KraToSs yazdı: ↑06 Eyl 2021 23:07
tahmini ederi ne kadar olabilir bir fikriniz var mı ? Tabii kesin bilgiler içermiyor bu ama piyasasını merak ettim.
Fiyatı üzerine yorum yapmamız için Mevlüt Dinç'in oyunu bak Sobee Studiosu demiyorum çünkü bu şirket satıldığın da içerisinde bir den çok oyun vardı. Yani satılan şirkette İKV'nin payının ne kadar olduğunu bilmemiz gerekiyor. Ve oyun 2009 senesinde satıldı. Yani Mevlüt Dinç şirketi sattığı zaman ki İKV payını bilirsek o zaman yorum yapabiliriz yoksa 2009 yılında satılan bir oyunun fiyatı üzerine şuan bir yorum yapmak çok doğru olmaz.
telif hakları sınırsız/süresiz değil mi? Birde tt'nin bunu satmak istemeside önemli. İstemiyorsa alıcı olsa dahi satılamaz.
Evet sana ait olan bir şeyi Notere tasdik ettiğin zaman öldükten 70 yıl sonraya kadar korunur. Eğer bu bir oyunsa ve Hakların sahibi olan Türk Telekom bu hakları X şirketine yada kişisine satarsa oyunun yeni sahibi X olur.
Dünden İKV'ni oynayan bir yayıncı hatta aynı kişi Nerull ve Captain ile yayın yapmıştı. Ve oyunla ilgili "galiba" güzel haberler gelecek gibi bir ekip kurulmaya çalışılıyormuş diye güzel haberler duyuyorum gibisinden söylemde bulundu.
dedee66 yazdı: ↑16 Eyl 2021 10:46Dünden İKV'ni oynayan bir yayıncı hatta aynı kişi Nerull ve Captain ile yayın yapmıştı. Ve oyunla ilgili "galiba" güzel haberler gelecek gibi bir ekip kurulmaya çalışılıyormuş diye güzel haberler duyuyorum gibisinden söylemde bulundu.
dedee66 yazdı: ↑16 Eyl 2021 10:46Dünden İKV'ni oynayan bir yayıncı hatta aynı kişi Nerull ve Captain ile yayın yapmıştı. Ve oyunla ilgili "galiba" güzel haberler gelecek gibi bir ekip kurulmaya çalışılıyormuş diye güzel haberler duyuyorum gibisinden söylemde bulundu.
işte bu yorumu yazdığım gün ki yanının sonuna doğru böyle bir cümle kurmuştu yani yayını paylaştı mı paylaşmadı mı kaçıncı dakika falan onlara dikkat etmedim canlı yayındı.