bu oyuna oyuncu yeni oyuncular kazandırmakta aynı şekildeEqualero yazdı: ↑04 Eyl 2021 12:38Bu oyuna bişey kazandırmak Beşiktaş'ın şampiyonlar ligini kazanmasi gibi bişey demek.DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
Oyun gidişatı ve mevcut sunucular ile ilgili bir proje tasarlamaya başladım, proje eski oyuncuları uyandırmak ve yeni oyuncular kazanmak için bir çalışma içerecek.
Yakında forumda detaylı bir şekilde açıklayacağım.
Başarılı olacağına kesinlikle inandığım bir proje olacak eğer ufak tefek konularda bana destek çıkacak arkadaşlar olursa eski oyuncuları ve ardından yeni oyuncuları kazanmamız mümkün olacak.
OYUNUN GELİŞİMİ İÇİN HERKES MAİL ATSIN ARKADAŞLAR
Re: OYUNUN GELİŞİMİ İÇİN HERKES MAİL ATSIN ARKADAŞLAR
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Allah'ı seversen bırakın su oyuna karşı umudunuzuAGRESIF yazdı: ↑04 Eyl 2021 12:48bu oyuna oyuncu yeni oyuncular kazandırmakta aynı şekildeEqualero yazdı: ↑04 Eyl 2021 12:38Bu oyuna bişey kazandırmak Beşiktaş'ın şampiyonlar ligini kazanmasi gibi bişey demek.DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
Oyun gidişatı ve mevcut sunucular ile ilgili bir proje tasarlamaya başladım, proje eski oyuncuları uyandırmak ve yeni oyuncular kazanmak için bir çalışma içerecek.
Başarılı olacağına kesinlikle inandığım bir proje olacak eğer ufak tefek konularda bana destek çıkacak arkadaşlar olursa eski oyuncuları ve ardından yeni oyuncuları kazanmamız mümkün olacak.![]()
Yeni nesil zaten pubg LoL ML veya fbs oyunları ile büyüyor İKV adı bilen yok ki eskiden oyun ortamlamlarinda bulunduğumda İKV oynuyorum dediğimde o ne diyorlardı.
Şahsen 30.000 TL Lik sisteminde İKV girdiğim zaman CPU ram vs kullanımı %1 oluyor PC bile utanıyor belki oyuna giriş yapınca ağa bu ne yaa
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
- FareAdam Düşmanı
İki kişi daha böyle proje ile çıkmıştı. Hatta biri oyunu yapıp videosunu bile paylaşmıştı. Codmaster mi ismi net hatirlayamadim. Sırra kadem bastılar.bari sen ümit verme !DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
Başarılı olacağına kesinlikle inandığım bir proje olacak eğer ufak tefek konularda bana destek çıkacak arkadaşlar olursa eski oyuncuları ve ardından yeni oyuncuları kazanmamız mümkün olacak.
- DoktorCetin
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonimparator
Planladığım üzerinde çalıştığım şeyde tam olarak bu fikirde, proje birine bağlı olmayacak biri tabirinle sırra kadem bassa bile kalanlar sürdürebilecek.YigidoSivasli yazdı: ↑05 Eyl 2021 09:35İki kişi daha böyle proje ile çıkmıştı. Hatta biri oyunu yapıp videosunu bile paylaşmıştı. Codmaster mi ismi net hatirlayamadim. Sırra kadem bastılar.bari sen ümit verme !DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
her sene böyle birileri çıkıyorYigidoSivasli yazdı: ↑05 Eyl 2021 09:35İki kişi daha böyle proje ile çıkmıştı. Hatta biri oyunu yapıp videosunu bile paylaşmıştı. Codmaster mi ismi net hatirlayamadim. Sırra kadem bastılar.bari sen ümit verme !DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
-
- FareAdam Düşmanı
Valla ben şahsım olarak daha inanmıyorum böyle şeylere.DoktorCetin yazdı: ↑05 Eyl 2021 11:58Planladığım üzerinde çalıştığım şeyde tam olarak bu fikirde, proje birine bağlı olmayacak biri tabirinle sırra kadem bassa bile kalanlar sürdürebilecek.YigidoSivasli yazdı: ↑05 Eyl 2021 09:35İki kişi daha böyle proje ile çıkmıştı. Hatta biri oyunu yapıp videosunu bile paylaşmıştı. Codmaster mi ismi net hatirlayamadim. Sırra kadem bastılar.bari sen ümit verme !DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
İçimizden biri çıkıpta şöyle bir oyun yaptım dese girsek oynasak eyvallah tamam. Sayısal tutsa oyunu satın alacam sa tutmuyor lanet olası
Şansın bol olsun hedefine ulaşman dileği ile...
-
- Salgın Koruyucusu
Biz istersek olur herkes atsın tüm sosyal hesaplardan takip edelim yazalım YouTube kanalına denk geldim onuda takip edelim https://www.youtube.com/channel/UCS3mKS ... IVhdh63InA
- aydineray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Harekat Timi
Sonra imzalar "Durduruldu" ile doluyorAGRESIF yazdı: ↑05 Eyl 2021 12:30her sene böyle birileri çıkıyorYigidoSivasli yazdı: ↑05 Eyl 2021 09:35İki kişi daha böyle proje ile çıkmıştı. Hatta biri oyunu yapıp videosunu bile paylaşmıştı. Codmaster mi ismi net hatirlayamadim. Sırra kadem bastılar.bari sen ümit verme !DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
Başarılı olacağına kesinlikle inandığım bir proje olacak eğer ufak tefek konularda bana destek çıkacak arkadaşlar olursa eski oyuncuları ve ardından yeni oyuncuları kazanmamız mümkün olacak.![]()
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)