Neyse adama sorayım dedim, hakikaten bir şeyini mi çalmışım diye
Özelinden yazdım, son derece medeni bir şekilde derdini sordum. Hiçbir özel mesajıma yanıt vermedi. Neyse yanına gittim dayanamayıp, oradan sordum. Bu sefer genele konuştuğu için daha rahat bir şekilde hakaretlerini sürdürdü. Bana bir tek açıklama yapmadı ve ismimi kirletmeye devam etti.
Ardından bir arkadaşı sanıyorum, konuşmaya müdahil olup bana hakaretler yağdırdı ve birkaç gün önce Eminönü'nde afk kaldığım için kopyacı olduğumu ve beni şikayet ettiğini söyledi. Bu kişiyle de son derece medeni bir şekilde selamlaşıp derdini anlatmasını istedim.
Ancak bu adımı bile bilmeyen kişinin de tek yaptığı bana hakaret etmek ve adımı kirletmekti. Bu insanlara hiçbir şey yapmadığım gibi, kopyacı veya hırsız da değildim. Onlarla iletişim kuramayacağımı görünce bir miktar sinirlendim. Ancak yine de yazışmalarımda kendimi dizginledim.
Adımı görüp gruptan atılmamı talep eden, beni afk görüp şikayet eden ve en ufak kıvılcımda aile fertlerime küfreden bu insanların nefreti nereden geliyor?
Eskiden, tartıştığım insanla bile sıcak bir merhabalaşma sonrası güzelce sohbet edebilirdik. O insanların çoğunun çoluk çocuğa karışan olgun kimseler olduğunu ümit ediyorum. Peki bu olgunlaşmamış toksik kitle nasıl oluştu?
Sadece münferit bir olaya bakıp yazmıyorum bunları tabii ki, oyunda birkaç dakika vakit geçirip genel yazı kanallarını okumak, bu çirkin ortamı görmek için yeter de artar.
Uzakta bir yerde hala iyi ve güzel kalabilenlere iyi günler dilerim.