Yenilik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: 39 Seviye Old School İKV

Mesaj gönderen 4thEspada »

benibanladilar yazdı: 16 May 2021 16:31
4thEspada yazdı: 16 May 2021 11:28 yorum yapanların,olumsuzlayanların bir çoğu 39 da oynamamış kişiler. Yani şuraya 39 da oynayıpta olumsuz yorum yazan kimse görmedim. Hepiniz insanları kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Karaköy eklentisi ilk geldiğinde oyunun patlamasının sebebi eski tayfanın acaba 39 sistemi olur mu ki? Düşüncesiydi.

İşte siz bunu anlamıyorsunuz, çünkü deneyimlememişsiniz,haberiniz yok neymiş daha çok oyuncu kaybedilirmiş kaç kişi kaldı kaç!!?? Yorumlara yaş sınırı getirilmeli.

Diğeri tutmaz diyor adam âllahtan daha emin. Geleceği gören Almighty bir insan. Her şeye gücü yeten omnipotent bir kişi. Biliyor oyun tutmayacak görmüş ya. Onun amacı eldekilerininde oyundan gitmemesi çünkü 39 olunca mevcut 59 oyuncularda geçecek 39'a. Onun korktuğu bu.
Ben oynadım 29 da bile oynadım, konuyu desteklemek istesem bile olmayacağını biliyorum o yüzden boşuna hayal kurmanızı istemiyorum. 39 dönemi çok güzeldi 49 da çok güzeldi taa ki gb gelene kadar. bence çok kasmamak lazım. geçmiş geçmişte kalsın. şuan ikv oynayanların çoğu 39 lvl zamanı burda yoktu zaten. 39 lvl zamanı oynayanlarda burda değiller. geleceklerinide zannetmiyorum.

Burdaki olay insanların şiddetle karşı çıkması. Böyle bir şey olsa kimden ne götürürde bu kadar negatif, bu kadar olumsuz yorum yapılıyor bizim derdimiz bu.

Gayet olağan bir şey dile getiriliyor,imkansız değil, tek varolan sorun oyunun Türk telekoma ait olması. Burda 3,4 arkadaş bile oyunun pvp'sini yapmaya hazırım dedi. Sürekli kinle,sürekli bir yermeyle negatif yorumlar gördük. Biz bunu istemiyoruz çünkü forumdakilerin yaptığı şu olaya benziyor:

Cehennemdeki tüm kazanların başında zebaniler dikilirmiş. Sadece Türklerin bulunduğu bir kazanın başında zebani yokmuş bunu merak eden biri sormuş "neden o kazanda zebani yok?" diye. Cevap olarak şunu demişler:
Orada kazandan çıkmak isteyen biri oldu mu diğer Türk ayağından tutup geri çekermiş. Bizdeki durum bu.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bu olayı üç yıl önce nihat özpayla konuşurken, bunun imkansız olmadığı, sadece yeni oyuncu çekmekte sıkıntı yaşayabilineceği için sıcak bakılmadığını twitterda söylemişti. Yani siz sanıyorsunuz ki çok zor bir şey. Tek sorun o 39 dosyalarını izin için paylaşmakta.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

MobilSorun78 yazdı: 16 May 2021 17:21 Mesajlarımı alıntılama dedim ama kafası kalın olduğu için idrak edemiyor. Anka sunucusundayım 3 yıldır aslan parçası ;) plus alacak paran çıkışırsa beklerim.
Konuyla bağlantısız ama Anka'nın gözünü seveyim.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

MobilSorun78 yazdı: 16 May 2021 17:21 Mesajlarımı alıntılama dedim ama kafası kalın olduğu için idrak edemiyor. Anka sunucusundayım 3 yıldır aslan parçası ;) plus alacak paran çıkışırsa beklerim.
Bana cevap veriyorsun neden alıntılamayım böyle mantık var mı? Kafan iyi mi senin?

Resim

Kendini oyunda ve forumda hep acındırdın. İnsanların senden haberi yok bilsinler diye GM AFRASİYAB'dan alıntı yapıyorum sana olan.

Afrasiyab yazdı:
Merhaba arkadaşlar;

mobilsorun adlı kullanıcıyı çoğumuz tanır, anımsarız. Kendisini ile uzun bir süredir özelden zaten görüşüyoruz, talebini bizzat bana da iletti. Fakat maalesef cezasının kaldırılması talebi olumlu karşılanmadı. Çünkü hem diğer oyunculara hem de yetkili kişilere alenen açık bir şekilde küfürlü kelimeler kullanması sebebiyle benzer nedenlerden ötürü zaten bir hayli kabarık olan ceza geçmişinin sonuncusu da süresiz uzaklaştırılmak olmuştu. Bu tür yaptırımlar kişilere caydırıcı olması amacıyla uygulanır, kimsenin özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir niyetimiz yok. Dilerse kendisinin yeni bir hesap açarak forumu kullanmaya devam edebileceğini de özelden kendisine iletmiştim. Onun için en sağlıklı çözüm bu olacaktır. Bilgilerinize sunarım.

İyi eğlenceler.

senin bu forumda yerin yok. Eskilerden olanlar hala bu forumda olsaydı senin gibi haydolar burda rahat yorum yapamazdı. Şanslısın ki seni tanımıyorlar.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

bunu adam yerine koyupta cevap yazıyorsunuz işte yazıklar olsun. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Selamlar,

Öncelikle level sınırı 39 olan bir sunucu geleceğini veya açacaklarını düşünmüyorum. Çünkü ne gerek var. Hepimiz bir hafta, iki hafta bilemedin bir ay oynayıp sıkılacağız. 11 sene önce oynadığınız, zevk aldığınız şeyler size şuan zevk vermeyecek. Önce eski bir dostu selamlamış gibi olacaksınız fakat kısa sürede sıkılacaksınız.

39 dönemini hatıralarda güzel bırakan şey oyunun kendisi değil, oyuncular olarak bizdik. Oyunu iyi bilmiyorduk, mekaniklerine hakşm değildik. En basitinden Cevriye Sultan görevi yapılırken sadece elektrik vurmasına rağmen Elektrik direncini fullemeye çalışan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi.

Ayrıca 39 döneminden farkı olmayan 49 dönemi vardı. (Sığınak Migrat eklentisine kadar.) Ondan bahseden insan sayısı da çok az. Varsa yoksa 39-39. Tamam çok güzel zamanlardı. Benimde oyundan en keyif aldığım dönemlerdi. (İnanmayan Espada kardeşimi hariç tutuyorum. Bu forum hesabı 2011'de açıldığı için beni 2011'de oyuna başlamış sanıyor. Onu dahil etmiyorum bu konuya.) Ama bu 11 sene önceydi. Yani şuan halen aynı kafa yapısında olan varsa gerçekten 39 dönemi zevkini tekrar yaşayabilir. Ama ben kimsenin 11 sene önceki kafa yapısında olduğunu zannetmiyorum. (Espada kardeşimi yine hariç tutuyorum. Onun pek bir kafa yapısı olduğunu zannetmiyorum.)

Yani uzun lafın kısası. Ne oyun 39'a döner, ne biz o dönemlerde yaşadığımız oyun keyfini yaşayabiliriz. Bu arada hortlak sırası gibi sıra almaya başlayacağız artık böyle konuları açarken. Müsaitse Temmuz ayı için aynı konuyu ben açmayı düşünüyorum. Yerimi ayırtayım şimdiden.

İyi forumlar
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

SkyBlue yazdı: 16 May 2021 18:44 Selamlar,

Öncelikle level sınırı 39 olan bir sunucu geleceğini veya açacaklarını düşünmüyorum. Çünkü ne gerek var. Hepimiz bir hafta, iki hafta bilemedin bir ay oynayıp sıkılacağız. 11 sene önce oynadığınız, zevk aldığınız şeyler size şuan zevk vermeyecek. Önce eski bir dostu selamlamış gibi olacaksınız fakat kısa sürede sıkılacaksınız.

39 dönemini hatıralarda güzel bırakan şey oyunun kendisi değil, oyuncular olarak bizdik. Oyunu iyi bilmiyorduk, mekaniklerine hakşm değildik. En basitinden Cevriye Sultan görevi yapılırken sadece elektrik vurmasına rağmen Elektrik direncini fullemeye çalışan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi.

Ayrıca 39 döneminden farkı olmayan 49 dönemi vardı. (Sığınak Migrat eklentisine kadar.) Ondan bahseden insan sayısı da çok az. Varsa yoksa 39-39. Tamam çok güzel zamanlardı. Benimde oyundan en keyif aldığım dönemlerdi. (İnanmayan Espada kardeşimi hariç tutuyorum. Bu forum hesabı 2011'de açıldığı için beni 2011'de oyuna başlamış sanıyor. Onu dahil etmiyorum bu konuya.) Ama bu 11 sene önceydi. Yani şuan halen aynı kafa yapısında olan varsa gerçekten 39 dönemi zevkini tekrar yaşayabilir. Ama ben kimsenin 11 sene önceki kafa yapısında olduğunu zannetmiyorum. (Espada kardeşimi yine hariç tutuyorum. Onun pek bir kafa yapısı olduğunu zannetmiyorum.)

Yani uzun lafın kısası. Ne oyun 39'a döner, ne biz o dönemlerde yaşadığımız oyun keyfini yaşayabiliriz. Bu arada hortlak sırası gibi sıra almaya başlayacağız artık böyle konuları açarken. Müsaitse Temmuz ayı için aynı konuyu ben açmayı düşünüyorum. Yerimi ayırtayım şimdiden.

İyi forumlar

adam sonuna kadar haklı dagılın beyler +99999999
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SkyBlue yazdı: 16 May 2021 18:44 Selamlar,

İyi forumlar

Oynayan oynasın,oynamayan oynamasın bu kadar basit sözü dönüp dolaştırıp bana dokundurmana gerek yok. Ben bu konuda tek değilim on,yüz,binlerce oyuncu karaköyü test etti ve 1 ay sonra bıraktı. Siz bunu anlamıyorsunuz..
Gerçekten hiç anlamıyorsunuz.

İnsanların beklentisini karşılayan en önemli zaman 39 seviyeydi. Bunun istenmesinin sebebi bu.

49'un ilk başlarıda buna katılabilir. Çünkü yetenek sistemi farklıydı,eşyalar farklıydı,bireysellik vardı,gruplaşmalar farklıydı,boss kesimleri zorunlu değildi gibi vs bir sürü etmenler sayılabilir.

Şimdi neden 39 isteniyor bilmeyen,hala cevabı başka yerde arayan arkadaşlar için açıkladık,sistem dedik.

Piyasada nostalji sunucusu getiren ve bunu yaşatan birkaç oyun söyledi arkadaşlar. İsmini hatırlamadığım bir oyun ve Knight ve bir tane daha var.

Şimdi bu arkadaşlar bunu örnek verincede söylenen laf e ikv oyuncusuyla bir mi?

İkv oyuncusu oyunu 14 yıl ayakta tuttu. Sizin söylediğiniz şey şu:
Oyuncular sıkılır,bırakır.
Peki sizler haklıysanız her güncellemede, her yenilikte oyuncu kaybı neden yaşadı oyun? Neden zevk alamadı,eski sistemi arar oldu insanlar?

Madem yenilik bir işe yaramıyor o zaman eski sisteme oyunun kurucu ayarlarına dönülmesi ekstra sunucu olarak şart.

Bakın durumu güzelce rasyonelize ve mantıklı açıklamalar,argümanlar çerçevesinde açıkladım.

Son diyeceğim şey ise kimse silah zoruyla size oynattırmıyor isteyen oynasın,istemeyen oynamasın. Herkes mutlu olur böylece. Ama burda negatiflik aşılayan,konuyu farklı yere çeken arkadaşlar olurda birgün sakın ama sakın bakmaya dahi gelmeyin öyle bir sunucuya yoksa ikiyüzlü deyince insanlara haksız bir şekilde kızabilirsiniz,insanlar da size kızabilir. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Son diyeceğim şey ise kimse silah zoruyla size oynattırmıyor isteyen oynasın,istemeyen oynamasın. Herkes mutlu olur böylece. Ama burda negatiflik aşılayan,konuyu farklı yere çeken arkadaşlar olurda birgün sakın ama sakın bakmaya dahi gelmeyin öyle bir sunucuya yoksa ikiyüzlü deyince insanlara haksız bir şekilde kızabilirsiniz,insanlar da size kızabilir. İyi forumlar.
-9999

Miss gibi Karaköy varken 39 level ne ya napicam 39 level olup fareye kritik denemesi aticam anlamadım

Karaköy gelmiş geçmiş en iyi en devasa güncelleme paketi bu oyuna su 39 mantığı takılan tayfada hala Halley ceket üretemis tayfa heralde

Çok şeyse satıyorum bay bayan 12oo t malzemesi de benden olsun hadi ...tek seferlik alışveriş kabulum sadece bono ban riski yok np
revizyonn PM atabilirsiniz ..

Miss gibi Karaköy bankada afk kalması bile ayrı güzel 🤭
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Karaköy'e güzel demek için ya 60iq olmak lazım yada mağaradan çıkıp hayatında ilk kez oyun görmüş birisi olmak lazım.
Karaköy güzelmiş :D hahahaha aynen kopyala itemleri zengin ol baya eğlencelidir eminim. adam itemi yok diye eleştiriyor.
Yazık işte ikv nin son durumu bu.
Hakarete ban atmayan yönetimede selamlar.

Adam MoBiL Legend Bang Bang oynuyor ne beklersin ki bundan ':)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön