Drop oranları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hakanddmd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Drop oranları

Mesaj gönderen hakanddmd »

Sayın ikv yöneticileri gmleri kim varsa ilgilenen onlara sesleniyorum bu zamana kadar 60 veya 70 kez gbz kesmeme rağmen bir tane bile ayakkabı atmıyor çantayı bile zorla alıyoruz şu drop oranları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum acaba artık güncelleme 5 sene sonra falan diye mi düşük nedir bu çektiğimiz rezillik ya
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Drop oranları

Mesaj gönderen Equalero »

Büyücü Sınıfı ise zor olabilir gayet normal.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

hakanddmd yazdı: 04 Tem 2021 11:57 Sayın ikv yöneticileri gmleri kim varsa ilgilenen onlara sesleniyorum bu zamana kadar 60 veya 70 kez gbz kesmeme rağmen bir tane bile ayakkabı atmıyor çantayı bile zorla alıyoruz şu drop oranları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum acaba artık güncelleme 5 sene sonra falan diye mi düşük nedir bu çektiğimiz rezillik ya
Benim taktiği uygula bir süre o karakter ile oyuna girme (1 hafta kadar) , gbz amca dan bir kaç kesimden ayakkabı alacağına inanıyorum.
===Tesadüfler her zaman tesadüf değildir ===
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Catalyst

Mesaj gönderen Catalyze »

Boss kesiminden önce 3 kere içinden 3 dışından çükübik dediğin zaman net paket atacak
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

YigidoSivasli yazdı: 04 Tem 2021 15:11
hakanddmd yazdı: 04 Tem 2021 11:57 Sayın ikv yöneticileri gmleri kim varsa ilgilenen onlara sesleniyorum bu zamana kadar 60 veya 70 kez gbz kesmeme rağmen bir tane bile ayakkabı atmıyor çantayı bile zorla alıyoruz şu drop oranları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum acaba artık güncelleme 5 sene sonra falan diye mi düşük nedir bu çektiğimiz rezillik ya
Benim taktiği uygula bir süre o karakter ile oyuna girme (1 hafta kadar) , gbz amca dan bir kaç kesimden ayakkabı alacağına inanıyorum.
===Tesadüfler her zaman tesadüf değildir ===
Bu doğru olabilir bazen uzun süre girmediğimiz karakterlere birşey kesince poşet atabiliyor .
Champion Class

Conquest123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Bu drop oranları ne böyle?

Mesaj gönderen Conquest123 »

Arkadaşlar 4 saattir holdeyim sürekli yeşim taşı monazit meteorit çekiyorum üstüne örümcek akrep kesiyorum geze geze 1 tane ne saf maden ne peptit aldım bune böyle ya?
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Sen KoPGeL olabilirmisin :) sabah çok isyan ediyordu gbz keserken
Resim
Resim
hakanddmd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hakanddmd »

Bu başlığı açtıktan sonra 3. Gbz kesiminde halley ayakkabı aldım sonunda bu arada Kopgel değil Deadshot karakterin
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

hakanddmd yazdı: 05 Tem 2021 10:02 Bu başlığı açtıktan sonra 3. Gbz kesiminde halley ayakkabı aldım sonunda bu arada Kopgel değil Deadshot karakterin
Torpil var heralde :grinning:
Champion Class

Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

hakanddmd yazdı: 05 Tem 2021 10:02 Bu başlığı açtıktan sonra 3. Gbz kesiminde halley ayakkabı aldım sonunda bu arada Kopgel değil Deadshot karakterin
Sende köşkte sin demi müdür ':)
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön