DEV NERULL Röportajı (19 Ağustos)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kadimhidra
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyunumuza Sahip Çıkalım !!!

Mesaj gönderen Kadimhidra »

Arkadaşlar oyunumuzu ayakta tutmaya çalışan NİHAT ÖZPAY (DEV NERULL) Röportaj ında söylediği gibi Türk Telekom a oyuncular tarafından oyunun gelişimi için mail atıldığını ve bu maillerin şirket içerisinde oyuna değer kattığını ve gelişme olacaksa bu sayede olacağını söyledi. Bize düşende Nihat abimize destek çıkmak ve çok yoğun bir şekilde Türk Telekom a bir şekilde yazı ulaştırmak. Bunuda tüm sunucularimizin lonca başkanlarımız tarafından sağlanması durumunda çok yoğun bir mail gönderme şansımız var kimse görmezden gelmesin .Ben üstüme düşeni yapıyorum ve tüm lonca üyelerim ile beraber mail atıyorum. İYİ OYUNLAR.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Oyunumuza Sahip Çıkalım !!!

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Ekşi sözlük üyeliği olan bir arkadaş başlık açıp örgütlenebilirse oradan da güzel kamuoyu oluşturulabilir.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kadimhidra
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyunumuza Sahip Çıkalım !!!

iletisim@turktelekom.com.tr BU MAİL ADRESİNDEN MAİL ATABİLİRSİNİZ ARKADAŞ.
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

İKV Destek Etkinliği

Mesaj gönderen dedee66 »

Arkadaşlar yakın zamanda Dev Nerull röportajı adlı bir başlık açmıştım ve Nerull'un aşağıda altını yaptığım gibi bir söylemi var.

Ben Türk Telekom'un sosyal medya hesaplarına baktığım da şuan en aktif ve en büyük sayfası Facebook ve paylaşımlara baktığımızda ise yorumlara cevap dahi veriyorlar yani yorumları okuyorlar. Eğer gerçekten bir topluluk oluşturup Türk Telekom Facebook sayfası üzerinden İKV'ne destek amaçlı bir yorum atma etkinliği olabilir mi? ve yüksek katılım olur mu? bunun için bu başlığı açmak istedim. Oyunda plusu olan arkadaşlar bunu klandan belirtip Forumda bir topluluk oluşturmaya çalışabiliriz.
dedee66 yazdı: 21 Ağu 2021 14:29 Ayrıca
Oyuncuların yoğun bir şekilde Sosyal medyadan yada direk Türk Telekom'a oyunun geliştirilmesi için yazdıklarını bunun şirket içerisinde oyuna değer kattığını bir geliştirme olacaksa bu oyuncuların destekleri sayesinde olacağını söyledi.

Bir gün toplanalım Türk Telekom sosyal medya hesabına İKV'nin geliştirilmesi için yorum yapalım. Bunu gerçekten yapmalıyız.
Kadimhidra
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: İKV Destek Etkinliği

dedee66 yazdı: 23 Ağu 2021 19:17 Arkadaşlar yakın zamanda Dev Nerull röportajı adlı bir başlık açmıştım ve Nerull'un aşağıda altını yaptığım gibi bir söylemi var.

Ben Türk Telekom'un sosyal medya hesaplarına baktığım da şuan en aktif ve en büyük sayfası Facebook ve paylaşımlara baktığımızda ise yorumlara cevap dahi veriyorlar yani yorumları okuyorlar. Eğer gerçekten bir topluluk oluşturup Türk Telekom Facebook sayfası üzerinden İKV'ne destek amaçlı bir yorum atma etkinliği olabilir mi? ve yüksek katılım olur mu? bunun için bu başlığı açmak istedim. Oyunda plusu olan arkadaşlar bunu klandan belirtip Forumda bir topluluk oluşturmaya çalışabiliriz.
Oyuncuların yoğun bir şekilde Sosyal medyadan yada direk Türk Telekom'a oyunun geliştirilmesi için yazdıklarını bunun şirket içerisinde oyuna değer kattığını bir geliştirme olacaksa bu oyuncuların destekleri sayesinde olacağını söyledi.

Bir gün toplanalım Türk Telekom sosyal medya hesabına İKV'nin geliştirilmesi için yorum yapalım. Bunu gerçekten yapmalıyız.
Kanka ben çevremde 10 kişiye kadar mail attırdım ve bu şekilde yayılması için başka oynayan arkadaşlara göndermelerini istedim
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: DEV NERULL Röportajı (19 Ağustos)

Mesaj gönderen theanstar »

Bir umut bişeyler olabilir düşüncesiyle bende mailimi atıyorum. :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Ben de az önce bir umut ile mail attım. Umarım taleplerimiz ciddiye alınır ve bir şeyler yapılır.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
caglayansezen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: T L O O

Mesaj gönderen caglayansezen »

Kadimhidra yazdı: 23 Ağu 2021 21:43
dedee66 yazdı: 23 Ağu 2021 19:17 Arkadaşlar yakın zamanda Dev Nerull röportajı adlı bir başlık açmıştım ve Nerull'un aşağıda altını yaptığım gibi bir söylemi var.

Kanka ben çevremde 10 kişiye kadar mail attırdım ve bu şekilde yayılması için başka oynayan arkadaşlara göndermelerini istedim
Dostum attığın mesajı buraya da bırakır mısın aynı mesaj daha dikkat çekici olabilir.
Kadimhidra
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

caglayansezen yazdı: 24 Ağu 2021 00:21
Kadimhidra yazdı: 23 Ağu 2021 21:43

Dostum attığın mesajı buraya da bırakır mısın aynı mesaj daha dikkat çekici olabilir.
Türk Telekom a attığım mı kanka
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

CaptainAtx-Nerull'un katıldığı yayından;
  • Oyun da ki mevcut sorunları çözmek için görüşmeler olduğu ama mevcut alt yapı ile bu saatten sonra yeni bir "genişleme paketini" gelmesinin zor olacağını . Olursa İKV'nin devamı halinde yeni bir alt yapı ile olabileceğini söyledi.
  • Türk Telekom yetkililerinin oyunu bilmediği için oyunun kapatılma noktasına geldiği hatta bir ara 2 gün kapatıldığı ama Nerull oyunu açık tutmayı başardığını söyledi.
  • Ve oyunun değerlendirmesi için telif haklarının devredilmesi düşünülmüyormuş. Telif hakları olduğu için dışarıdan destek sunulmuyor. Ama belki telif haklarının fonlama üzerinden devredilebileceğini söyledi.
Yani oyu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön