Yenilik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Moguz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: 39 Seviye Old School İKV

Mesaj gönderen Moguz »

Espada kardeşime hak veriyorum arkadaşlar alınmaca gücenmece yok katılmayabilirsiniz eyvallah ankette hayır seçeneği de mevcut zaten. Kendimi tekrar etmekten sıkıldım ama yine de söyleyeceğim. Oldschool bir server açıldığında 59 level serverlardan oyuncu eksilmesi yaşanmayacak ya da oyunun oyuncu kitlesi bölündüğü için devamına zarar gelmeyecek. Aksine 39 sevenler orada mutlu olacaklar, sıkılanlar ya da hiç girmeye tenezzül etmeyen arkadaşlar da kendi serverlarında takılabilirler kimseye silah zoruyla 39 a geçeceksin diyen olmayacak. Şunu net bir şekilde biliyorum ki eski bir dostu selamlama falan bunu geçiniz efendim. Böyle olsa osrs orjinalinden fazla oynanmazdı. Bunu görememek için bu oyunu oynayan insanların belirli bir yaşın üstünde olduğunu bilmemek gerekir. Oyuncu kitlesi nispeten daha yaşlı ve nostaljik hislerle oynanan bir oyunda böyle bir serverin varlığı kimseyi incitmez. Bu oyunu oynayan kadar oynamayan bir kitle de var bu forumda takılan ve bu insanlar içinde küçük bir umutla da olsa güzel bir haber bekliyor. Biz bu insanlarız işte. Bu serverin bu zamana kadar açılmamış olmasını dahi hata olarak görüyorum. Umarım bireysel düşünmek yerine topluluğu da düşünürsünüz böylelikle daha iyi bir yer olur hem oyun hem forum.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Equalero yazdı: 16 May 2021 20:52
Son diyeceğim şey ise kimse silah zoruyla size oynattırmıyor isteyen oynasın,istemeyen oynamasın. Herkes mutlu olur böylece. Ama burda negatiflik aşılayan,konuyu farklı yere çeken arkadaşlar olurda birgün sakın ama sakın bakmaya dahi gelmeyin öyle bir sunucuya yoksa ikiyüzlü deyince insanlara haksız bir şekilde kızabilirsiniz,insanlar da size kızabilir. İyi forumlar.
-9999

Miss gibi Karaköy varken 39 level ne ya napicam 39 level olup fareye kritik denemesi aticam anlamadım

Karaköy gelmiş geçmiş en iyi en devasa güncelleme paketi bu oyuna su 39 mantığı takılan tayfada hala Halley ceket üretemis tayfa heralde

Çok şeyse satıyorum bay bayan 12oo t malzemesi de benden olsun hadi ...tek seferlik alışveriş kabulum sadece bono ban riski yok np
revizyonn PM atabilirsiniz ..

Miss gibi Karaköy bankada afk kalması bile ayrı güzel 🤭
kardeşim sen mlbb ile ilgili videolar çekiyorsun bende 3 senedir o oyunu oynarım benden daha iyi bilirsin ordaki eski sistemi bak mesela bu konuda sana bir şey demem. Benden iyi bilirsin.

Ama sende bu oyundaki 29,39 level sistemini bilemezsin olay fare kesmek değil.

Eğer bu arkadaş gibi düşünen forum kullanıcıları varsa onlara şunu söylüyorum;

Aynı yetenek sistemi,
Aynı silahlar,
Aynı eşyalar,
Aynı tip,
Aynı tılsımlar

Aynı,aynı,aynı..

Ama sizinki iyi,sizinki güzel,39 sistemi düşünceleri -9999 kargalar güler kardeşim. Seni çok yadırgamıyorum çünkü o zamanın sisteminde,bireyselliğinde oynamamışsın giyerim kristal conk setimi 70 m ye 5 tane savaşçı kesemez beni.

Niye? Çünkü itemim herkeste yok,
Çünkü,yeteneklerim herkesle aynı değil,
Çünkü bireysellik var,herkes aynı değil.
Parasını verdiysem,düşürdüysem en iyi benim.

Fark bu.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

MoBiL Legend Bang Bang
Hocam o konuyla alakası yok bu konunun

Senin İKV dediğin kişi kaç kişi oynuyor bahsettiğin oyunu milyarlarca kullanıcısı var...

Mobil paltfrom la neredeyse hiç bir oyun karislastirlamzken sen adı bilenmeyen İKV yi bır ara getirmen çok komigime gitti 😂
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

SkyBlue yazdı: 16 May 2021 18:44 Selamlar,

Yani uzun lafın kısası. Ne oyun 39'a döner, ne biz o dönemlerde yaşadığımız oyun keyfini yaşayabiliriz. Bu arada hortlak sırası gibi sıra almaya başlayacağız artık böyle konuları açarken. Müsaitse Temmuz ayı için aynı konuyu ben açmayı düşünüyorum. Yerimi ayırtayım şimdiden.

İyi forumlar
Noktasına kadar katılıyorum ancak Temmuz ayı sırası benim. : )
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Geçen sene yazdığım şeyi tekrar yazmak zorunda kaldım

Devam böyle ne 39 ne güncelleme ne 49 gelir

Karakoye devam kopya sarma devam ...
Champion Class

GameofThrones
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GameofThrones »

Nasıl olsa 39 seviye sunucu acmadiklarina göre belki bunu kabul ederler topluca 39 seviyelerin katılacağı bir etkinlik olsa fena olmaz mi hatta çok fena olur bence yönetim dikkate almalı umarım mesajımı silmezler :') :')
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

GameofThrones yazdı: 17 May 2021 16:35 Nasıl olsa 39 seviye sunucu acmadiklarina göre belki bunu kabul ederler topluca 39 seviyelerin katılacağı bir etkinlik olsa fena olmaz mi hatta çok fena olur bence yönetim dikkate almalı umarım mesajımı silmezler :') :')
39 level bir sunucu istemektense bu daha mantıklı geliyor.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Sonne yazdı: 17 May 2021 20:35
GameofThrones yazdı: 17 May 2021 16:35 Nasıl olsa 39 seviye sunucu acmadiklarina göre belki bunu kabul ederler topluca 39 seviyelerin katılacağı bir etkinlik olsa fena olmaz mi hatta çok fena olur bence yönetim dikkate almalı umarım mesajımı silmezler :') :')
39 level bir sunucu istemektense bu daha mantıklı geliyor.
Yokmu zaten er meydanı ne güne duruyor ??
Champion Class

Kullanıcı avatarı
stonebul
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Yeni bölge

Mesaj gönderen stonebul »

Karakoyden once karakterlerimi fulleyip oyunu birakmistim karakoy geldi 3 ay once tekrar basladim. Sizce ikv hikayesinide goz onunde bulundurarak yeni bor guncelleme gelme ihtimali var mi?
DÜŞMANIN KARINCA GİBİ İSE SEN ONU FİL GİBİ SAN...
Kullanıcı avatarı
APRICITAS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Salvatore Brothers

Re: Yeni bölge

Mesaj gönderen APRICITAS »

stonebul yazdı: 18 May 2021 11:33 Karakoyden once karakterlerimi fulleyip oyunu birakmistim karakoy geldi 3 ay once tekrar basladim. Sizce ikv hikayesinide goz onunde bulundurarak yeni bor guncelleme gelme ihtimali var mi?

Yeni güncelleme gelir mi gelmez mi bilmem ama eğer yeni bölge getirme planları yapılıyorsa durdurmalılar. Çünkü oyunun çoğunluğu bugların ve oyun içi lagların çözülmesini istiyor. Bunları çözdükten sonra diledikleri şeyi getirebilirler.

Önce mevcut olanı düzeltmek gerek.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön