"Karaköy Hakkında" Projesi
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: "Karaköy Hakkında" Projesi
Ben yıllardır karaköydeyim aktif hiçde yeni başlayan görmedim bu oyuna öyle deyip yan çarının yan çarı çıkıyor ya boss kaçırmak için ya klan savaşında farklı yollarda kullanmak için yada sarmayı beklemek için kasılır bu oyunda çar başka ne amacı varmış anlamadım hem hangi oyuncu yeni başlayıp bu oyunda bir yere gelebilir ki mantıken yeni başladım oyuna ancak sürekli para harcayarak diğer oyuncular gibi olabilirim iş o vakite gelmeden bırakır atarimle süper mario oynarım daha iyi en azından tv hd görüntü kalitesi daha iyi hem de kendini yönetici sanan hiç birşey bilmeyen bir veya kaç kişi yok ....
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: The Rite of Spring
Equalero yazdı: ↑05 Ağu 2021 20:03 Ben yıllardır karaköydeyim aktif hiçde yeni başlayan görmedim bu oyuna öyle deyip yan çarının yan çarı çıkıyor ya boss kaçırmak için ya klan savaşında farklı yollarda kullanmak için yada sarmayı beklemek için kasılır bu oyunda çar başka ne amacı varmış anlamadım hem hangi oyuncu yeni başlayıp bu oyunda bir yere gelebilir ki mantıken yeni başladım oyuna ancak sürekli para harcayarak diğer oyuncular gibi olabilirim iş o vakite gelmeden bırakır atarimle süper mario oynarım daha iyi en azından tv hd görüntü kalitesi daha iyi hem de kendini yönetici sanan hiç birşey bilmeyen bir veya kaç kişi yok ....
En başta da söylediğim gibi... Siz denk gelmemişsiniz.
Bu konunun amacı, oyunun geldiği durumu tartışmak veya yönetim ekibini kötülemek değil. Ben de oyuncu sayısındaki azalmadan dolayı sitem ediyorum fakat yerinin burası olduğunu düşünmüyorum. Sizden ricam, lütfen böyle şeyler yazarak konuyu amacı dışarısına taşımayın. Eğer ki çalışmayı beğenmiyorsanız bunu kendinize saklayın fakat yapıcı bir eleştiriniz varsa mutlaka duymak isterim.
Bu tür cevapların devamı halinde yönetim ekibinden konuyu kapatmalarını rica ediyorum, napalım...
diminished - chillharmonic - eismoll
Elinize sağlık güzel bir rehber olmuş lakin düzeltme yapmak istiyorum. Çevremdekiler dahil bir çok kişinin yanlış bildiği üç adet hol görevi var. 'Kırmızı Madalyonlu Adam' , 'Gizitli Hain ' ve 'Baş sağlığı'. Bu üç görev sanılanın aksine zincir görev değildir.
Size göre hatalı bulduğunuz kısımları uyarın dediğiniz için söyleme gereği duydum.
Keyifli forumlar dilerim.
Size göre hatalı bulduğunuz kısımları uyarın dediğiniz için söyleme gereği duydum.
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
Kontrol ettim ve evet siz haklısınız. Fayda sağladığınız için ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bir kaç küçük hata daha bulan arkadaşlarım oldu, bir süre sonra en doğru şekliyle linki güncelleyeceğim sanırım.mikrocip yazdı: ↑06 Ağu 2021 00:40 Elinize sağlık güzel bir rehber olmuş lakin düzeltme yapmak istiyorum. Çevremdekiler dahil bir çok kişinin yanlış bildiği üç adet hol görevi var. 'Kırmızı Madalyonlu Adam' , 'Gizitli Hain ' ve 'Baş sağlığı'. Bu üç görev sanılanın aksine zincir görev değildir.
Gerçekten büyük emek harcanmış bir çalışma. Ellerine sağlık, tebrik ederim kardeşim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Eline sağlık dostum,karaköy görev listesini bile 3 yılda yayınlandı yönetim 
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
İkinize de çok teşekkür ederim.
Bu arada bugünden itibaren, dosyada keşfedilen hatalar ve yeni eklenebilecek olan fikirler neticesinde dosya linkini sürekli güncelleyeceğim. Şu an güncelledim bile.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Çok gereksiz bir proje tamamen zaman kaybı taktir edersiniz ki bende dahil olmak üzere çoğu oyuncu oyundaki herşeyi gözü kapalı ezbere biliyor oyun yıllardır aynı zaten değişen birşey yok ki yardım paneli açılsın veya kurulsun ...
Champion Class
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
Bu konuya birbirinden bağımsız olarak üç tane yanıt vermeniz bir art niyetiniz olduğunu düşündürdü.
Bu durumu sana biraz daha açıklamak istiyorum:
Daha bugün, Beyaz Köşk sunucusunda 56 seviye bir şifacı arkadaşın Büyük Büyücü görevine yardımcı oldum. Bahsettiğim arkadaş en basitinden, nerede büyü bozulacak, direnç-çember ne zaman kullanılacak bilmiyordu.
"Oyunu şu zamandır oynuyorum, yeni başlayan kimse yok." gibi fikirlerinizin bir desteği olmadığını belirtmek isterim!
Yani, ben daha bugün bahsettiğim şifacı arkadaşla karşılaşmışsam ya yalan söylüyorumdur -ki bu ağır bir itham olur- . Okuduğunuzu anlamadan fikrinizi belirtmeyin.
Konuyu tartışmaya sürüklediğim için özür dilerim, gerekliyse konu kapatılabilir...
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi