Yenilik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: 39 Seviye Old School İKV

Mesaj gönderen Sonne »

39. Seviye bir sunucu istemek hayalperestliktir bence. Karaköyün ilk zamanları da böyle konular çok açıldı, bu ayda bu konuyu açmak sana kısmetmiş. Ben de önümüzdeki ay inş açacağım.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

LethieN yazdı: 02 Kas 2020 19:55 Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Moguz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Moguz »

Neden hayalperestlik olsun ki bunun örneğini gördük daha önce osrs yaz Google'a bir araştır tarihini derim. Bakın bu iş sadece oyuncular için değil yapıcımlar için de kârlı ticari geri dönüşü yüksek bir yöntem. Ben bunun konusunu örneklendirerek de açtım
teknik anlamda hayalperestlik olup olmadığını yapımda ismi geçen geliştiriciler daha güzel bir şekilde açıklayabilir. Karaköy beta sürecine katılana kadar bu oyuna teknik anlamda farklı bir şeyler yapılabileceğini ben de hiç düşünmüyordum fakat çok güzel bir şekilde yapılabileceğini gösterdiler bize demek ki olabiliyormuş böyle bir şey. Karaköy güncellemesi gelmeden önce de insanlar oyun öldü geliştiriciler kayıp bilmem kaç yıldır güncelleme yok demişlerdi, hakları da vardı. Fakat gerçekte olayın böyle olmadığını insanlar gördü. Oldschool İKV'nin Türktelekom'a proje olarak sunulması gerekiyor. Anketi koymamın tek sebebi ise insanların bu konuda ne istediğini görmek yani algı ölçmek. Eğer bundan rahatsız olunsaydı forumdaki konularım çoktan kapatılırdı. Oyuncular olarak belirli bir yaptırım gücümüz olabilmesi bir tarafta anlaşmamız gerek. 39 seviye bir İstanbul Kıyamet Vakti hayalperestlik değildir. Bunun neden böyle olmadığını özelden mesaj atan arkadaşlara da açıklarım. Sadece tetikleyici bir hype ve şirketin dikkatini çekecek bir proje lazım hepsi bu. Bu konuları açmaktan sıkılmadınız mı geçmiş geçmişte kalsın diyenler için bir defa daha tekrar etme ihtiyacı duyuyorum: Bu oyun var olduğu sürece bu tarz başlıklar açılmaya devam edecek. Bu oyunun kendisi kocaman bir nostalji. Ben bu konuyu açtığım için ödüllendirilmiyorum ya da cezalandırılmıyorum ama hiçbir şey yazmamaktan hiçbir argüman sunmadan bunu istemekten, oyun içinden bunun geyiğini döndürmekten daha yararlı daha dikkat çekebilme ihtimali yüksek bir konu açıyorum. Anket sonuçları her şeyi ortaya koyuyor bence.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

osrs kitlesi ikv kitlesini 100'e çarpar parçalar yok eder.
osrs'deki para birim TÜRK LİRASI ndan daha değerli.
Osrs oynamış birisi olarak söylüyorum, keşke ikv'de osrs gibi olsaydı fakat olmadı, olmayacak.
artık hiç olamaz. ne ekip var ne bir şey.
he bir ekip çıksa 39'u geri getirse kaç kişi oynayacak 1000 kişi maksimum.
OSRS günlük zirve sayısı 90k. 1 günde giren oyuncu sayısı değil bak günlük 90k anlık oynuyor o oyunu.
Osrs'nin kötü göründüğüne bakma, osrs ile ikv'yi karşılaştırmak video izleme sitesi izlesene ile bütün youtube'u karşılaştırmak gibi birşey. OSRS ekibinden Mod Ash'in twitterde 110k takipçisi var. İkv nin youtube kanalında o kadar abone yok.

Ekstra olarak ikv'nin terkedilme sebeblerinden birisi kimsenin kullanmadığı kötü bir oyun motoru kullanılması ve içerisinin spagetti kod dolu olması. Kader mühürleri yerine 5 yıl ikv ye çalışsalardı yine revize edemezlerdi bu oyunu büyük olasılıkla.

Aslında 39 seviye bir server açmalarının çok zor ve maliyetli olacağını düşünmüyorum, hiç yenilik yapmadan eski dosyaları kullanarak server ayağa kaldırsalar güzel olurdu. fakat ikv ölüme terk edilmiş bir oyun. şuan ikv oynayan oyuncularında istediği bir şey değil 39 seviye.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

Arkadaşım, Türk telekoma neyi sunacaksın da nostalji sunucu istiyorum diyeceksin, oyunun gidişatından bihaberler daha. Senin yaptığın basit bir anket eğer ciddi bir şey düşünülecekse yapılacaksa bunu Yönetimin anket oluşturarak sunması gerekiyor. Senden önce de anket açan oldu ciddiye alınmadı bile. Anketi geçtim açılan konuların haddi hesabı yok her ay rahat 1 konu açılıyor. Yönetimin şu anki mevcut kadrosu hemen hemen ortada. Kim yapacak bunu. Hangi şirketin desteğini alacak. Artık geri dönülemez bir yolda bu oyun. Gelmez ve gelemezde.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
begRenZT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Kök Tengri

Mesaj gönderen begRenZT »

Bu ayı da boş geçmedik. Haziran sırasını kim almak ister? ':)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

begRenZT yazdı: 14 May 2021 18:06 Bu ayı da boş geçmedik. Haziran sırasını kim almak ister? ':)
Kanka haziranı bilmem de ağustos'ta konuyu ben acıyorum bilginize..

Hortlak sırası misali şubat ayı gibi sıramı almıştım..
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Sonne »

SPIEGLEIN yazdı: 14 May 2021 18:09
begRenZT yazdı: 14 May 2021 18:06 Bu ayı da boş geçmedik. Haziran sırasını kim almak ister? ':)
Kanka haziranı bilmem de ağustos'ta konuyu ben acıyorum bilginize..

Hortlak sırası misali şubat ayı gibi sıramı almıştım..
Haziran bende idi. Lütfen sıraya kaynama olmasın : )
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

MobilSorun78 yazdı: 14 May 2021 13:52 Oyunu farklı bir oyun motoruyla revize edip daha çok güncelleme almasını değil de. Mevcut olan özelliklerin kırpılıp bunu da ücretine mukabil desteklemek nasıl bir zekanın ürünüdür merak ediyorum. Bir de anket açıp nabız yoklaması yapıyorsun interesting. Şunu da sorayım sana ayrıca sunulan plus paketin ücretini veripte sunucuya bağlanamayan arkadaşların parası ile daha laglı teşkilat veya beyazköşk sunucusuna mı ayrılıyor bu bütçe yoksa sunucuların elektrik faturalarına mı lol
kanka hayatında kaç defa bir oyunu farklı motorla revize ettin ? :D ne kadar boş bir yorumdur
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

dade1302 yazdı: 14 May 2021 19:37
MobilSorun78 yazdı: 14 May 2021 13:52 Oyunu farklı bir oyun motoruyla revize edip daha çok güncelleme almasını değil de. Mevcut olan özelliklerin kırpılıp bunu da ücretine mukabil desteklemek nasıl bir zekanın ürünüdür merak ediyorum. Bir de anket açıp nabız yoklaması yapıyorsun interesting. Şunu da sorayım sana ayrıca sunulan plus paketin ücretini veripte sunucuya bağlanamayan arkadaşların parası ile daha laglı teşkilat veya beyazköşk sunucusuna mı ayrılıyor bu bütçe yoksa sunucuların elektrik faturalarına mı lol
Trollük yapmaya devam et sen aslan parçası.
kanka hayatında kaç defa bir oyunu farklı motorla revize ettin ? :D ne kadar boş bir yorumdur
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \

“Genel Etkileşim” sayfasına dön