Nerull röportajını izlediysen kapanmayacağını bilirsin. Bu oyun senelerdir kapanıyor ama bi kapanamadıEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 15:062022 olsun 2023 olsun sonunda kapanacak yani sayılı gün çabuk geçer nasıl olsa buna anlam veremeyip hala umutlanmak çok saçma geliyor bana herşeyin bir sonu vardır herşey zamanında güzeldi deyip geçmek en mantıklısıAGRESIF yazdı: ↑02 Eyl 2021 14:04oyun yakın zamanda kapanmayacakGösterEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 12:20Bu yazıyı kim hazırlamış merak ettim.
Açıkçası ilettiğin kişiler daha oyunun simgesini bile görmedi ama sen oyundaki bütün ayrıntılardan bashetmisin dikkate alınacağını sanmıyorum zaten türk Telekom dünyanın bütün evlerine hizmet verecek kadar zengin olsa asla İKV için bir adım atmaz.
Kesin olan tek şey oyunun yakında kapanacak olması...![]()
OYUNUN GELİŞİMİ İÇİN HERKES MAİL ATSIN ARKADAŞLAR
Re: OYUNUN GELİŞİMİ İÇİN HERKES MAİL ATSIN ARKADAŞLAR
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Elbette kapanacağını bizde biliyoruz. Şimdi senin dediğine göre varsayım yaparsak zaten acıkacağız neden yemek yiyoruz ? Yada gece zaten yatacağız neden sabah yatağımızı topluyoruz ? Birebir örnekler senin verdiğin cevap kadar saçma. O zaman yeni hiç bir şey çıkmasın zaten en sonunda kapanacak. Bizim amacımız zaten yeni bir güncelleme gelsin ikv eski zamanlarına dönsün değil birileri bu oyunun varlığını bilsin. Şuan ki durumu düzeltseler bile kafi olur , ki bunun üzerinde çalıştıklarını en yetkili ağız söyledi bizim söylediklerimiz anca bu durumun zamanına etki eder bunun da bilincinde olarak bu yazıları yazıyoruz. Amann neyse zaten forumda kapanacak boşuna yazdımEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 15:062022 olsun 2023 olsun sonunda kapanacak yani sayılı gün çabuk geçer nasıl olsa buna anlam veremeyip hala umutlanmak çok saçma geliyor bana herşeyin bir sonu vardır herşey zamanında güzeldi deyip geçmek en mantıklısıAGRESIF yazdı: ↑02 Eyl 2021 14:04oyun yakın zamanda kapanmayacakGösterEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 12:20Bu yazıyı kim hazırlamış merak ettim.
Açıkçası ilettiğin kişiler daha oyunun simgesini bile görmedi ama sen oyundaki bütün ayrıntılardan bashetmisin dikkate alınacağını sanmıyorum zaten türk Telekom dünyanın bütün evlerine hizmet verecek kadar zengin olsa asla İKV için bir adım atmaz.
-
- FareAdam Düşmanı
Şu foruma beğen butonu gelsin be artık.jrrtalkien yazdı: ↑03 Eyl 2021 07:53Elbette kapanacağını bizde biliyoruz. Şimdi senin dediğine göre varsayım yaparsak zaten acıkacağız neden yemek yiyoruz ? Yada gece zaten yatacağız neden sabah yatağımızı topluyoruz ? Birebir örnekler senin verdiğin cevap kadar saçma. O zaman yeni hiç bir şey çıkmasın zaten en sonunda kapanacak. Bizim amacımız zaten yeni bir güncelleme gelsin ikv eski zamanlarına dönsün değil birileri bu oyunun varlığını bilsin. Şuan ki durumu düzeltseler bile kafi olur , ki bunun üzerinde çalıştıklarını en yetkili ağız söyledi bizim söylediklerimiz anca bu durumun zamanına etki eder bunun da bilincinde olarak bu yazıları yazıyoruz. Amann neyse zaten forumda kapanacak boşuna yazdımEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 15:062022 olsun 2023 olsun sonunda kapanacak yani sayılı gün çabuk geçer nasıl olsa buna anlam veremeyip hala umutlanmak çok saçma geliyor bana herşeyin bir sonu vardır herşey zamanında güzeldi deyip geçmek en mantıklısıAGRESIF yazdı: ↑02 Eyl 2021 14:04oyun yakın zamanda kapanmayacakGösterEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 12:20Bu yazıyı kim hazırlamış merak ettim.
( alt yorum)
TT için:
Şirketten fazla ümidim olmasa da biz inat ile tuğla dizmeye devam edelim
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
jrrtalkien yazdı: ↑03 Eyl 2021 07:53Elbette kapanacağını bizde biliyoruz. Şimdi senin dediğine göre varsayım yaparsak zaten acıkacağız neden yemek yiyoruz ? Yada gece zaten yatacağız neden sabah yatağımızı topluyoruz ? Birebir örnekler senin verdiğin cevap kadar saçma. O zaman yeni hiç bir şey çıkmasın zaten en sonunda kapanacak. Bizim amacımız zaten yeni bir güncelleme gelsin ikv eski zamanlarına dönsün değil birileri bu oyunun varlığını bilsin. Şuan ki durumu düzeltseler bile kafi olur , ki bunun üzerinde çalıştıklarını en yetkili ağız söyledi bizim söylediklerimiz anca bu durumun zamanına etki eder bunun da bilincinde olarak bu yazıları yazıyoruz. Amann neyse zaten forumda kapanacak boşuna yazdımEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 15:062022 olsun 2023 olsun sonunda kapanacak yani sayılı gün çabuk geçer nasıl olsa buna anlam veremeyip hala umutlanmak çok saçma geliyor bana herşeyin bir sonu vardır herşey zamanında güzeldi deyip geçmek en mantıklısıAGRESIF yazdı: ↑02 Eyl 2021 14:04oyun yakın zamanda kapanmayacakGösterEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 12:20Bu yazıyı kim hazırlamış merak ettim.
Çalışma olduğunu çok bellli ne güzel kapanmayan Eminönü 23 gün sonra tekrar sardı piyasada bozuldu herşey eski haline geri döndü açılış dün yapıldı arkası gelir artık Nihat beyin sözüne de güle güle derim artık.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Equalero
- Labirent Rehberi
Ah ne kardeşim tuğla ile binalar seneler önce inşa ediliyordu sendeki umuttan bana da versinler ya 100 katlı binayı tuglami ile inşa ediyorlar yoksa Çelik ve güçlendirmiş beton ilemi ??YigidoSivasli yazdı: ↑03 Eyl 2021 08:30Şu foruma beğen butonu gelsin be artık.jrrtalkien yazdı: ↑03 Eyl 2021 07:53Elbette kapanacağını bizde biliyoruz. Şimdi senin dediğine göre varsayım yaparsak zaten acıkacağız neden yemek yiyoruz ? Yada gece zaten yatacağız neden sabah yatağımızı topluyoruz ? Birebir örnekler senin verdiğin cevap kadar saçma. O zaman yeni hiç bir şey çıkmasın zaten en sonunda kapanacak. Bizim amacımız zaten yeni bir güncelleme gelsin ikv eski zamanlarına dönsün değil birileri bu oyunun varlığını bilsin. Şuan ki durumu düzeltseler bile kafi olur , ki bunun üzerinde çalıştıklarını en yetkili ağız söyledi bizim söylediklerimiz anca bu durumun zamanına etki eder bunun da bilincinde olarak bu yazıları yazıyoruz. Amann neyse zaten forumda kapanacak boşuna yazdımEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 15:062022 olsun 2023 olsun sonunda kapanacak yani sayılı gün çabuk geçer nasıl olsa buna anlam veremeyip hala umutlanmak çok saçma geliyor bana herşeyin bir sonu vardır herşey zamanında güzeldi deyip geçmek en mantıklısıAGRESIF yazdı: ↑02 Eyl 2021 14:04oyun yakın zamanda kapanmayacakGösterEqualero yazdı: ↑02 Eyl 2021 12:20
Bu yazıyı kim hazırlamış merak ettim.
( alt yorum)
TT için:
Champion Class
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Aslında statik olarak hesaplarsan rijit hesaplamalarından sonra tuğla ile de örülür. Gelelim oyunun akıbetine ; bu oyunu öncesi gibi birşeylere sahip olmak için oynamıyoruz, akşam 2 saat gürültüden uzak arladaşlarımızla muhabbet için oynuyoruz. Bence sende bu tarzda düşünürsen faha fazla zevk alabilirsin.Equalero yazdı: ↑03 Eyl 2021 10:14Ah ne kardeşim tuğla ile binalar seneler önce inşa ediliyordu sendeki umuttan bana da versinler ya 100 katlı binayı tuglami ile inşa ediyorlar yoksa Çelik ve güçlendirmiş beton ilemi ??YigidoSivasli yazdı: ↑03 Eyl 2021 08:30Şu foruma beğen butonu gelsin be artık.jrrtalkien yazdı: ↑03 Eyl 2021 07:53Elbette kapanacağını bizde biliyoruz. Şimdi senin dediğine göre varsayım yaparsak zaten acıkacağız neden yemek yiyoruz ? Yada gece zaten yatacağız neden sabah yatağımızı topluyoruz ? Birebir örnekler senin verdiğin cevap kadar saçma. O zaman yeni hiç bir şey çıkmasın zaten en sonunda kapanacak. Bizim amacımız zaten yeni bir güncelleme gelsin ikv eski zamanlarına dönsün değil birileri bu oyunun varlığını bilsin. Şuan ki durumu düzeltseler bile kafi olur , ki bunun üzerinde çalıştıklarını en yetkili ağız söyledi bizim söylediklerimiz anca bu durumun zamanına etki eder bunun da bilincinde olarak bu yazıları yazıyoruz. Amann neyse zaten forumda kapanacak boşuna yazdım
( alt yorum)
TT için:
Türk Telekom, Nihat beye gerekli desteği sunarsa bunun üstünden geleceğine eminim. Hayırlısı.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Equalero
- Labirent Rehberi
İçimden geçenlerin aynısını söylemiş arkadaşta eskiden internet cafede oynardık o zamanlar için 25 masa olsa belki 20 si İKV oynardı güzeldi heyecanlıydı 39 levele kadar kasmak 39 level klan savaşları gözlük takmak bile farklı hissettirdi. Ah o eski günlerin heyecanıKraToSs yazdı: ↑03 Eyl 2021 22:46 arkadaşlar oyunun kapanıp kapanmaması önemli değil çünkü bundan beter oyun. Yeni oyuncu başlamıyor battı balık yan gider hesabı var. Şu forumun %99'undan eskiyimdir bırak oyunu şu hesabım bile 2010a ait 2009 hesaplarım ve mynet forum hesabımda vardı kabataslak sadece bu yeni forumu yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum. Sadece şunu diyebilirim ki oyun şu halde berbat. Ben bu oyunu oynarken internet cafede sanırım bi 13 kişi daha oynuyordu işte o 5,6 yıl devamlı oynayan oyuncuların hepsi oyunu gb gelince de (2011) bıraktı 14 ikv arkadaşı oyunu bıraktı iyiki de bıraktı şu kopya ile can çekişmeye değmezdi yoksa. Durum belli,sistem belli,gidişat belli.
Bol şans.
Benim için sığınak migrat dönemi de çok zevkliydi hatta Çemberlitaş geldi yine oyun heyecanlıydı ama ne zaman Çemberlitaş dan herkes üstünü fulledi tılsım vs geldi klan savaşları aktif olmaya başladı birde ne görelim herkes herkesin aynısı olmuş hiç bir fark yok oyun o gün bitti işte ondan sonra toparlayamadılar.
İKV bitme sebebi sabit bir oyun oynaşı ve metasi olması.
Herkesin canı aynı kudreti aynı hasarı vs herşeyi aynı fazla derinlere dalmaya gerek yok iste oyun bitti yani...
Champion Class
- DoktorCetin
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonimparator
Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
Oyun gidişatı ve mevcut sunucular ile ilgili bir proje tasarlamaya başladım, proje eski oyuncuları uyandırmak ve yeni oyuncular kazanmak için bir çalışma içerecek.
Yakında forumda detaylı bir şekilde açıklayacağım.
Başarılı olacağına kesinlikle inandığım bir proje olacak eğer ufak tefek konularda bana destek çıkacak arkadaşlar olursa eski oyuncuları ve ardından yeni oyuncuları kazanmamız mümkün olacak.
Oyun gidişatı ve mevcut sunucular ile ilgili bir proje tasarlamaya başladım, proje eski oyuncuları uyandırmak ve yeni oyuncular kazanmak için bir çalışma içerecek.
Başarılı olacağına kesinlikle inandığım bir proje olacak eğer ufak tefek konularda bana destek çıkacak arkadaşlar olursa eski oyuncuları ve ardından yeni oyuncuları kazanmamız mümkün olacak.
- Equalero
- Labirent Rehberi
Bu oyuna bişey kazandırmak Beşiktaş'ın şampiyonlar ligini kazanmasi gibi bişey demek.DoktorCetin yazdı: ↑04 Eyl 2021 10:35 Merhaba, yakın zamanda oyuna geri döndüm.
Champion Class