Yenilik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

yeni bölge yok mu

Mesaj gönderen Dofians »

Arkadaşlar yeni bölgeden haber yok mu gözlük ve takı düşürebileceğimiz sığınaklar tarzı ufak bi grup bölgesi filan
Since 2008
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: yeni bölge yok mu

Mesaj gönderen Sonne »

Yok.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Şuan yok ':) ':)
Resim
Resim
eaqLe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen eaqLe »

5 dakkaya çıkıyo kardeşim ramazan iftar iftihar vs yoğunluk var sen de biliyosun abiye çay verin geliyo kardeşim 5 dakkaya.
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Olum geldi ya
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Yenilik

Mesaj gönderen ejedrogl »

Sülo tut çekiyo la
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Yenilik

Mesaj gönderen dedee66 »

Oyuna en son adam akıllı eklenti paketi 2012 yılında geldi yani 10 yıl önce ve 10 yıldır bu başlıklar her ay açılıyor artık güncelleme isteyene ban atıyorlar.
Moguz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

39 Seviye Old School İKV

Mesaj gönderen Moguz »

39 seviye eski istanbul kıyamet vakti uygun bir üyelik ücreti ile tekrar canlandırılabilir mi bence yapılabilir neden olmasın

Son Durum
https://ibb.co/v1C97Pb

Ankete katılmak istiyorsanız
https://www.strawpoll.me/45264692

Ortak bir çatı altında toplanıp bunu talep etmemiz gerekiyor.
Vaktiniz için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: 39 Seviye Old School İKV

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Oyunu farklı bir oyun motoruyla revize edip daha çok güncelleme almasını değil de. Mevcut olan özelliklerin kırpılıp bunu da ücretine mukabil desteklemek nasıl bir zekanın ürünüdür merak ediyorum. Bir de anket açıp nabız yoklaması yapıyorsun interesting. Şunu da sorayım sana ayrıca sunulan plus paketin ücretini veripte sunucuya bağlanamayan arkadaşların parası ile daha laglı teşkilat veya beyazköşk sunucusuna mı ayrılıyor bu bütçe yoksa sunucuların elektrik faturalarına mı lol
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Moguz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: 39 Seviye Old School İKV

Mesaj gönderen Moguz »

Fikrine saygı duyuyorum fakat yönetimin tutumu belliyken büyük hayalperestlik değil mi sence de yeni oyun motoru revize edilmesi falan ayakları yere basan bir şey istemek varken gerçekleşmeyeceğini bile bile bu tarz şeyler istemek de bana ilginç geliyor.
Revize edilmiş bir ikv örneği istiyorsan kader mühürleri projesine bakabilirsin kimsenin o tarz bir ikv oynamak isteyeceğini zannetmiyorum :)
İstanbul kıyamet vakti bir çok açıdan kırık dengesiz ve hatta yer yer oynanılmaz durumda buna da katılırım fakat insanları mutlu edebilecek nostaljik bir çözüm var elimizde. Şahsen benim gibi bir çok insan da grup bölgelerinin olmadığı büyük hol gibi zorlama bir içeriğin olmadığı bir versiyonun var olmasını isteriz.
Bir çok insan bu oyunu zaten nostaljik hislerle oynuyor bu fikir daha çok o insanlara hitap ediyor desteklersin ya da desteklemezsin çoğunluğun fikrine saygı duyulması düşüncesindeyim o anket bu yüzden orada.
Bu arada günümüzdeki ikv ile de alıp veremediğim bir şey yok sevmiyorum ve oynamıyorum şu anki versiyonu. Şu anki versiyon olduğu gibi devam etsin. Bir de ufaklık olsun yanında bakalım hangi oyun daha çok oynanacak.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön