiçbir şey alınmayacak. tüm satışlar oyun dışı olacak.
yeri gelmişken kendi serüvenimi de anlatıyım. 2008'de başlayıp, 2013'de bırakıp 2017'de 1 ay oynayıp bırakmıştım.
oyuna bu nisan ayının başında klasik ''ikv özlemiyle'' başladım, elimde 50 level gaffar ve hol görevleri yapılmış boş büyücü vardı başladığımda. plus paket aldım tabi ki.
oyunda dolaşırken bir elemana denk geldim, 25 tl'ye 5 tane güçlü tılsım aldım. bakın tanesi 5 lira ) (oyunun öldüğünü buradan anlayabilirsiniz)
sonra fanatiklere ''aa bunlar oyuna yeni gelmiş la'' diye vururken bir tane kolye düştü tahmin edin ne ) ensari altuncu.
ve bu kolyeyle tüm eşyaları dizdim ceket hariç.
kısaca hiçbir tanıdığım flan olmamasına rağmen 7 günde çarı fulledim...
sonrasında birkaç kez tüm bossları kestikten sonra bugün itibariyle oyunu sildim. steam'den oyun bakıyorum.
bunları anlatmamın sebebi şu istiyorsanız başlayın ama oyunun oynanabilecek bir tarafı gerçekten yok. maksimum 15-20 gün gidiyor.
bir de her şeyden habersiz oyunu oynamaya devam eden bu lagda bile klan savaşı yapan çok garip bir tayfa var )
gerçekten ilginçler.
ben ikv'yi hiç bu kadar saçma durumda görmedim arkadaşlar. bir kolyeyle çar dizebildiğiniz garip bir oyun. ve bu oyun devam etmemeli.
adimihatirla yazdı: ↑21 Nis 2022 00:05
oyuncu kitlesi akıl almaz derecede mantıksız tipler. o kadar garipler ki oyunda madenin değerinin kalmayacağını bile farkedemiyorlar. en geç bir aya oyunda madenle hiçbir şey alınmayacak. tüm satışlar oyun dışı olacak.
yeri gelmişken kendi serüvenimi de anlatıyım. 2008'de başlayıp, 2013'de bırakıp 2017'de 1 ay oynayıp bırakmıştım.
oyuna bu nisan ayının başında klasik ''ikv özlemiyle'' başladım, elimde 50 level gaffar ve hol görevleri yapılmış boş büyücü vardı başladığımda. plus paket aldım tabi ki.
oyunda dolaşırken bir elemana denk geldim, 25 tl'ye 5 tane güçlü tılsım aldım. bakın tanesi 5 lira ) (oyunun öldüğünü buradan anlayabilirsiniz)
sonra fanatiklere ''aa bunlar oyuna yeni gelmiş la'' diye vururken bir tane kolye düştü tahmin edin ne ) ensari altuncu.
ve bu kolyeyle tüm eşyaları dizdim ceket hariç.
kısaca hiçbir tanıdığım flan olmamasına rağmen 7 günde çarı fulledim...
sonrasında birkaç kez tüm bossları kestikten sonra bugün itibariyle oyunu sildim. steam'den oyun bakıyorum.
bunları anlatmamın sebebi şu istiyorsanız başlayın ama oyunun oynanabilecek bir tarafı gerçekten yok. maksimum 15-20 gün gidiyor.
bir de her şeyden habersiz oyunu oynamaya devam eden bu lagda bile klan savaşı yapan çok garip bir tayfa var )
gerçekten ilginçler.
ben ikv'yi hiç bu kadar saçma durumda görmedim arkadaşlar. bir kolyeyle çar dizebildiğiniz garip bir oyun. ve bu oyun devam etmemeli.
adam haklı beyler işte 2022 İKV özeti
teşekkürler dostum umarım oyunun daha iyi olduğu zamanlarda karşılaşırız.
Bizler, yani oyunu tamamen kopya yapmadan oynayan veya bu kopya işlerine bulaşmamak için oyundan uzak duranlar. Gece gündüz maden çekerken veya boss keserken (Kenan, junon)
Hatta daha eskiye gidersek (Solucan, iflis, kadim hidra ) zamanlarında bile bu kopya illeti var mıydı?
02ARMA02 yazdı: ↑30 Nis 2022 09:04
Merak ettiğim bir şey var?
Bizler, yani oyunu tamamen kopya yapmadan oynayan veya bu kopya işlerine bulaşmamak için oyundan uzak duranlar. Gece gündüz maden çekerken veya boss keserken (Kenan, junon)
Hatta daha eskiye gidersek (Solucan, iflis, kadim hidra ) zamanlarında bile bu kopya illeti var mıydı?
O zaman gizli saklı bu işleri yürüten var mıydı?
Yılda 1 2 kere geri sarma olmuştu kadın hidra zamanı ama ozamanlar neyin ne olduğunu kimse bilmediği için bahsettiğin hadise yoktu.
Tamamen Karaköy geldiği zaman oluşan bir hata ve şuan zirveye çıkmış durumda şahsen oyuna ayda 1 2 kere girebilen birisiyim ama gerek Discord gerek Facebook sayfalarında gördüğüm kadar bazı kişiler her madenden 2000 3000 10000 ne kadar kopyalamış bu yüzden Met23 tılsımının 60.000 hol madenî etmesi normal bir durum gibi karşılanıyor.
Ama Nerull zamanında 1000 tane maden kopyalayıp sandığın zaman oyuna girdiğinde hepsi siliniyordu oyun kapandığı zaman çoğunda madenleri silip açıyorlar dı ama şuan oyun kapanacak gibi hiç kimse umursamıyor.
Kısaca holde Xenotim kasıp tılsım basmak için günlerce uğraştığımız zamanlardan eser kalmamış.
Oyunun %90 mı belki oturup kopyma yapmak için oynuyor bu şekilde alışveriş yapmak ego tatmin etmek için uğraşıyorlar ..
02ARMA02 yazdı: ↑30 Nis 2022 09:04
Merak ettiğim bir şey var?
O zaman gizli saklı bu işleri yürüten var mıydı?
Olmaz mı kopya hep vardı. Hatta Tılsım sunucusunda eski gm lerden adını unuttum kendi loncasina item dağıttığını skype kanıtlarıyla desteğe sunmuştuk. Gmlerin kendi loncaları vardı ve arkadaşlarına item maden dağıtıyorlardı. Her ne kadar bunu kabullenmesede yönetim bu kişilere olayın ardından kısa bir süre sonra görevden alindiklarina dair açıklama gelmişti.
Ben size sebebini söyleyim geçen senelerde bizler kasada 200 300 maden bulundurmaya korkardık çünkü ban yiyen arkadaşlar oldu bunun yüzünden çevremizden de buna örnekler mevcut. Gel gelelim bu sene oyuna girdiğimde artık 200 300 maden bişey değil milletin kasasında şuan en az 20 30 bin maden bulunmakta. Diyeceksiniz ki nasıl oluyor sebebi yönetimin net bir şekilde buna göz yumması başka hiçbir açıklaması yok bunun.
Önce bonoları kaybettik. Bono ile alışveriş yapılmaz oldu. Ardından HOL madenlerini kaybettik. Kimse iksirleri bile hol madeni karşılığı satmaz oldu. Şu an elimizde Karaköy Madenleri ve İksirler kaldı. Ama onlarda da piyasa doygunluğa ulaşıyor. Şu an met23 'e 40 bin Multi İksir veriliyor. Multi iksirin avantajı madenler veya bonolar gibi olmaması , yani sürekli içilebilir bir şey Ama insanlar bir tılsıma 40 bin iksir nasıl verebiliyor gerçekten hayret. Bakalım ne zaman iksirler de ticarette kullanılmamaya başlayacak göreceğiz