Drop oranları
Drop oranları
Sayın ikv yöneticileri gmleri kim varsa ilgilenen onlara sesleniyorum bu zamana kadar 60 veya 70 kez gbz kesmeme rağmen bir tane bile ayakkabı atmıyor çantayı bile zorla alıyoruz şu drop oranları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum acaba artık güncelleme 5 sene sonra falan diye mi düşük nedir bu çektiğimiz rezillik ya
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Drop oranları
Büyücü Sınıfı ise zor olabilir gayet normal.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
- FareAdam Düşmanı
Benim taktiği uygula bir süre o karakter ile oyuna girme (1 hafta kadar) , gbz amca dan bir kaç kesimden ayakkabı alacağına inanıyorum.hakanddmd yazdı: ↑04 Tem 2021 11:57 Sayın ikv yöneticileri gmleri kim varsa ilgilenen onlara sesleniyorum bu zamana kadar 60 veya 70 kez gbz kesmeme rağmen bir tane bile ayakkabı atmıyor çantayı bile zorla alıyoruz şu drop oranları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum acaba artık güncelleme 5 sene sonra falan diye mi düşük nedir bu çektiğimiz rezillik ya
===Tesadüfler her zaman tesadüf değildir ===
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Catalyst
Boss kesiminden önce 3 kere içinden 3 dışından çükübik dediğin zaman net paket atacak
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- Equalero
- Labirent Rehberi
Bu doğru olabilir bazen uzun süre girmediğimiz karakterlere birşey kesince poşet atabiliyor .YigidoSivasli yazdı: ↑04 Tem 2021 15:11Benim taktiği uygula bir süre o karakter ile oyuna girme (1 hafta kadar) , gbz amca dan bir kaç kesimden ayakkabı alacağına inanıyorum.hakanddmd yazdı: ↑04 Tem 2021 11:57 Sayın ikv yöneticileri gmleri kim varsa ilgilenen onlara sesleniyorum bu zamana kadar 60 veya 70 kez gbz kesmeme rağmen bir tane bile ayakkabı atmıyor çantayı bile zorla alıyoruz şu drop oranları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum acaba artık güncelleme 5 sene sonra falan diye mi düşük nedir bu çektiğimiz rezillik ya
===Tesadüfler her zaman tesadüf değildir ===
Champion Class
-
- Acemi Savaşçı
Bu drop oranları ne böyle?
Arkadaşlar 4 saattir holdeyim sürekli yeşim taşı monazit meteorit çekiyorum üstüne örümcek akrep kesiyorum geze geze 1 tane ne saf maden ne peptit aldım bune böyle ya?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Sen KoPGeL olabilirmisinhakanddmd yazdı: ↑04 Tem 2021 11:57 Sayın ikv yöneticileri gmleri kim varsa ilgilenen onlara sesleniyorum bu zamana kadar 60 veya 70 kez gbz kesmeme rağmen bir tane bile ayakkabı atmıyor çantayı bile zorla alıyoruz şu drop oranları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum acaba artık güncelleme 5 sene sonra falan diye mi düşük nedir bu çektiğimiz rezillik ya
Bu başlığı açtıktan sonra 3. Gbz kesiminde halley ayakkabı aldım sonunda bu arada Kopgel değil Deadshot karakterin
- Equalero
- Labirent Rehberi
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Sende köşkte sin demi müdür