DEV NERULL Röportajı (19 Ağustos)
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: DEV NERULL Röportajı (19 Ağustos)
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Kopya yüzünden alışveriş yapmaya korkuyorum ve oyunu amaçsız bir şekilde oynamaktansa şuan pasif vaziyette bekliyorum. Hatalar fixlenirse ki sanmıyorum gönül rahatlığıyla farm yapıp alışverişler ile oyuna dönmeyi düşünüyorum. Şuan yapacağım farmın kasada şişkinlik yaratmaktan öteye gitmeyeceği aşikar.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Artık her ay açılan bu konulara atacağım iletimi buldum.
NİHAT ÖZPAY ÖNCE PARASINI YEDİĞİ OYUNCULARI İYİ DİNLEMEYİ BİLMESİ GEREKİYOR ADAM OYUNCULARI HİÇE SAYIYOR İYİ BİR YÖNETİCİ Mİ BENCE HAYIR
Bu gece rahat uyuyacağım.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
İkisinede teşekkürler bu video için.
Nerull pek ortalarda gözükmüyor ama bir şeyler için uğraşıyormuş meğer. Teşekkürler Nerull.
Nerull pek ortalarda gözükmüyor ama bir şeyler için uğraşıyormuş meğer. Teşekkürler Nerull.
-
- Salgın Koruyucusu
Öyle birşey mümkünse yeni bir başlık açılıp tüm sunucuların lonca başkanları üyeler ile konuşup türk telekoma mail atılabilir
AGRESIF yazdı: ↑21 Ağu 2021 20:13bunu yapalım nereden ne yapmamız gerekiyorsa onu araştırmak lazım nerelere ulaşacağız eposta sosyal medya hesabı vs. forumda örgütlenip geliştirilmesi yönünde yorum yapalım.dedee66 yazdı: ↑21 Ağu 2021 14:29 Ayrıca
Oyuncuların yoğun bir şekilde Sosyal medyadan yada direk Türk Telekom'a oyunun geliştirilmesi için yazdıklarını bunun şirket içerisinde oyuna değer kattığını bir geliştirme olacaksa bu oyuncuların destekleri sayesinde olacağını söyledi.
Bir gün toplanalım Türk Telekom sosyal medya hesabına İKV'nin geliştirilmesi için yorum yapalım. Bunu gerçekten yapmalıyız.
- aydineray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Harekat Timi
Bu nasıl bir üsluptur? Öncelikle "parasını yediği" kısmında, bunu nereden biliyorsun ki rahatça bu şekilde söyleyebiliyorsun? Biraz insan olalım ve sinirlerimize hakim olalım.
Benim şahsi düşüncem; Nihat Bey elinden geldiğince "unutulmuş" bu projeye katkı sağlamaya çalışıyor. Kurumsal bir şirkette spesifik ve "önem verilmeyen" bir projeye dikkat çekmeye çalışmak oldukça zor. Bu sebeple kendisini çok iyi anladığımı düşünüyorum. Umarım bir gün bu puslu hava geçer ve düzelir...
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
oyuna para yatıran sabah aksam boss kesen loncalar bir zahmet toplanıp mail atın 20 kez atmışımdır zaten oynamıyorum oyunu benden bu kadar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.