Yenilik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: 39 Seviye Old School İKV

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyunda eğer nostalji sunucusu açılırsa bir süre sonra eldeki var olan oyuncular da kaybedilir. Her ne kadar kulağa güzel gelse de 39 olmak, ilerisini bilip de gidememek insanı bir yerden sonra rahatsız eder ve oyun sıkıcı bir hal almaya başlar. Kaldı ki Karaköy'e kadar oyun olmasına rağmen yapılabilecek şeyler sınırlı.
Plafect00 yazdı: 14 May 2021 17:47 Küçüklüğümde İcadiye'de yaşardım. Taşınalı çok oldu. Yıllar sonra ziyaret için döndüğümde mutlu olmuştum. Ama buruk bir mutluluktu.
İcadiye her türlü mükemmel bir yer, boş yapmışsın sayın Fazıl Sarrafoğlu
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

verdiğiniz plus ve akçe paraları başka bir projenin fonlanmasında kullanılmıyor bunu anlamanız lazım.

Adam haklı kısıtlama dönemi başladığından beri bir kaç aydır sunucu dolu şu hatayı bile gideremedikleri halde
Sen 39 level yeni gözlük takı bekliyorsun adamlar resmen gelen parayı internet erişimi üzerinde kullanıyorlar bir çok yerde hala fiber yok yeni yeni geliyor bedava para işte akçe plus vs getirisi

Ben hiç bir oyunda geriye dönük bir güncelleme görmedim ayrıca oyunun hatasını gidirelmek yerine zor girdiğimiz oyuna yetkisini ne anlamda kullanmasını bilmeyen biri tarafından afk yiz diye veya tehnada yerde görev yapioz takilioz diye oyundan düşürüyoruluz alışveriş yapıyorum sunucu dolu nasıl esc atabilirim ya bloke yiyorum ya bağlantı hatası böyle bir mantık görmedim ben oyuna girip afk olan oyuncuları düşürmek maksat kopya ile müdahale gerçekten gulunmesi gereken bir mesele yaşıyor Eminönü sunucu nerull görse şunları kendi gülecek belki ama oyuna girdiği yapılanlardan olanlardan bitenlerden haberi yokki

Sözde GM olup defalarca Çemberlitaş görevi yapması rağmen stuart keserken görevi aldınız mı diyen bir yetkili den hiç umudum kalmadı artık oyun bilgisi bu kadar olan Bir kişide her türlü yetkisi var zincirli görevleri bile bilmiyor kendi çapında sunucuda gezerek oyuncu düşürüyor nereye kadar devam edecektir kapanınca napcak bu oyun anlamıyorum 😡
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

yorum yapanların,olumsuzlayanların bir çoğu 39 da oynamamış kişiler. Yani şuraya 39 da oynayıpta olumsuz yorum yazan kimse görmedim. Hepiniz insanları kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Karaköy eklentisi ilk geldiğinde oyunun patlamasının sebebi eski tayfanın acaba 39 sistemi olur mu ki? Düşüncesiydi.

İşte siz bunu anlamıyorsunuz, çünkü deneyimlememişsiniz,haberiniz yok neymiş daha çok oyuncu kaybedilirmiş kaç kişi kaldı kaç!!?? Yorumlara yaş sınırı getirilmeli.

Diğeri tutmaz diyor adam âllahtan daha emin. Geleceği gören Almighty bir insan. Her şeye gücü yeten omnipotent bir kişi. Biliyor oyun tutmayacak görmüş ya. Onun amacı eldekilerininde oyundan gitmemesi çünkü 39 olunca mevcut 59 oyuncularda geçecek 39'a. Onun korktuğu bu.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Aynen aynen hepimiz 59 full karakter satın aldık 1 hafta oldu başlayalı paşamız bize 39 hikayelerini anlatacak toplanın ateşin etrafına konuş deli .
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Karaköy eklentisi ilk geldiğinde oyunun patlamasının sebebi eski tayfanın acaba 39 sistemi olur mu ki? Düşüncesiydi.

Metorla Karaköy un arasındaki farkı ayırt edemiyorum ben aynı slot kesiyorsun item çıkıyor

Karakurk hakir Cevriye bb vs aynı mantık bana skillerden kütük yarandan dengeden bahsetme hocam
O denge Çemberlitaş da bozuldu şuan maximum dengende karkater sınıfı bonus olarak her yere tank ihtiyacı var 2 tank metasiyla 2 kişi çoğu bossu kestim hakir haricî
Sığınak migrat cmeberlitas dahil 2 kişi kesiliyor tankin faktörü güzel bişey
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Moguz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Moguz »

Arkadaşlar konuya ilginiz için teşekkür ediyorum. Öncelikle bunu konuyu açma amacım bir örneği ile bunun yapılmasının ne kadar kolay olacağını göstermek ve siz sadık oyunculara ve belki üstlerden birisinin görüp bir şeyler başlatacağını düşünmemdi. Kabul ediyorum bir noktada uçuk bir ihtimal hataların düzeltilmemesi oyunca yıllardır bir şeyler eklenmemesi gibi çok haklı argümanlarınız var. Bende Karaköy genişleme paketinin açık betasına kadar aynı fikirde olan oyuncu grubundaydım. Fakat iş başa düştüğünde proje hazır olduğunda oyunu değiştirebilecek birileri var. Bu geliştiriciler açık beta için ayrı bir sunucu açtılar 2 tane sunucu sadece hayatında belki hiç tılsım alamamış insanlar hiç full set çemberlitaş giyememiş insanlar bunu denedi ve işin iyi yanı serverlar gayet güzel çalışıyordu sadece 2 serverla yaptılar bunu.
Gelelim bizim konumuzla nasıl bağlantılı olduğuna. İkv çıktığı günden bu yana değişerek gelişen bir oyun değil, üstüne eklenerek ilerleyen bir oyun oldu. Derindeki sır geldi, yeraltı ve meran bölgeleri oyuna eklendi, grup bölgeleri güncellemesi geldi migrat ve sığınaklar oyuna eklendi yeni görev zincirleriyle birlikte. Devamında ise yakın dönemde oyunu oynayan herkesin bildiği çemberlitaş ve arz lodos güncellemeleriyle büyük hol ve çemberlitaş güncellemeri eklendi.
Bunu anlatmamım sebebi ise düşününce aslında ne kadar lego gibi üst üste eklendiğini görmek eklentilerin. Peki bu legoları söküp derindeki sır öncesi döneme dönülemez mi bence bu sorunun cevabını herkes biliyor sadece kimsenin umudu yok.
İkv oyuncu kitlesi bu kadar umutsuz ve bu kadar çabuk fikir ayrılığına dönüşen bir kitle olmasaydı sesimiz çoktan duyulurdu bir yerlerde. Vaktiniz için teşekkür ederim konuyu takipte olacağım.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

MobilSorun78 yazdı: 16 May 2021 11:52 Aynen aynen hepimiz 59 full karakter satın aldık 1 hafta oldu başlayalı paşamız bize 39 hikayelerini anlatacak toplanın ateşin etrafına konuş deli .
yorumların bomboş hiç bir mantıklı argümanın, nedenin yok. Varsa yoksa çamur at. Düşünceni dile getiriyorsan nedeninide yazcaksın. Anlat deli,kimse oynamaz gibi boş cümleler yazacaksan bot koyalım o da yazsın.

Ölücü tayfa diyen adam plus almamak için her yerini yırtıyor gelip millete ölücü tayfa diyor. Bunun neresi ölücülük? Seninkinin ama donanımhaber ölücülerinden farkı yok ama kerdeş.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

4thEspada yazdı: 16 May 2021 11:28 yorum yapanların,olumsuzlayanların bir çoğu 39 da oynamamış kişiler. Yani şuraya 39 da oynayıpta olumsuz yorum yazan kimse görmedim. Hepiniz insanları kendiniz gibi sanıyorsunuz.

İşte siz bunu anlamıyorsunuz, çünkü deneyimlememişsiniz,haberiniz yok neymiş daha çok oyuncu kaybedilirmiş kaç kişi kaldı kaç!!?? Yorumlara yaş sınırı getirilmeli.

Diğeri tutmaz diyor adam âllahtan daha emin. Geleceği gören Almighty bir insan. Her şeye gücü yeten omnipotent bir kişi. Biliyor oyun tutmayacak görmüş ya. Onun amacı eldekilerininde oyundan gitmemesi çünkü 39 olunca mevcut 59 oyuncularda geçecek 39'a. Onun korktuğu bu.
Ben oynadım 29 da bile oynadım, konuyu desteklemek istesem bile olmayacağını biliyorum o yüzden boşuna hayal kurmanızı istemiyorum. 39 dönemi çok güzeldi 49 da çok güzeldi taa ki gb gelene kadar. bence çok kasmamak lazım. geçmiş geçmişte kalsın. şuan ikv oynayanların çoğu 39 lvl zamanı burda yoktu zaten. 39 lvl zamanı oynayanlarda burda değiller. geleceklerinide zannetmiyorum.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

7 senedir hayalini kurmaya devam etmen çok sempatik serserixkratos aka nesquik

Resim

59 seviye gelmeyecek lel xd

Resim

Kurnaz şey ben akçemi satıyorum :Dddd

Resim

Kapattık miladerim
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

MobilSorun78 yazdı: 16 May 2021 16:41 7 senedir hayalini kurmaya devam etmen çok sempatik serserixkratos aka nesquik

Resim

59 seviye gelmeyecek lel xd

Resim

Kurnaz şey ben akçemi satıyorum :Dddd

Resim

Kapattık miladerim
Resim
yani? Akçe satıp satmamam ne değiştiriyor ölücülükle alakası ne? Param var alıyorum satıyorum? sen ölücülük nedir onu öğren gel ilk. Eminönü sunucusunda maden için yalvardığın günleri unutmadık böyle konuşçaksak sonra beyazköşke geçersin Mushroom.

Bu arada 59 olayı ile ilgili yetenek kısmını doğru tahmin etmişim asgari düzey konusunda gelmedi mesela.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön