Oyunda bazı simgeleri geleceği gösteriyor mitolojik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mertoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Oyunda bazı simgeleri geleceği gösteriyor mitolojik

Mesaj gönderen Mertoo »

Merhaba
Uzun zamandır dünya ve gündemler ve tarih bilgileri araştırıyorum ve video izlerken dikkatimi çekti ve bunların herkesi. Bilmesini istiyorum
Alt link kanalıma abone olursaniz zamanı gelince videoları izliyeyince bilgi edinirsiniz

https://youtube.com/channel/UCvM4WeDiFlWP0eD9IwF9Xrw

İlk olarak bu dergi fotoğrafinda gelecek ile ilgili emojiler var ve İKV çemberli taş genişleme paketinde ki 2.ci resimle benzer.
Adamın bir elinde yasak ot bulunmaktadır bu şunu anlatıyor insanları düşünme ve gelişimini engellemek için
Yasaklı otu içir eğer durumları iyi ise diğer kolunda telefon var yani teklonoji ve boş video izleyip aklını celmek bunları yapınca insanlara adaletsizlik getirmek ve kaos çıkarmak buda diğer elinde terazi var insanları sınıflandırılır anlamına geliyor. Ve diğer elinde tenis topu var buda iddea kolay para ve işsizlik çıkartmayı amaçlıyor
Gözlük var dikkat edin bu da insanları dünya bakış açısını değiştirmek sanalla gerçeği birleştirmek
Filim Ler ve diziler gibi
Resim

Bu fotoğraf da uyarlanmış hali
Resim

Burda ise savaşçının kalbinde göz simgesi var bel kısmında ise keçi kafası mavilik ise ....... Yotube atacagim videolarda
Resim
Burda konu m.ö 4000 leri anlatıyor ------anunaki kavmi -----

Resim

Burda şifacı yeteneğinde gazap da göz şekli var önceki başlıkta değindim
Ruh kalkaninda ki işaret ise büyücülerin kullandığı maket bebek
Kaldırma yeteneğinde ölü insanlarin geri gelebilecek olduğunu anlatıyor en önemli su ise şua 1 hafta önce açılan bir bilim evi olmuş mamut karı geri klonlama yapacaklarını anlatıyor
Resim
Burdaki vahşi ise genetiği değiştirilmiş inşan simgeye dikkat bunlari mısır piramidi yaparken turetildigini anlatıyor
Resim
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Oyunda bazı simgeleri geleceği gösteriyor mitolojik

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Araştırmak güzel bir şey. İnsanın merakını giderir ve aldığınız sonuçla mutlu olursunuz. Aksi bir yorum gibi düşünmeyin: yönetimin gizemli figürler ile uğraştığını sanmam. Bizler yaşadıklarımızı hayatımıza yansıtıyor ve gormediklerimizin arkasında bir sır aralamaya çalışıyoruz. Halbuki bilen çok vardır bu bizim bilgisizligimizden kaynaklanıyor. Örnek vermek gerekirse oyundaki tüm madenler doğada bulunan madenlerdir. Uydurma ya da olağanüstü bir yaratım yoktur. Sorsak başkalarına paintie nedir diye dayak bile yiyebiliriz. 😀
Velhasıl asıl konumuz mitolojik alıntılar. Oyunumuz İstanbul haritası üzerinde kurulu ve İstanbul tarihinde önce Türklerin değildi malumunuz! Mitolojik alıntı değilde oyunun hikaye tarihine göre sıradan diyebiliriz. Öngörür bu şekildedir
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

hahahahah olm tamam biz de hayal kurduk ama tenis topu ile işsizlik nasıl oluyor lan :D hemen açtığın youtube instagram tiktok twitter vb. hesaplarına abone olalım da şu konuları açıp durma artık burdan sana ekmek çıkmaz :grin:
Mertoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mertoo »

asgsdga yazdı: 25 Eyl 2021 13:22 hahahahah olm tamam biz de hayal kurduk ama tenis topu ile işsizlik nasıl oluyor lan :D hemen açtığın youtube instagram tiktok twitter vb. hesaplarına abone olalım da şu konuları açıp durma artık burdan sana ekmek çıkmaz :grin:
Çok iyi dedin 1 dolar bul arkasındaki simgelere bak
Sonra diğer başlığına bak
Evde kardeşin veya çocuğun var ise Disney Chanel kanalındaki çıkan bütün çizgi film izle sonraki yorumunu merak ediyorum ☢️☀️👈
Mertoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mertoo »

YigidoSivasli yazdı: 25 Eyl 2021 12:55 Araştırmak güzel bir şey. İnsanın merakını giderir ve aldığınız sonuçla mutlu olursunuz. Aksi bir yorum gibi düşünmeyin: yönetimin gizemli figürler ile uğraştığını sanmam. Bizler yaşadıklarımızı hayatımıza yansıtıyor ve gormediklerimizin arkasında bir sır aralamaya çalışıyoruz. Halbuki bilen çok vardır bu bizim bilgisizligimizden kaynaklanıyor. Örnek vermek gerekirse oyundaki tüm madenler doğada bulunan madenlerdir. Uydurma ya da olağanüstü bir yaratım yoktur. Sorsak başkalarına paintie nedir diye dayak bile yiyebiliriz. 😀
Velhasıl asıl konumuz mitolojik alıntılar. Oyunumuz İstanbul haritası üzerinde kurulu ve İstanbul tarihinde önce Türklerin değildi malumunuz! Mitolojik alıntı değilde oyunun hikaye tarihine göre sıradan diyebiliriz. Öngörür bu şekildedir
İlk başlarda öyle idi fakat para 💸💰 olunca iş degisiyo
Neden mi çünkü kimse araştırma yapmıyor araştır ve Madonna 2010 erevizyon şarkısını dinle sonra
Ne var ne yok Madonna yaz izle birdehaki yorumunu 4 gözle bekliyorum 🤗
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Merhaba;

Araştırma güzel benim hoşuma gitti şayet oyunun resmi forumu yada sitesi veya resmi sosyal platformları dışında hiç bir siteden veya kişilerden oyun hakkında araştırma veya bilgi alışverişi yapmam örnek olarak bir diğer konu da ki Karaköy hakkında projesi gibi tiklamadim da indirmemde.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Mertoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mertoo »

Equalero yazdı: 25 Eyl 2021 15:10 Merhaba;

Araştırma güzel benim hoşuma gitti şayet oyunun resmi forumu yada sitesi veya resmi sosyal platformları dışında hiç bir siteden veya kişilerden oyun hakkında araştırma veya bilgi alışverişi yapmam örnek olarak bir diğer konu da ki Karaköy hakkında projesi gibi tiklamadim da indirmemde.
Ne var ne yok Madonna yazıp izleyin sonra çevrene bak bak hersy göz önünde
Açıklama da kAnalim linkini verdim ordan bu şeyleri anlatacağım abone olabilirsiniz
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Şimdi reis Madonna kim ?
BM üyesi mi ?
Mesih mi ?
Başkan mı?
Sen Madonna ya bakarsın ben doların arkasındaki piramide!
Şimdi bir başkasına yada daha doğrusu araştırmacı birine mitolojik inceleme için karşısına Madonna ve doları koysak sence hangisini araştırır?
Yücelik insanlığın verdiği değerle elde edilir....
Mertoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mertoo »

YigidoSivasli yazdı: 25 Eyl 2021 16:44 Şimdi reis Madonna kim ?
BM üyesi mi ?
Mesih mi ?
Başkan mı?
Sen Madonna ya bakarsın ben doların arkasındaki piramide!
Şimdi bir başkasına yada daha doğrusu araştırmacı birine mitolojik inceleme için karşısına Madonna ve doları koysak sence hangisini araştırır?
Yücelik insanlığın verdiği değerle elde edilir....
Şimdi bu konular bir kelime cümle ile anlatılması zor
Şöyle diyeyim yaşın kaç bilmiyorum ama bir ara penguen 🐧 uçuyor diye haberlere düştü bütün insanlar 2 ye bölündü tartışma oldu sonra 1 Nisan şakası dediler
Olay bu kişiler piyon yani orda erevizyon şarkısını incelerken bazı mesajlar veriyorlar bunu
Ne var ne yok Madonna yazıp izleyin
En basit şekliyle anlarsınız
Çevrenize bakarsanız her yerde bunlar var baştaki fotoğraf hepsini emojiler ile anlatılmis burda konumuz İKV bu konularla ilgili videolar hazırlayacam başta linkini verdim sadece bir örnek vericem Disney Chanel da ki çizgi filmlere izle birde ilk basligim var ona bak orda göreceksiniz
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

https://www.youtube.com/watch?v=9ZUEC-So2-c

eger anlamazsanız klibi acıklaması yukarıda
menteş