Merhaba Leqendary;
Eline emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş. Konu hakkında destek talebin olur ise seve seve yardımcı olabiliriz .
Kolay gelsin.
"Karaköy Hakkında" Projesi
Re: "Karaköy Hakkında" Projesi
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Leqendary yazdı: ↑05 Ağu 2021 00:31 Merhaba,
Bu projeyle Karaköy Bölgesinde ilk defa oynamaya başlayan arkadaşlarıma yardımcı olabileceğimi ve oyunda karşılaşacakları durumlar konusunda fikir oluşturacağımı düşünüyorum.
Amacım, uzun yıllardır İstanbul Kıyamet Vakti’ni oynayan bir arkadaşınız olarak oyunda edindiğim tamamen ‘kişisel’ bilgi ve görüşlerimi, özellikle yeni başlayan arkadaşların Karaköy bölgesine adaptasyonunu hızlandırmaya yardımcı olmaktır.
Dosyada kesinlik belirten her şey (örneğin 2. Sayfadaki zincir görev listesi) tarafımca denenmiştir. Buna rağmen, size göre hatalı bulduğunuz veya “daha iyisi ‘bu’ olabilir” diye düşündüğünüz görüşlerinizi dosya içerisinde en altta belirteceğim Discord iletişim adresimden benimle paylaşabilirsiniz.
Kimine göre önemsiz olarak gözükebilecek bu proje, tanıştığım ve oyuna yeni başlayan birçok insana fayda sağlamıştır. Görüşünüzü belirtirken lütfen bunu bilin.
Son olarak, dosyanın kontrolünü sağlayarak bu konuyu açmamda bana yardımcı olan Volfied’e teşekkürlerimi sunarım.
Metin ve görseller tarafıma aittir; hiçbir şekilde karalama ve kâr amacı gütmeksizin tamamen gönüllülük esas alınarak amatörce hazırlanmıştır. İsteyen, dilediği gibi paylaşabilir.
Link:
https://drive.google.com/file/d/1RwLWPM ... sp=sharing
Güzel bir çalışma tebrik ederim
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Equalero yazdı: ↑05 Ağu 2021 20:03 Ben yıllardır karaköydeyim aktif hiçde yeni başlayan görmedim bu oyuna öyle deyip yan çarının yan çarı çıkıyor ya boss kaçırmak için ya klan savaşında farklı yollarda kullanmak için yada sarmayı beklemek için kasılır bu oyunda çar başka ne amacı varmış anlamadım hem hangi oyuncu yeni başlayıp bu oyunda bir yere gelebilir ki mantıken yeni başladım oyuna ancak sürekli para harcayarak diğer oyuncular gibi olabilirim iş o vakite gelmeden bırakır atarimle süper mario oynarım daha iyi en azından tv hd görüntü kalitesi daha iyi hem de kendini yönetici sanan hiç birşey bilmeyen bir veya kaç kişi yok ....
Seni çok iyi anlıyorum. Bu oyun 39'un bittiği gün yeni oyuncu sirkülasyonunu kaybetti. Çünkü sistem ne eğlenmeye ne de gelişmeye izin vermedi. Yüzlerce kez değişen yetenek sistemi, bir oyuncu tarafından oyunun bütün aşamaları tamamlandığında (lvl kasma, item dizmeden sonra) yapılan savaşma sisteminin tek düze hale gelmesi, bazı eski kombinasyonların yok edilmesi artık eski keyfi yok etmişti.
Ama..
Bunların hiçbirinin bu arkadaşın ortaya koyduğu işe ve emeğe negatif yönlendirilecek tarafı yok. Evet yeni oyuncu yok ama Karaköy gelmeden önce bırakıp şimdi tekrardan başlayan insanlar var, ben gibi. Her ne kadar basit bilgiler bile olsa, yeni bölge hakkında buradan teorik bilgiyi alması kişinin işini kolaylaştırır. Belki bu iş, arkadaşa motivasyon olacak ve herkese yarayacak daha işlevsel bilgiler hazırlayacaktır ileride, bilemeyiz. O yüzden haklı nedenlerle bile olsa buraya negatif enerji bırakmanı doğru bulmuyorum.
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: The Rite of Spring
ApolloBrown yazdı: ↑07 Ağu 2021 13:05Equalero yazdı: ↑05 Ağu 2021 20:03 Ben yıllardır karaköydeyim aktif hiçde yeni başlayan görmedim bu oyuna öyle deyip yan çarının yan çarı çıkıyor ya boss kaçırmak için ya klan savaşında farklı yollarda kullanmak için yada sarmayı beklemek için kasılır bu oyunda çar başka ne amacı varmış anlamadım hem hangi oyuncu yeni başlayıp bu oyunda bir yere gelebilir ki mantıken yeni başladım oyuna ancak sürekli para harcayarak diğer oyuncular gibi olabilirim iş o vakite gelmeden bırakır atarimle süper mario oynarım daha iyi en azından tv hd görüntü kalitesi daha iyi hem de kendini yönetici sanan hiç birşey bilmeyen bir veya kaç kişi yok ....
Seni çok iyi anlıyorum. Bu oyun 39'un bittiği gün yeni oyuncu sirkülasyonunu kaybetti. Çünkü sistem ne eğlenmeye ne de gelişmeye izin vermedi. Yüzlerce kez değişen yetenek sistemi, bir oyuncu tarafından oyunun bütün aşamaları tamamlandığında (lvl kasma, item dizmeden sonra) yapılan savaşma sisteminin tek düze hale gelmesi, bazı eski kombinasyonların yok edilmesi artık eski keyfi yok etmişti.
Ama..
Bunların hiçbirinin bu arkadaşın ortaya koyduğu işe ve emeğe negatif yönlendirilecek tarafı yok. Evet yeni oyuncu yok ama Karaköy gelmeden önce bırakıp şimdi tekrardan başlayan insanlar var, ben gibi. Her ne kadar basit bilgiler bile olsa, yeni bölge hakkında buradan teorik bilgiyi alması kişinin işini kolaylaştırır. Belki bu iş, arkadaşa motivasyon olacak ve herkese yarayacak daha işlevsel bilgiler hazırlayacaktır ileride, bilemeyiz. O yüzden haklı nedenlerle bile olsa buraya negatif enerji bırakmanı doğru bulmuyorum.
Her ikinize de çok teşekkür ederim.
Sayın yöneticim,
İlginiz için teşekkür ederim, şu an bu konuda aklıma bir şey gelmiyor. Eklemeye değer gördüğüm bilgiler edindikçe veya hatalar bulundukça dosyayı güncelleyeceğimi belirtmiştim.
Bir yandan da benim başlattığım fakat herkesin fikir belirterek geliştireceği bir dosya olmasını istiyorum. Discord üzerinden, oyun içerisinden veya burada cevap yazarak hatalarımı söyleyen/'bak şunu da ekle bu da güzel olur' diye yardımcı olan dostlarımın sayısı az değil ve benimle paylaştıkları mantıklı olan her şey dosyanın içerisine eklendi/çıkarıldı.
Diğer bir yandan, bu oyuna hikayesi ile birlikte bir değer veren insanların sayısı hayli fazla. Daha ben bu konuyu açtığım ilk gün "oyun ile alakalı bu kadar uzun ve yeni bir yazı okumak beni tekrar heyecanlandırdı." şeklinde yorum yapan arkadaşlarım oldular.
Bu yüzden, oyun camiasında doğru bilginin kaynağı yönetim ekibi olarak bu projeye eklemek istediğiniz -mesela ilgimizi çekecek- şeyler varsa hepimiz dört gözle bekliyoruz.
Saygılarımla...
diminished - chillharmonic - eismoll
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Solo Turk
Elinize sağlık.
Bazı yerlerde çeşit çeşit fikir ekleyebilirsiniz. Örneğin; büyücü tılsımlarından meteorit 3 mavi tılsımını boss keserken takıyorum. Fanatik keserken medi13 ve medi23 tılsımı daha faydalıdır. Tabi benim hasarım tam olduğu için en fazla 3 vuruş yediğinden ötürü böyle kullanıyorum. Savaşta ve birebir karşılaşmalar içinde kendi taktikleriniz eklenebilir.
İyi forumlar.
Bazı yerlerde çeşit çeşit fikir ekleyebilirsiniz. Örneğin; büyücü tılsımlarından meteorit 3 mavi tılsımını boss keserken takıyorum. Fanatik keserken medi13 ve medi23 tılsımı daha faydalıdır. Tabi benim hasarım tam olduğu için en fazla 3 vuruş yediğinden ötürü böyle kullanıyorum. Savaşta ve birebir karşılaşmalar içinde kendi taktikleriniz eklenebilir.
İyi forumlar.
AnkarasızNamık
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: The Rite of Spring
Söyledikleriniz aklıma gelmişti fakat şu an için öncelikli hedef kitle Karaköy bölgesine yeni başlamış oyuncular olduğu için ve amaç en pratik en hızlı yoldan insanların Karaköy bölgesine adaptasyonunu sağlamak olduğu için eklemedim.Erronblack yazdı: ↑07 Ağu 2021 19:42 Elinize sağlık.
İyi forumlar.
Bu süreçten sonra yetenek ve tılsım konularında çeşitli kombinasyonları herkes kendisi keşfedebilir, derdim sadece fikir oluşturmaktı. Harika fikirleriniz için teşekkür ederim.
diminished - chillharmonic - eismoll
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Şayet oyuna yeni başlayan birisi var diyelim öyle birşey imkansız yeni başlayacak bir nesilin tarzında bir oyun değil çünkü 2021 yılında kim 1 boyutlu oyun oynamak ister ki 5 sene önce çıkmış android oyunlar bile daha gerçekci kalitede vs Örnekten yola çıkalım biri oyuna başlasa yine mümkün değil diyorum kendi oyun içersindeki görevleri maceraları vs öğrenmesi araştırması oyunda dolaşarak bulmasımı daha zevkli olacak yoksa google açıp görev listesine zincirli görevlere veya senin dosyana bakarak herşeyi ezbere yapmasımı daha zevkli olacak yani forumda bile görevler hakkında resmi bir konu olması mantıksız geliyor bana yeni bir karakter açıyorsun alt sekmedi oyunun formudanki görev listesine bakarak kasmak ....
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Solo Turk
Kıyamet günlüklerinde 1.5 ayda 18 sayfa kasan biri için fazla iddialı sözleriniz var. Videolu görev listesi varken kendiniz yaparken ki halini tek gönderi olarak paylaşmak vs savaş alışveriş postları kasmak bu dediklerinizle çelişmiyor mu? 5 defa bu konuya yazıyorsunuz. Konuyu beğenmediyseniz bir defa söyleyin geçin. Yaptığınız saf kötülük.Equalero yazdı: ↑08 Ağu 2021 10:25 Şayet oyuna yeni başlayan birisi var diyelim öyle birşey imkansız yeni başlayacak bir nesilin tarzında bir oyun değil çünkü 2021 yılında kim 1 boyutlu oyun oynamak ister ki 5 sene önce çıkmış android oyunlar bile daha gerçekci kalitede vs Örnekten yola çıkalım biri oyuna başlasa yine mümkün değil diyorum kendi oyun içersindeki görevleri maceraları vs öğrenmesi araştırması oyunda dolaşarak bulmasımı daha zevkli olacak yoksa google açıp görev listesine zincirli görevlere veya senin dosyana bakarak herşeyi ezbere yapmasımı daha zevkli olacak yani forumda bile görevler hakkında resmi bir konu olması mantıksız geliyor bana yeni bir karakter açıyorsun alt sekmedi oyunun formudanki görev listesine bakarak kasmak ....![]()
AnkarasızNamık
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Discord: tolgaalbayrak
İstanbul Kıyamet Vakti geniş ve çok değerli bir topluluğa hitap etmektedir.
Bunun en güzel örneği oyuncular tarafından keşfedilen, hazırlanan çalışmalarla (wiki) kanıtlanmıştır. Emeğine sağlık.
Bunun en güzel örneği oyuncular tarafından keşfedilen, hazırlanan çalışmalarla (wiki) kanıtlanmıştır. Emeğine sağlık.

- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Erronblack yazdı: ↑08 Ağu 2021 12:43Kıyamet günlüklerinde 1.5 ayda 18 sayfa kasan biri için fazla iddialı sözleriniz var. Videolu görev listesi varken kendiniz yaparken ki halini tek gönderi olarak paylaşmak vs savaş alışveriş postları kasmak bu dediklerinizle çelişmiyor mu? 5 defa bu konuya yazıyorsunuz. Konuyu beğenmediyseniz bir defa söyleyin geçin. Yaptığınız saf kötülük.Equalero yazdı: ↑08 Ağu 2021 10:25 Şayet oyuna yeni başlayan birisi var diyelim öyle birşey imkansız yeni başlayacak bir nesilin tarzında bir oyun değil çünkü 2021 yılında kim 1 boyutlu oyun oynamak ister ki 5 sene önce çıkmış android oyunlar bile daha gerçekci kalitede vs Örnekten yola çıkalım biri oyuna başlasa yine mümkün değil diyorum kendi oyun içersindeki görevleri maceraları vs öğrenmesi araştırması oyunda dolaşarak bulmasımı daha zevkli olacak yoksa google açıp görev listesine zincirli görevlere veya senin dosyana bakarak herşeyi ezbere yapmasımı daha zevkli olacak yani forumda bile görevler hakkında resmi bir konu olması mantıksız geliyor bana yeni bir karakter açıyorsun alt sekmedi oyunun formudanki görev listesine bakarak kasmak ....![]()
Şahsi fikrimi belirttim çok gereksiz ve boş bir proje kimsenin işe yaracağınıda sanmıyorum sanki oyuna yeni bir bölge geldi ve bilmediğimiz şeyler varcasına takılmasından bahsettim o kadar alıştık ki karaköy bölgesine örneğin normal birine sorsan bile halley set kaç koni istiyor 72 veya cilveli set kaç antemis 72 öyle ezberlenmiş bir oyundan bahsediyoruz.
Ayırıca konu dışında bir olayı katmışşın araya post ile alakalı kayıt olma tarihime bakarsan 2012 9 yıla o kadar forumda aktif ve konulara dahil olmuşum bunu çok görüyorsanız birşey diyemem
Champion Class