benibanladilar yazdı: ↑16 May 2021 16:31Ben oynadım 29 da bile oynadım, konuyu desteklemek istesem bile olmayacağını biliyorum o yüzden boşuna hayal kurmanızı istemiyorum. 39 dönemi çok güzeldi 49 da çok güzeldi taa ki gb gelene kadar. bence çok kasmamak lazım. geçmiş geçmişte kalsın. şuan ikv oynayanların çoğu 39 lvl zamanı burda yoktu zaten. 39 lvl zamanı oynayanlarda burda değiller. geleceklerinide zannetmiyorum.4thEspada yazdı: ↑16 May 2021 11:28 yorum yapanların,olumsuzlayanların bir çoğu 39 da oynamamış kişiler. Yani şuraya 39 da oynayıpta olumsuz yorum yazan kimse görmedim. Hepiniz insanları kendiniz gibi sanıyorsunuz.
Karaköy eklentisi ilk geldiğinde oyunun patlamasının sebebi eski tayfanın acaba 39 sistemi olur mu ki? Düşüncesiydi.
İşte siz bunu anlamıyorsunuz, çünkü deneyimlememişsiniz,haberiniz yok neymiş daha çok oyuncu kaybedilirmiş kaç kişi kaldı kaç!!?? Yorumlara yaş sınırı getirilmeli.
Diğeri tutmaz diyor adam âllahtan daha emin. Geleceği gören Almighty bir insan. Her şeye gücü yeten omnipotent bir kişi. Biliyor oyun tutmayacak görmüş ya. Onun amacı eldekilerininde oyundan gitmemesi çünkü 39 olunca mevcut 59 oyuncularda geçecek 39'a. Onun korktuğu bu.
Burdaki olay insanların şiddetle karşı çıkması. Böyle bir şey olsa kimden ne götürürde bu kadar negatif, bu kadar olumsuz yorum yapılıyor bizim derdimiz bu.
Gayet olağan bir şey dile getiriliyor,imkansız değil, tek varolan sorun oyunun Türk telekoma ait olması. Burda 3,4 arkadaş bile oyunun pvp'sini yapmaya hazırım dedi. Sürekli kinle,sürekli bir yermeyle negatif yorumlar gördük. Biz bunu istemiyoruz çünkü forumdakilerin yaptığı şu olaya benziyor:
Cehennemdeki tüm kazanların başında zebaniler dikilirmiş. Sadece Türklerin bulunduğu bir kazanın başında zebani yokmuş bunu merak eden biri sormuş "neden o kazanda zebani yok?" diye. Cevap olarak şunu demişler:
Orada kazandan çıkmak isteyen biri oldu mu diğer Türk ayağından tutup geri çekermiş. Bizdeki durum bu.