Uzun zamandır dünya ve gündemler ve tarih bilgileri araştırıyorum ve video izlerken dikkatimi çekti ve bunların herkesi. Bilmesini istiyorum
Alt link kanalıma abone olursaniz zamanı gelince videoları izliyeyince bilgi edinirsiniz
https://youtube.com/channel/UCvM4WeDiFlWP0eD9IwF9Xrw
İlk olarak bu dergi fotoğrafinda gelecek ile ilgili emojiler var ve İKV çemberli taş genişleme paketinde ki 2.ci resimle benzer.
Adamın bir elinde yasak ot bulunmaktadır bu şunu anlatıyor insanları düşünme ve gelişimini engellemek için
Yasaklı otu içir eğer durumları iyi ise diğer kolunda telefon var yani teklonoji ve boş video izleyip aklını celmek bunları yapınca insanlara adaletsizlik getirmek ve kaos çıkarmak buda diğer elinde terazi var insanları sınıflandırılır anlamına geliyor. Ve diğer elinde tenis topu var buda iddea kolay para ve işsizlik çıkartmayı amaçlıyor
Gözlük var dikkat edin bu da insanları dünya bakış açısını değiştirmek sanalla gerçeği birleştirmek
Filim Ler ve diziler gibi

Bu fotoğraf da uyarlanmış hali

Burda ise savaşçının kalbinde göz simgesi var bel kısmında ise keçi kafası mavilik ise ....... Yotube atacagim videolarda

Burda konu m.ö 4000 leri anlatıyor ------anunaki kavmi -----

Burda şifacı yeteneğinde gazap da göz şekli var önceki başlıkta değindim
Ruh kalkaninda ki işaret ise büyücülerin kullandığı maket bebek
Kaldırma yeteneğinde ölü insanlarin geri gelebilecek olduğunu anlatıyor en önemli su ise şua 1 hafta önce açılan bir bilim evi olmuş mamut karı geri klonlama yapacaklarını anlatıyor

Burdaki vahşi ise genetiği değiştirilmiş inşan simgeye dikkat bunlari mısır piramidi yaparken turetildigini anlatıyor