Ticaret

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Game Of Karaköy

Re: Ticaret

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

Arzchavo yazdı: 20 Nis 2022 16:05 Oyunun son demleri boşver :')
Aslında yönetim ekibi tamamen salarak doğru yaptı diye düşünüyorum. Kopya açığını kapatamıyorsan salacaksın. Herkes en iyi itemlerle oynasın ne olacak ki? Kimin ne zararı var :) Ama işte insanlar ban yemekten de korkuyor bir yandan :d
Eminönü: onix - onixx - oonix
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Silinme olasılığı yüksek hocam.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

Arzchavo yazdı: 20 Nis 2022 16:05 Oyunun son demleri boşver :')
Neredeyse 5-6 senedir duyduğum ama bir türlü gerçekleşmeyen durum bu.. O yüzden bu böyle gider bence. :relaxed:
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

IKVFATALITY yazdı: 20 Nis 2022 15:40
EGEMENxYurnero yazdı: 20 Nis 2022 15:04 bence her şey mükemmel :D :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:
Aslında evet adeta pvp server olduk :d Mesela yarım saat sentetik lif kasıyoruz ve bir tane asa üretebiliyoruz :d oyun baya kolaylaştı :d
Bu işin formülü nedir gerçekten merak ettim... :')
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Game Of Karaköy

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

faysbok yazdı: 20 Nis 2022 17:54
EGEMENxYurnero yazdı: 20 Nis 2022 15:04 bence her şey mükemmel :D :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:
Aslında evet adeta pvp server olduk :d Mesela yarım saat sentetik lif kasıyoruz ve bir tane asa üretebiliyoruz :d oyun baya kolaylaştı :d
1 tane sentetik life 5 adet istenilen maden veriliyor. Ortalama 120 madene bir şaheser üretiliyor. Yani 24 adet sentetik lif lazım bir zırh/asa vs üretmek için :) Reçeteyi boss keserek düşürmek gerekiyor ama galiba

Eminönü: onix - onixx - oonix
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Bilim insanları, ikv oyuncularını incelemesi lazım. Biz niye hala bu oyunu oynuyoruz,hiç mantıklı değil😂.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

IKVFATALITY yazdı: 20 Nis 2022 19:58
faysbok yazdı: 20 Nis 2022 17:54
1 tane sentetik life 5 adet istenilen maden veriliyor. Ortalama 120 madene bir şaheser üretiliyor. Yani 24 adet sentetik lif lazım bir zırh/asa vs üretmek için :) Reçeteyi boss keserek düşürmek gerekiyor ama galiba

Gerçekten şaka gibi ama bu taktiği deneyeceğim ':)
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

ejedrogl yazdı: 20 Nis 2022 20:10 Bilim insanları, ikv oyuncularını incelemesi lazım. Biz niye hala bu oyunu oynuyoruz,hiç mantıklı değil😂.
Bkz: Stockholm Sendromu ':) ':) ':)
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Bu gidişle artık tılsımların da değeri kalmayacak..
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen adimihatirla »

oyuncu kitlesi akıl almaz derecede mantıksız tipler. o kadar garipler ki oyunda madenin değerinin kalmayacağını bile farkedemiyorlar. en geç bir aya oyunda madenle hiçbir şey alınmayacak. tüm satışlar oyun dışı olacak.

yeri gelmişken kendi serüvenimi de anlatıyım. 2008'de başlayıp, 2013'de bırakıp 2017'de 1 ay oynayıp bırakmıştım.
oyuna bu nisan ayının başında klasik ''ikv özlemiyle'' başladım, elimde 50 level gaffar ve hol görevleri yapılmış boş büyücü vardı başladığımda. plus paket aldım tabi ki.

oyunda dolaşırken bir elemana denk geldim, 25 tl'ye 5 tane güçlü tılsım aldım. bakın tanesi 5 lira :)) (oyunun öldüğünü buradan anlayabilirsiniz)

sonra fanatiklere ''aa bunlar oyuna yeni gelmiş la'' diye vururken bir tane kolye düştü tahmin edin ne :)) ensari altuncu.
ve bu kolyeyle tüm eşyaları dizdim ceket hariç.

kısaca hiçbir tanıdığım flan olmamasına rağmen 7 günde çarı fulledim...
sonrasında birkaç kez tüm bossları kestikten sonra bugün itibariyle oyunu sildim. steam'den oyun bakıyorum.

bunları anlatmamın sebebi şu istiyorsanız başlayın ama oyunun oynanabilecek bir tarafı gerçekten yok. maksimum 15-20 gün gidiyor.
bir de her şeyden habersiz oyunu oynamaya devam eden bu lagda bile klan savaşı yapan çok garip bir tayfa var :))

gerçekten ilginçler. :)

ben ikv'yi hiç bu kadar saçma durumda görmedim arkadaşlar. bir kolyeyle çar dizebildiğiniz garip bir oyun. ve bu oyun devam etmemeli.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön